![]() |
Iyilestim |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Burgiu
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2016 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: IyilestimGönderildi: 22-Ekim-2016 tarihinde 22:04 |
|
Merhabalar,
Yeni �ye oldum.. Fakat uzun zamandir arada a�ip okuyordum sizleri, (1sene kadar) ��z�m buldugum i�in sizlerle paylasmak istedim belki yardimim dokunur. Buradaki �ogu insanla sorunum ayniydi, Refl�+ midede bakteri+ geniz akintisi ve tabi ki o koku! ( Agiz ve Arti burundan gelen koku) daha �ok agiz degil burundan sikayetim vardi.. doktor maceralarim sizlerin kadar yok, dedigim gibi doktorlara �ok gitmesemde buradan giden arkadaslarin yasadiklarini Yasadigim i�in gidenlere S�ylenen ne ise doktorlardan alacagim yaniti az �ok biliyordum.. Uzun s�re�ti, mide i�in verilen ilaci her sabah a� karnina i�iyordum.. Dis, agiz bakimim S�perdi, arada elma sirlkesi karbonat filan da denemisligim var, ge� yememek , az yemek, hepsi tabiki i�inde yaptiklarimin.. Ama arada aliyordum yine o sevimsiz kokuyu.. Sizleri okurken arada internetten de arastirmalarim oldu , kokunun k�kenini bulamasamda �aresini buldum, G�g�s hastaliklari+ mide + kbb hepsine iyi gelen bir sey oldugu i�in nereye tam olarak iyi geldi bilemiyorum (sigara kullaniyorum. Geniz Akintisinin cigerlerde de ilgi li olabilecegini d�s�nm�st�m �OGU zaman) ama her sabah i�tigim mide ilacini Biraktigim i�in kokunun mide Kaynakli oldugunu d�s�nd�rd� bana. Karisik oldu ama sizler beni anlarsiniz, insan nereden geldigini anlamak i�in beyin ordan oraya gidiyor.. Ke�iboynuzu bitkisinin faydalarini a�ip okuyun sigaradan Kaynakli tahribati cigerlerden atmaya yardimci + Alerjik B�nyeler i�in kullaniliyor+ mide Rahatsizligi olanlar i�in de yine kullanma alani var+ bir �ok faydasi enerji, cilt g�zelligi vs , aktara gidip konustum meyvesini alacaginiza isterseniz ya pekmezi ya da �z�n� tercih edin daha etkili olabilir dedi.. Ben �z�n� tercih ettim. Pekmezinden daha iyi.. 10 g�nd�r mide ilacini kullanmiyorum. �ok �z�l�yordum ilaca bagimliyim diye, (��nk� uzun vadede kemik erimesi yapiyormus mide ila�lari) kullansam ise de yaramiyordu uzun bir saatten sonra yine o istemedigim koku tekrar geliyordu burnuma!! Her sabah a� karnina 10 g�n boyunca 1 yemek kasigi kullandim, bazen aksam a� karnina da i�tigim oldu. Hala daha devam ediyorum, mideden sikayeti olanlar bilir bir g�n kullansinlar o hapi ertesi g�n de rahat ettirir ama diger g�n mutlaka i�meniz gerekir ��nk� Agri ve yanma geri gelir.. Buna bagli hi� bir problemim olmadi o kadar saskinim ki agzimin TADI d�zeldi s�per bir tat var agzimin i�inde , burnumdan bir kere bile o k�t� kokuyu almadim , bir ay kullanip yazacaktim ama bekleyemedim on g�n bile bu tarz sorunu olana ila�siz gayet iyi bir zaman dilimi diye d�s�nd�m.. Kullanmaya devam ediyorum. �zerinde organik damgali �r�n� tercih edip baslayin derim ben hi�birsey kaybetmezsiniz. (Herhangi bir markanin Ke�iboynuzu �z�n� alacaksiniz) fiyatlar �ok uygun , Eger yardimim dokunursa da dualarinizi eksik etmeyin. Iyi g�zel dilekleriniz olsun yeterli.. Koku Y�z�nden yasadiklarimi d�s�nd�k�e sifasinin b�yle bir seyde olusuna inanamiyorum hala.. Sifir ila� ! alerji haplarinda biraktim. Umarim yardimim dokunur. Sevgiler sifalar herkese |
|
![]() |
|
zeynep
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Ekim-2016 tarihinde 10:38 |
|
ke�iboynuzu �z�m�? insan bunun ne faydasi olabilirki diye d�s�nmeden edemiyo. siz burnunuzdan gelen kokuyu alabiliyormuydunuz acaba? bu nasil m�mk�n m� ki burundan �ikan bir kokuyu burun kendi hissedebilir mi?
