Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Herkes dilinin resmini cekip koyabilri mi?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Herkes dilinin resmini cekip koyabilri mi?
    Gönderildi: 01-Mayis-2015 tarihinde 12:22
arkadaslar dilde beyaz pas herkes koyarsa bence daha iyi olur

dil pasinin bence kokuyla %100 alakasi var , agiz kokum olmadiginda dil pasi yoktu... bu dilimde beyaz tabaka yoktu ...

dkotorlardan simdi bilmiyor mu neyden kaynakldigni bu dilde beyaz tabakanin? alerjiden mi neyden cildircam arkadaslar

aglamak istiyorum septum deviasyonu ameliyatndan sonraki 2 ayimi cok ozledim ben oyle guzel uyanmamamistim 1 gram koku yoktu agzimda bu gunlerimi hatrladikca aglamak istiyorum o gunlerime donmek istiyorum ...
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mayis-2015 tarihinde 16:11
Boyle bi konu acmissinda kendin niye koymadin dilinin resmini?
Başa Dön
erkannn1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı erkannn1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mayis-2015 tarihinde 18:59
Kardes dilin tuylu bi yapiya sahipse hep pasli olacaktir kurtulusun yok ayni benim gibi
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mayis-2015 tarihinde 21:04
konunun onaylanmasi bile muammaydi o yuzden koymadim bunda ne varki? ama katilim olmasi lazim 2-3 kisiyle olamz soyle en az 10 kisi olursa cok daha iyi olur bence... arkadaslarda onaylarsa ben ilk sirada resmi ekleyebilrim
Başa Dön
vekol Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı vekol Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mayis-2015 tarihinde 14:09
Arkadaslar bende 6 yildir agiz kokusunu �ekiyorum ve Arastirmalarim sonucu agiz kokusunun% 95i bagirsaktaki mantarlarmis kontil isimli ilaci bug�n kullanmaya basladim gelismeleri yazicam..
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mayis-2015 tarihinde 22:52
abi cogunlugu burunden olur , burun eti buyuk olur nefes alamaz koku olur mide sorunuda tabi olabilir

bu arada sodanin agiz kokusuna iyi geldigni soyleyeblirz miyiz? gece yatmadan once icesek?
Başa Dön
delikanli06 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı delikanli06 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mayis-2015 tarihinde 23:57
Kontil ilaci Bagirsak kurtlari i�in mantarlarda etkisi varmi ki ?
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Mayis-2015 tarihinde 14:43
murat hocam dille ilgisi bilgisi var mi blmiyorum ama yorum yaparsa seviniriz... dilde ne gibi hastalik var burdan bakinca yani , pas var gordgunuz gibi bu arada yarim saat once supangle yemistim ama yemeden oncede boyleydi yani sabah kalktigimda da boyleydi

not dusmek istiyorum gece yatarken disimi fircalamadim ve kahvalti yaptiktan sonrada fircalamadim... buyrun ilk ben ekliyorum resimleri

ilk resimde arka taraf papilla kismi gozkmuyor

burda arka kismis gozukuyor papilla deniyor arkadaki baloncuklara

Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Mayis-2015 tarihinde 15:26
buyrun buda yabanci forumlarda buldugum bi resim

soldan 2nci olan Qi eksikligiymis , Qi ise vucudun enerjisi gibi biseymis sanirim biraz arastirdim da

eger diliniz 2nci resimdeki gibiyse

belirtiler sunlarsa ; yorgunluk, istahsizlik, kendiliginden terleme, nefes darligi , asiri d�s�nmek ve endise verici

sizde de qi eksikligi var demektir . yanliz benimki hangi dile giriyor pek anlamadim

kaynak : http://organicolivia.com/2014/11/14/do-you-have-qi-deficiency-how-to-heal-with-food/
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Mayis-2015 tarihinde 15:59
resimde Qi eksikligin var mi? diyor

belirtiler : Soguk eller, yorgunluk, Edama / sisme, siskinlik, zayif kan dolasimi, sindirim halsiz, hipotiroidizm
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mayis-2015 tarihinde 14:29
"QI neymis?" diye internete baktim. �in kaynakli bir �gretiyle al�kaliymis. Uzun uzun okumadim ama ruh-enerji vs anlatiliyordu.

