![]() |
gripal infeksiyon |
Yanıtla
|
| Yazar | |
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: gripal infeksiyonGönderildi: 04-Subat-2014 tarihinde 18:25 |
|
Birsey farkettim. Su anda gribal enfeksiyon geciriyorum 3gundur ve kotu koku gitti. Yani burnum acik baska kokulari alabiliyor ama agiz kokum kayboldu. Garip geldi paylasmak istedim neden acaba??
|
|
![]() |
|
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Subat-2014 tarihinde 02:00 |
|
ben uzun zamandir hasta olmuyorum hastaliktan kastim nezle, grip vb. ama bundan 2-3 yil �nce grip oldugumu hatirliyorum ve burnum s�rekli akiyordu hastaligim s�resince benim de agzim kokum kaybolmustu ve benimde burnum tikali degildi yani diger kokulari rahat alabiliyodum ben o zmn buna s�le bi anlam y�klemistim hasta oldugum i�in v�cudumdaki antikor seviyesi artti ve bu da hastaligima ndn olan bakteri, vir�s iste her neyse onu kisa s�religine yok etti bu tabi sadece benim fikrim
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Subat-2014 tarihinde 18:59 |
|
BIrka� nedeni var;
gribalken kullandiginiz antibiyotik ge�ici iyilesme yapar. gribalken burun akintinizla �dem ��z�l�r ve koku gidebilir. gribalken burun koku alma kabiliyeti olmadigindan hissetmeyebilirsiniz. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |