![]() |
igne sinire denk geldi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
midyat
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: igne sinire denk geldiGönderildi: 05-Agustos-2014 tarihinde 23:42 |
|
Merhaba Hocam, Tedavim sirasinda yapilan ignenin sinire denk geldigini d�s�n�yorum. Igne yapilirken canim yandi fakat hekimim bunun normal oldugunu damagin i�inin daha kolay agriyabilecegini s�yledi.Agri en �ok elmacik kemigim ile disimin k�k� arasinda hissediliyor. G�zl�g�m� taktigimda dahi kulagimin arka tarafinda agri hissediyorum. Ne yapmaliyim? Nereye gitmeliyim? Dis hekikimim b vitamini verdi ama agri hala devam ediyor. baska bir yolu var mi? yaklasik 10 aydir bu agri beni arada bir yokluyor. iyi �alismalar...
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Agustos-2014 tarihinde 06:23 |
|
Damaga degil, alt �eneye igne olmus olabilirsiniz. Normalde ignenin battigi yeri g�rmek, oradan hangi sinirin ge�tigine g�re uyusan veya agri yapan yer ile eslestirmek gerekir. Fakat yapilabilecek tedaviyi degistirmedigi i�in sunlari tavsiye ederim:
- Kesinlikle ge�ecegini bilin. Bazen aylar bazen yillar s�rebilir. - Hekim hatasi degil bir talihsizlik olarak yorumlayin. - Iyilesinceye kadar sicak tutun - Apikobal veya benzeri bir B vitamini kullanin - Fizik tedavi b�l�m�ne m�racaat ederek iyilesmeyi hizlandirabilirsiniz. Bazen infraruj bazen derin isitma yapilabiliyor. Ge�mis olsun -M |
|
![]() |
|
midyat
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Agustos-2014 tarihinde 13:18 |
|
Tesekk�r ederim hocam.
|
|
![]() |
|
Kumpas
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Kasim-2019 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Kasim-2019 tarihinde 14:55 |
|
Sizin sikayetleriniz gectimi bendeki duruma benziyorda.Merhaba 1 hafta once sol alt cene 2 dolgu ve onun hemen ustune 1dolgu ve kanal yapildi.Son olarakta kuretaj yapildi.hepsi ayni gun.Uyusturmw icin yaklasik 4 tane falan igne yaptilar.1hafta gecmesine ragmen solyanak ve cenede karincalanma gibi dusunursen rahatsizlik veren bir his var.
|
|
![]() |
|
Kumpas
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Kasim-2019 tarihinde 15:07 |
|
Merhaba,
Sol alt ceneme 2 dolgu ust ceneme 1 dolgu ve kanal tedavisi 1hafta once yapildi.Sonrasindada kuretaj yapildi.Agri hicbisey hissetmedim.Antibiyotik olarak biteral ve augmentin ictim ancak sol alt cenemde karincalanma gibi uyusma gibi his oluyor kafayi takarsan hissediyosun.Dr his kaybi yada kotu ir durum olmadigini yapilan opers.icin ogne coknyqpildigini gececegini belirtti.Sizlerede danismak istedim cok tesekkurler. |
|
![]() |
|
Kumpas
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Kasim-2019 tarihinde 15:08 |
|
Merhaba,
Sol alt ceneme 2 dolgu ust ceneme 1 dolgu ve kanal tedavisi 1hafta once yapildi.Sonrasindada kuretaj yapildi.Agri hicbisey hissetmedim.Antibiyotik olarak biteral ve augmentin ictim ancak sol alt cenemde karincalanma gibi uyusma gibi his oluyor kafayi takarsan hissediyosun.Dr his kaybi yada kotu ir durum olmadigini yapilan opers.icin ogne coknyqpildigini gececegini belirtti.Sizlerede danismak istedim cok tesekkurler. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |