Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

implant

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: implant
    Gönderildi: 20-Eyl�l-2014 tarihinde 00:47
1,5 ay i�ersinde 2 dis �ektirdim. Disten dolayi suratim sismisti. Dogal olarak antibiyotik tedavisinden sonra dis �ekimi ger�eklesti. 2. disimi �ekmeye gittigimde doktor iltihap akiyor dedI. dikkatimi �eken ise dis �ekimi sirasinda her ikisinde de �ok k�t� bir koku ortaya �ikti. Suanda tekrar antibiyotik kullaniyorum. DOKTOR daha �ok isimiz var dedi.G�m� disimi de aldircam sirasiyla. yanliz implant yaptirmayi d�s�n�yorum. implantin zarari var mi hocam. Kafama karistiran 1000 dolar 1000 euro civarindaymis 1 tanesi ama �ok daha uygunada varmis piyasada. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim hocam.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2014 tarihinde 19:33
Implantlar araba gibidir. K�t�s� yoktur. Hepsi iyidir. Fakat T�rk mali (n�kleos) implantlari d�nyada �ok tutuldu ve ihra� ediliyor. Daha ekonomiktir ve basarilidir.
-M
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2014 tarihinde 13:10
Genelde en iyisi strauman diye bir marka diyorlar, digerlerine g�re daha hizli kemikle uyum sagliyormus. Yine de markadan ziyade hekimin tecr�besinin �nemli oldugu s�yleniyor. Bir de fiyati arastirirken implant ve kaplamanin fiyatini bir arada sor. Zirkonyum oldugu zaman fiyat artiyor.

Ayni markayi kullanan dis hekimleri arasinda fahis fiyat farki olabiliyor, bir �ok yeri gez. Bir dis�i , �zel bir dis poliklinigi adi vererek " ayni markayi ben 2000 tl ye yapiyorum, orada 2500 tl ; gidip sorabilirsiniz" demisti.

Eksik ve �arpik dislerim i�in yaptirmayi d�s�n�yorum ama su agiz kokusundan kurtulmayi bekliyorum. ��nk� bu sefer de " kokuyu implant mi kaplama mi yapiyor?" diye d�s�nebilirim.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2014 tarihinde 15:07
Hi� bir implant markasinin digerine g�re biyolojik �st�nl�g� yoktur. G�z�n�z� kapatip her hangi bir markayi alip kemige uygulasaniz hepsinde birlesme sansi aynidir. Hepsi ayni fiyattir 1000-1500 lira arasindadir. Hepsi ayni s�re sonra kemige birlesme yapar. Hepsi ayni basin� direnci g�sterir. Zirkonyum gereksizdir.

N�kleos T�rk malidir bu sebeple degerlidir, �nceliklidir. Neden aynisini biz �retiyor iken, Israil, Fransa, Isvi�re'ye para �deyelim?
-M
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2014 tarihinde 16:04
Disle ilgili herhangi bir alanda �alismiyorum ancak Murat Hocama katilmiyorum. Zirkonyum kesinlikle gerekli �zellikle de �n disler yapiliyorsa. Yari isik ge�irgenligi oldugu i�in daha dogal bir g�r�n�m sagliyor. Implantla, zirkonyumla ilgili bir s�r� not, yorum derlemistim ama bilgisayarim ��kt�.

Marka milliyet�iligine de karsiyim hangisi iyiyse imkanlar elverdigince o kullanilmali. Kim parasi varken gidip kartal'a biner ?

Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2014 tarihinde 21:35
İlk gönderen: serdar serdar yazdı:

Disle ilgili herhangi bir alanda �alismiyorum ancak Murat Hocama katilmiyorum. Zirkonyum kesinlikle gerekli �zellikle de �n disler yapiliyorsa. Yari isik ge�irgenligi oldugu i�in daha dogal bir g�r�n�m sagliyor. Implantla, zirkonyumla ilgili bir s�r� not, yorum derlemistim ama bilgisayarim ��kt�.

Marka milliyet�iligine de karsiyim hangisi iyiyse imkanlar elverdigince o kullanilmali. Kim parasi varken gidip kartal'a biner ?

L�tfettiniz.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.