|
|
![]() |
|
Burgiu
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Ekim-2016 tarihinde 21:34 |
|
Merhabalar,
Arastirin ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Geniz akintisina iyi geliyor mideye de ayni sekilde , benim yutkundugumda bogazima takili birsey var onu da azaltti ben de.. Ama tam anlami ile yok olmadi. Ilerleyen zamanlarda insallah o da yok olur ..Koku Sifir hi� yok, bir kere bile gelse yazip paylasmazdim burada.. ben kokuyu alabiliyordum evet.. Disardan da aliniyordu, burada �ok zaman ge�irdim benimle herkes ayni fikirdir diye d�s�n�yorum: kokunun kaynagini bulmak �ok zor, mideden mi geniz akintisindan mi ? Bademcik, dis.. Vs. Ama sorunlarima Y�nelik ila�ti , denemek istedim. Ve m�this bir sekilde yok oldu koku. Herg�n ila� i�iyordum ilaci biraktirdi bana.. Yeme i�me konusunda �zellikle hi� dikkat etmedim, midemde yanma bile olmuyor. Benim deneyimlerim bunlar.. Insallah �are olur deneyenlere.. �ok istiyorum iyi olmasini herkesin. ��nk� sosyal hayati �ok etkiliyor.. Yasayan bilir.. Bol sifalar olsun insallah.. Bir ka� Alinti Paylasayim , belki yardimci olur: *Alintidir: Alerjik Hastaliklara Karsi Ke�iboynuzu: Ke�iboynuzunun antialerjik ve antibakteriyel �zelligi vardir. �ok etkili bir antioksidan olmasi bu �zelliginin en �nemli sebebidir. �zellikle solunum yollarinda olusan zararli bakterileri ve kis aylarinda meydana gelen salgin hastaliklara karsi �ok etkilidir. Nezle grip gibi yayilmasi m�mk�n olan salgin hastaliklar yaninda alerjik astima karsi da etkili bir sifa kaynagidir." Mideye Faydalidir: I�erdigi liflerin yardimiyla genel anlamda sindirim sitemini koruyucu �zelligi vardir. Lif i�eren b�t�n besinler mide i�in faydalidir ve midenin g��lenmesini saglar. Ke�iboynuzunun midedeki asit seviyesini dengeleyici �zelligi vardir. Bunun yaninda siskinlikleri giderir ve siskinlik hissini ortadadan kaldirir. " "Ke�iboynuzu Sindirim Sistemine Yardimci Olur: 2002 yilinda yapilan bir arastirma sonucu ke�iboynuzunun i�erdigi beta-karoten maddesinin g��l� bir serbest radikal d�smani oldugunu ortaya koymustur. Ayrica i�erdigi lifler sayesinde midenin kuvvetlenmesine yardimci olur. Midenin saglikli ve d�zenli bir sekilde g�revini yerine getirmeye yardimci oldugu gibi hastaliklara yakalanma riskini de azaltir. Bunun disinda antioksidan �zelligi sayesinde bagirsak enfeksiyonlarindan koruyucu �zelligi vardir. Dolayli olarak bagirsaklarin kansere yakalanma riskiniz azaltir" |
|
![]() |
|
gececek
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Ekim-2016 tarihinde 22:53 |
|
keciboynuzu pekmezi mi demek istediniz?
keciboynuzu pekmezi alsak olur mu? |
|
![]() |
|
Worselife
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 26-Ekim-2016 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Kasim-2016 tarihinde 06:55 |
|
Hocam 3 g�nd�r bir kasik i�iyorum forumda bir arkadas s�ylemis koku yok denecek kadar az.i�erigi �inko.siz tip 1 �inko lu gargara ile ��z�yorsunuz bizimki ise i�ince..bunun mekanizmasi nedir yardimci olur musunuz tekrar koku gelecek mi?
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Kasim-2016 tarihinde 14:27 |
|
sanki satis elemani gibi anlatmissiniz
|
|
![]() |
|
gececek
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Kasim-2016 tarihinde 15:16 |
|
banada inandirici gelmedi 2 msji var arkadasin reklami yapip gitmis yani, sanki biseyleri satma derdinde...