Agiz kokusu bir yana bu t�r �gretiler insani dinden bile uzaklastirabilir. Inan�li biriyseniz, b�yle seylere inanmak dinen tehlikeli diye d�s�n�yorum. Bizim ruh-yaratilis inancimiza aykiri olabilir.

Dil izinin nedenini arastirinca karsimiza hep �in �ikiyor. Demek orada �zerinde durulan merak edilen bir konu. Oralarda ��z�m�n� bulmus bir doktor olabilir.

G�rkan33, senin dilinde kaplama yok gibi. Bence bu sadece yemek izi. �yleyse birka� g�n fir�ayla temizle birsey kalmaz. ��nk� kaplama olsa papillalar daha koyu kaplama olmasi gerekir. Kaplama dil fotograflarinda hep �yle g�r�n�yor. Senin dilindeki kaplama olsa dahi koku yapacak gibi durmuyor ��nk� neredeyse seffaf.
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mayis-2015 tarihinde 23:31
nasil yani beyaz kaplama yok mu dilimlde? peki resimde gorunen beyaz mi artik sari mi tabaka degil mi , degilse nedir bu? yok abi ya bence bu dilin ustundeki kaplama da koku yapiyor
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mayis-2015 tarihinde 20:34
Gurkan33, kaplama olabilir de o kadar koku yapacak gibi durmuyor. Google'a dil kaplamasi vs yaz fotolara bak neler g�receksin. Burada da olmasi lazim ama basligi bilmiyorum.

Mesaj atilamiyor sana gelen kutunu veya giden kutunu temizlersen mesajlar ulasir.
Başa Dön
msms Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı msms Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mayis-2015 tarihinde 07:27
G�rkan33 sende refl� veya mide fitigi var mi
Mide asit �nleyiciler kullandinmi ge�miste
Bademciklerin durumu ne?
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mayis-2015 tarihinde 09:28
İlk gönderen: msms msms yazdı:

G�rkan33 sende refl� veya mide fitigi var mi
Mide asit �nleyiciler kullandinmi ge�miste
Bademciklerin durumu ne?

valla refluyu blmiyorum var mi belki doktora gitsem reflusun der yada degilsin der inanin billmiyorum digeride yok herhalde

sizin dilde bnmki gibi anlasilan bnlari sordgunuza gore?
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mayis-2015 tarihinde 09:37
İlk gönderen: asdf asdf yazdı:

Gurkan33, kaplama olabilir de o kadar koku yapacak gibi durmuyor. Google'a dil kaplamasi vs yaz fotolara bak neler g�receksin. Burada da olmasi lazim ama basligi bilmiyorum.

Mesaj atilamiyor sana gelen kutunu veya giden kutunu temizlersen mesajlar ulasir.

valla bnmki boyle

tmmdir temizledim msj kutumu
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mayis-2015 tarihinde 13:58
O dil koku yapar. Benexol B12 yi denedin mi? Ben birakinca dilim yavas yavas yine beyazlasti. Hatta bazi yerleri bembeyaz.
Başa Dön
msms Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı msms Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mayis-2015 tarihinde 15:16
Evet �ok benziyor
Fir�alayinca azalsa da hemen olusuyor
Yine de koku yaptigini d�s�nm�yorum
En azindan yakinlarim kokmuyor diyor
Devamli da sorulacak soru degil bu
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mayis-2015 tarihinde 17:26
İlk gönderen: ncort ncort yazdı:

O dil koku yapar. Benexol B12 yi denedin mi? Ben birakinca dilim yavas yavas yine beyazlasti. Hatta bazi yerleri bembeyaz.

