Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Helikobakter pilori ve disler

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Subat-2020 tarihinde 22:47
İlk gönderen: Çare �are yazdı:

Geniz akintisi devam ediyor.balgam gibi bir sey �ikiyor,sari-turuncu-kahverengi karisimi.yarin sabah erkenden dahiliyeye gidip kan diski ne varsa hepsi i�in tetkik istiycem zorla.Son �are doktorlari da g�t�r�r�m giderken,herkes yaptiginin karsiligini alir.Devlette yata yata g�t b�y�terek maas alamaz kimse,bana yardimci olacaklar!

lansor filan kullandin mi hi�? refl� gastrit gibi seyler, geniz akintisini tetikliyor. 1 ay filan lansor kullan, geniz akintinda azalma buna bagli kokuda azalma var mi bak.
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Subat-2020 tarihinde 12:19
Guest merhaba
Sen oil pulling ile Hindistancevizi yagini beraber mi kullaniyorsun?
L�tfen nasil kullandigini yazarmisin bana?
Yani bu iki yagi aldiktan sonra tam ne yapmam lazim?
Cevabini bekliyorum 🙏🏾
Başa Dön
�are Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Çare Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Subat-2020 tarihinde 06:24
Gayta kan ve ekg �ektirdim helicobakter ariyorlar gaytada yarin sabah hastaneye gidicem bakalim ne �ikicak ins helicodur da 14 g�n 3l� ila� sayesinde kurtulurum yoksa skerim b�yle hayati
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Subat-2020 tarihinde 17:21
Diskida H. pylori testi g�venilirligi �ok az olan bir testtir.

En g�venli test endoskopi ile biyopsi almaktir. eger yapilamiyorsa �re nefes testidir.

Diger testler "tarama" testidir.
Başa Dön
�are Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Çare Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Subat-2020 tarihinde 20:03
Onu isteticem yarin eger olur da bisey yok deyip sa�ma sapan ila� yazip g�ndermeye kalkarsa
Başa Dön
Guest Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Guest Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Subat-2020 tarihinde 01:08
İlk gönderen: mahoni mahoni yazdı:

Guest merhaba
Sen oil pulling ile Hindistancevizi yagini beraber mi kullaniyorsun?
L�tfen nasil kullandigini yazarmisin bana?
Yani bu iki yagi aldiktan sonra tam ne yapmam lazim?
Cevabini bekliyorum 🙏🏾

Piyasada satilan donunca beyaz, sivi iken renksiz olan bir coldpress hindistancevizi yagini alin. Sabah kalkar kalkmaz asla yutkunmadan(��nk� b�t�n gece tukuruk salgilanmadigi i�in bakteriler zirve yapiyor) bir tatli kasigi yagi agziniza atin ve �alkalayin. Min 3 dk b�t�n disler ve dil nasibini alsin bu �alkalamadan. Asla yutmayin ��nk� o yagin i�i bakteri dolu olacak. Hatta siviyken rengi seffaf olan yag beyaz olacak �alkalamanin sonunda. Dil k�k�ne degdirerek yapabilirseniz gargara gibi ne ala, bana �ok fena �g�rme refleksi geliyor o nedenle t�k�rmeden �nce yapiyorum onu. Neyse tukurdukten sonra suyla �alkalayin iyice agzinizi ve disinizi fir�alayin. En son yumusak bir dis fir�asiyla dil k�k�n� de nazik�e fir�alayin ve bol suyla �ks�r�r gibi bogazinizdaki kalintilari iyice atin.

Biraz uzun oldu ama b�t�n adimlari yazdim. Oil pulling in alerjilerden tutun egzamaya kadar iyi geldigi g�r�lm�s arastirmalarda. Bir ka� g�n�n sonunda dildeki o beyaz/sari tabakanin yok oldugunu g�receksiniz. Hindistancevizi yaginin antibakteriyel �zelligi oldugu s�yleniyor. Bakterileri %100 yoketmese bile en azindan azalttigini g�zlemledim kendi tecr�bemden.

Bu arada oil pulling "agza yag �ekme" demek. Yeni bu anlattigim yag ile agzi �alkalama y�nteminin adi. Insallah isinize yarar ve faydasini g�r�rs�n�z.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Subat-2020 tarihinde 19:12
�ok tesekk�r ederim kardesim var ol ilgin i�in.
Bir tatli kasigi agiz �alkalamak i�in az bi miktar sanki!
Sanirim iki tatli kasigi alirsam bir zarari olmaz degil mi?
Tekrar tesekk�r ediyorum 🙏🏾
Başa Dön
Guest Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Guest Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2020 tarihinde 06:25
Hicbir zarari olmaz. Nasil kolayina geliyorsa.

Ne demek her zaman
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Subat-2020 tarihinde 18:59
Susam yagi da etkili oluyormus. 20 ergen �zerinde yapilan bir �alismada klorheksidin kadar etkili oldugu g�sterilmis. Aytug altundag'a muayene oldum onun �nerisi ile susam yagi ve hindistan cevizi yagini kullandim bir s�re , agiz kokusuna etkisini s�yleyemem ama dilim kahverengi olmustu. Kloreben de kullandigim i�in o neden oldu sanmistim simdi d�s�n�nce susam yagi da sebep olmus olabilir.

Arastirma verilen kaynak uluslararasi g�venilir bir kaynak. Yirmi kisi �ok az ama bir umut.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21911944
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Subat-2020 tarihinde 10:44
Bilgiler i�in tesekk�r ederim sizlere 🙏🏾
Başa Dön
ofbe01 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ofbe01 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Subat-2020 tarihinde 22:37
ben 15 yasindayim, 11 yasimdan beri cekiyorum, neler neler yasadim, dalga gecildim agiz kokusunun y�z�nden, cok cok olaylar yasadim yasamayada devam ediyorum, daha bug�n 5 saat boyunca doktorda agiz koku testi yaptirdim bir seye �fledim, ama agiz kokusu yok diyorlar ama var, arkadaslarim bile diyor cok rezil oldum her g�n rezil oluyorum, umarim iyilesiriz, tam senin gibiyim, dilimi bile fircaliyorum, disimide fircaliyorum. bir yere otursam, bana bakiyorlar sonra yanimdan uzaklasiyorlar, daha 15 yasindayim, beni d�s�n, beterin beteri vardir ya o benim, sana yasadigim olaylari anlatsam cok sasirirsin, tek bu agiz kokusu y�z�nden neler neler yasadim, intihar etmeyi d�s�nme degmez buna, yurtisinda tedavi olabilirsin
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mart-2020 tarihinde 17:33
Yurt disinda tedavisi mi var mis?
Yani �aresi mi var mis agiz kokusunun yurt disinda?
Ben sanmiyorum! Yani burda ne ise orada da aynidir. Sadece tek fark,
Orasi bu konuda daha duyarlidir muayene etme konusunda, alaka konusunda. Ama bildiginiz bir yer bir doktor hastahane varsa, l�tfen yazin. Ge�mis olsun
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.