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Kasim-2016 tarihinde 19:44 |
|
Bazenhissediyor ne ila�lar i�tik neler �ektik bu hastaliktan. Sakiz cignemekten cenemiz kas yapti :)) keciboynuzu ger�ekten basarili.arkadas da gelen sorulara ke�iboynuzunu bize tanitarak g�stermis. internette detaylica �grenebilirsiniz faydalarini. Ilac degil kimyasal degil alip denemenizde fayda var.dogal bi zarari yok. Bir�ogumuza mucize olabilir. hep birlikte deneyip g�relim. Fiyatlari da uygun.
|
|
![]() |
|
�iLe3427
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 04-Kasim-2016 Konum: Gaziantep Durum: Çevrimdışı Puan: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Kasim-2016 tarihinde 19:55 |
|
Koku olunca arkadas yok isyok dogal olarak parada yok sknti sitres sac sakal birbirine girmis bi insandan daha ne istiyor bu saticilar
|
|
![]() |
|
Burgiu
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Kasim-2016 tarihinde 21:26 |
|
Merhabalar,
Satis elemani olsam marka adi verirdim degil mi? Bunda amacim ne olabilir? Uzun s�reden beri burayi okudugum i�in �st�me g�rev bildim ve paylastim .. benim gibi sorunu olanlar kurtulur belki diye.. Isteyen dener, istemeyen denemez elbette.. doktor maceram �ok fazla yok olsaydi ince ince sebepleri ile a�iklama yapardim. Bu ara kulak burun bogaza gidecegim, herhangi farkli bir sey olursa burada paylasirim. Geniz akintim oldugunu dr s�ylemisti, tomografi i�in gidecegim.. Bakalim ne diyecekler? Ke�iboynuzu �z�ne gelince , Bug�n ben ikinci sefer satin aldim, (koku hala Sifir )aktar ��rekotu Yagini da tavsiye etti onu da aldim o da alerjiye iyi geliyormus. (Kendisi de alerjiden �yle kurtuldugunu s�yledi) Hen�z denemedim, yarin baslayacagim.. Mide ila�larini ve alerji ila�larini hala kullanmiyorum, �ok rahat ve huzurluyum. hikayemi anlatmamistim kalabalik olmasin diye.. �ok sikinti �ektim burada yazan arkadaslarin sikintilarinin aynisi.. Dile getirmek istemedigim seyler , Hatirlamak bile istemiyorum.. Isten ayrilmistim tedavisi i�in, simdi is bakiyorum, bin s�k�r. .. Sadece s�yleyecegim Sabirli olun, sikinti stres yapmayin, o d�nemlerde daha da �ok artiyor , en azindan ben de �yle oluyordu.. Bol sifalar olsun. Sevgiler. |
|
![]() |
|
Burgiu
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Kasim-2016 tarihinde 21:32 |
|
Ke�iboynuzu pekmezi de olabilir evde varsa deneyebilirsiniz.. Ben bug�n aktara "bir de pekmezini alip deneyim" diye gitmistim, yoktu �z� daha iyi dedi bu aktarda, �yle satin aldim tekrardan.. Sonra meyvesini de deneyecegim.. O da kaynatilip i�iliyormus.
|
|
![]() |
|
denizedogru
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Kasim-2016 tarihinde 22:04 |
|
Denedim bende fayda etmedi...
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Kasim-2016 tarihinde 23:04 |
|
bazen dilimi fir�alayinca baskalari fir�alamadigi halde kokmuyor bazen disimi fir�alayinca baskalari fir�lamadipi halde kokmuyor bazen kokmasin diye birs�r� �nlem alirken baskalari hi�birini almayip hersey iyaparken kokmuyorsa , bunu bilmek bile yipratiyor bence otomatikmen bu sitedekilerin %99 tip5 garanti var belki bazen olmadiginda bile tip5 devreye girerek stres e neden olarak belki agiz kurulugu belki metabolizmada hormonlarda bi dengesizlik ani degisimler belki stresle birlikte diger etkenlerle o kokmadigi anlarda bile kokuyu biz yaratiyor olabiliriz yani etken neden biz olabiliriz yani koku olabilir buna sebep biz olabiliriz tabi bu aklima gelen bi ihtimal , ayrietten agzimdan burnuma hava veriyorum bi koku geliyo evet agir degil hafif bu normalmi hi� gelmemesimi gerekir dogrusu nedir bunuda tam olarak bilmiyorum bilen varsa yazsin?