benexol b12 nedir? b12 icin vitamin mi?
Başa Dön
Aleho Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Aleho Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2015 tarihinde 14:04
Bi sefer benim agiz kokumda 2 g�n gitmisti o zaman bende benoxol B12 yaninda B vitamini kombinasyonu kullanmistim dilimdeki beyazlik gitmisti yediklerimin kokusuda kalmiyordu devam ettim ama 2 sonra koku geldi kullandigim halde ama benim kafam biyere takiliyor onlari kullanmaya basladigimda o g�n Hamsi yemistim acaba onunla bi baglantisi varmi bida deniycektim ama balik sezonu kapandi :)
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Haziran-2015 tarihinde 08:35
Başa Dön
Tirza1984 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tirza1984 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Nisan-2017 tarihinde 08:49
Bu dil pasi s�pheli iliskiden sonra olan var mi.b�brek sorunlari sa dil pasina sebep olur
Başa Dön
denizedogruu Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogruu Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Nisan-2017 tarihinde 21:02
Ben dil pasinin burun geniz kaynakli oldugunu d�s�n�yorum. Alerjik rinit tedavim devam ediyor, sonunda burun etlerini ameliyatla k���lt�cez dedi doktor. Ayrica antibiyotik yazdi bence koku sin�s kaynakli. Kronik sin�s iltihabinda antibiyotik ise yaramazsa ameliyat gerekiyormus. Kontrolden sonra bilgilendiririm.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Nisan-2017 tarihinde 16:33
İlk gönderen: denizedogruu denizedogruu yazdı:

Ben dil pasinin burun geniz kaynakli oldugunu d�s�n�yorum. Alerjik rinit tedavim devam ediyor, sonunda burun etlerini ameliyatla k���lt�cez dedi doktor. Ayrica antibiyotik yazdi bence koku sin�s kaynakli. Kronik sin�s iltihabinda antibiyotik ise yaramazsa ameliyat gerekiyormus. Kontrolden sonra bilgilendiririm.

evet dogru d�s�n�yorsun.
Başa Dön
Mnsm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mnsm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Nisan-2017 tarihinde 23:10
Dilin koku yapmasi demek mideden gelen gazlarin orda birikip tabakalasmasidir bedemcigin m�saitse hemen tas olusur degilse dilinin �zerine yapisir gitmez
Dil pasi koku sebebim diyorsan �nce mide barsak gastrit tedavisi yapmalisiniz miden kapanmazsa o gazlar gelir yapisir bademcik ve dile
Ikincisi burnun a�ik olacak benim gibi hem et hemde kemik egriligi olursa nefes alamssin bakterilerin olusmasi i�in gereken ortam hemen olusur ve koku hemen hazirda bekler
���nc�s� bademcik eger ilk iki sorunu hallettiysen aldir gitsin ve d�zenli beslenip iyi nefes alirsan gece ge� yemek yeyip yatmasssan insaAlllah koku kalmaz
G�n�m gecem bu kokudan nasil kurulurum diye ge�iyo artik yolum belli benim hepsini sirasiyla yapacagim sonu� alacagima inaniyorum
Re�eteyi kaybetmeyin disler de �nemli tas varsa agiz hijyeni hi� d�zelmez ��nk� s�rekli taslar �retime devam ediliyor �retim s�recinde koku mutlaka oluyo
Yemekten sonra mutlaka agzinizi da �alkalayin kardeslerim kurtulalim hep beraberrrr
Başa Dön
Peri Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Peri Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mayis-2017 tarihinde 19:29
Dilimin arkasi beyazdi ve koku vardi. Azi disimi �ektirdim ve beyazlik gitti.

Koku kaldi. Disimde dolgu vardi, beyaz bir dolguydu. Bunun cevabini verebilecek biri var mi? Neden beyazlik yok oldu?
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2017 tarihinde 11:33
foruma nerdeyse 1 ay gibi bir zamandir girmiyorum bakiyorum yeni kayit olanlar bizim ilk kayit oldugumuz zamandaki seyleri tartisiyorlar :

yok efendim dil s�yledir , yok burun akintisi geniz akintisi , yok mide gastrit , yok bagirsakta mantar ,

bunlari ge�iceniz beyler doktora gidiyorsunuz bir�ok defa filmler r�ntgenler aletlerle kontrolleriniz yapilmiyormu? hatta siz mutlu olun diye ila� bile veriyor doktor kullanmiyormusunuz ve halen ge�miyormu ozaman siz kendi v�cudunuzu tanimiyorsunuz Birisi �ikmis yahu ben s�yle s�yle s�yle yaptim ge�ti EEe herkeste onu yapinca ge�icekmi? bumuu bakin altini �izmek istedigim bi nokta var Bademcik Tasi Bademciklerinizi hafif sikip disari ittirdiginizde sari renkli k���k k���k beyaz ve sari karisik par�alar �ikiyor bir koklayin bunu nasil bir koku var Bende ileri seviyeye ulasti sanirim bademcigim birka�defa kanama ge�irdi Bogazimda yuvarlak koca koca taslar vardi su i�tim taslar ge�er ge�mez koku ge�tiginiz s�ylediler �ok defa test yaptim bademciklerimideki taslari yok ettigimde koku gidiyor ama yarim saat 20 dakika sonra tas yeniden olusuyor kendiliginden ve bir yemek yedigimde yemeginde bademcik kismina bulasmasi tasla birlikte kokuyu azdiriyor Bunlar ger�ek seyler hacamat macamat bilim disi biseyden bahsetmiyorum arkadaslar Bademciklerinizi kendiniz bi kontrol edin insan kendinde emin olmali s�pheye d�smemeli ben �ok defa hocam biir BAGIRSAK KURDU konusunda s�pheye d�st�m halende s�pheliyim varmi yokmu bilmiyorum aciktigimda karnimda kasinti olup birsey y�r�yor gibi geziyor gibi hissediyorum belki tamamen psikolojik belkide beni hizli aciktirip agizda k�t� kokuya sebep veren fakt�rlerden biride bu YALNIZ yaptigim deney testlerde karnim a�ken dahil altini �iziyorum a�ken dahil bademcigimi temizledigimde kokunun oolmadigini s�yl�yorlar ama bu �yle birseyki �ok seri bi�imde olusuyor tekrar
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2017 tarihinde 11:40
dil pasi i�in sunu diyebilirim pasin i�inde beyaz artik gibi seyler �ikiyorsa �iktigi zaman is bitmistir yani temizlenmistir demek artik hafif beyaz gridir ona kafayi takmayin
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Haziran-2017 tarihinde 14:02
Tabi ki de. Herkesin sorunu ayni yerde olsaydi hepimiz ayni seyle kurtulurduk. Agiz kokusundan kurtulanlardan biri de pepzan ile kurtulmus mesela yani mide asisini artirinca koku gitmis.. yani herkesin sorunu farkli yerdedir ama biz kendi sorunumuzun kaynagini buldugumuz seyleri anlatiyoruz ki bizim gibi ayni durumda olanlar varsa onlarinda kaynagi buysa yardimci olsun diye.. seninki bademcik olabilir �yleyse ne mutlu sana al dir kurtul.. yada baska nasil bir tedavi y�ntemi varsa.. Ama bu demek degildir ki bademcigin disindaki kaynaklar mide bagirsak koku kaynagi olamaz.. yanlis bu d�s�nceler.. hersey koku kaynagi olabilir her organ da ayri ayri sorunda olabilir.. kiminjn nefesi kokar sorun akcigerdir o kisi diyebilir mi ki kesin konu akvigerden geliyor diger y�ntemler sacmalik.. diyemez.. biz buldugumuz careleri burda paylasmakla kendi vicdanimiz adina mukellefiz.. Hepsi bu.. bunun disinda ki bizim sorunumuzun kaynagi disindaki y�ntemleri k���k g�rmek basitlestiemek yok saymak kimsenin haddi degildir..
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mart-2022 tarihinde 07:59
�stteki mesajlarda arkadas dil resmi atmis. Benimkiyle neredeyse ayni. S�rekli fir�aliyorum nafile. D�n bir u�ak yolculugu yaptim. Yanimdakiyle biraz sohbet ettik sonra adam "Burasi biraz havasiz oldu." deyip kalkti baska bir yere gitti. U�ak lan burasi, diger koltukta farkli hava mi olacak diyemedim :)

Murat hocam dil beyazligi mide ile de al�kali ise dil fir�alama ile ge�er mi?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.