|
|
![]() |
|
�iLe3427
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Kasim-2016 tarihinde 21:09 |
|
Bence koku var tamam ama dalgali yani herzaman deil biz bunu kafaya takmakdan takinti haline gelmis kpkunun 100 de 70 i psikolojik bence yanimizdaki bi adam offf deyince icimizi bir h�z�n kapliyor sormayin 😂😂 ama birde d�s�nm�yoruzki adamin cani baska biseye skldi olamazmi yani sevgilisinden ayrildi 10 metre �tedeki adam �ks�rse kendimden zannediyorum bence birazda akisina birakmak lazim cok kafa yormakda iyi degil murat hocama sormak istiyorum cok sikinti sitres var olan az kokuyu azdirirmi sizce yani ters tepki mi olur o kokuyu etrafdaki hataketlerden hissedinc e d�nyanin sonu gibi hissediyosunya o esnada ne yapmak lazim
|
|
![]() |
|
�iLe3427
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Kasim-2016 tarihinde 21:16 |
|
Hocam birde bu ke�iboynuzu �z� hakkindaki d�s�nceniz nedir ? Sizin tecr�belerinize bilginize herkezin ihtiyaci var arkadas lar soyluyor ke�i boynuzu ile kurtuldum diye m�mk�nm� sizce bu ?
|
|
![]() |
|
Cekince
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Kasim-2016 tarihinde 22:21 |
|
Ben bug�n ke�iboynuzu �z�ne basladim,1 hafta sonra yine yazacagim, sanirim ilk yazan arkadas 10 g�nde sonu� almisti
|
|
|
Biktim
|
|
![]() |
|
�iLe3427
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Kasim-2016 tarihinde 12:08 |
|
InsAllah hayirli haberlerle d�nersin ortagm insAllah bu ise yarar neler denemedik
|
|
![]() |
|
hamza171
�ye
Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Durum: Çevrimdışı Puan: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Kasim-2016 tarihinde 17:22 |
|
Merhaba arkadaslar 3 4 g�nd�r forumda yoktum ge�enlerde babamla bulustuk midem bozuktu her zaman olan durumlar bizde gurultu ishalvb gibi durumlardan biriydi
Babamla ali� sirkesi aldik ayrica ipana pro expert dogal ferahlik almistim ayni g�n Bu 2 �r�n� benim gibi koku sikintisi olan kardesimle birlikte kullaniyorum koku 0 oldu a� kaldigim vakit dahil normal a�lik kokusu var sabah koku var lakin eskiye g�re %10 kadar diyeyim.D�n bir tanidi�imozon evinde kaldik orada sikinti yasadim ulan sabah kalkinca ne yapacagim felan diye sabah kalktigimda koku yoktu :) Belirtmek istedim sirkeyi her sabah veya tok karna aliyorum ondan sonra pro expert ile dislerimi ve dilimi fir�aliyorum 16 20 saat koku kayboluyor dilimdeki pas mevzusu da baya azaldi.Kardesim de bana bunlari aynen s�yleyince aklima d�st� yazayim dedim suan tam olarak hangisi oldugunu bilmiyorum ama bu2sini de bir deneyin derim. |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Kasim-2016 tarihinde 15:53 |
|
gurultu anormal biseymi ? bendede oluyo aciktigimda midemdenmi karnimdan mi gelio tam bilemiyorum
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Aralik-2016 tarihinde 15:34 |
|
bu ke�iboynuzu �z� kullanan arkadaslara sormak istedigim sey su kokunuzu ge�irdi peki 1 aya yakin olmustur kullaniminiz fazlada simdi halen kokuyu �nl�yormu yoksa? geri geldimi koku sundan merak ettim bi y�netemi s�rekli kullaninca v�cut alisiyo ona artik ise yaramaz hale geliyor
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Aralik-2016 tarihinde 17:53 |
|
Murat hocam karnimda kasinti oluyo zaman zaman hissediyorum fazlasiyla v�cudumda kil �iktiginda bunun olma ihtimali varmidir diskida kurtta g�rm�yorum ama bi yandan iskilleniyorum bi yandanda takmak istemiyorum ne yapmaliyim bilmiyorum uzun zamandir devam ediyo herhalde yasim on yedi
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
Gemi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Aralik-2016 tarihinde 22:42 |
|
Yarin ke�iboynuzu ozu alip deniycem. Faydasi olacagina inaniyorum cunku faydali oldugu halde yemedigim nadir seylerden biri keci boynuzu. Ama kutsal amacim icin burnumu kapatip icicem, insallah faydasi olur. Ama iste dogal olmasi lazim, onu bulmak biraz sikinti.
|
|
![]() |
|
Cekince
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Aralik-2016 tarihinde 21:55 |
|
Arkadaslar bu basligi bulamadigimdan baska yere yazmistim simdi buraya yazip konuyu g�ncellemenize sevindim, ke�iboynuzu �z�n� sabah aksam a� karnina bir kasik yedim �st solunum yolunda etkili oldu diyebilirim, ilk basta baya mutlu olmustum yalniz sanirim a� karnina i�tigim i�in gastrit imi fena tetikledi bir lokma bisey yiyemez oldum derhal solugu doktorda aldim su an hala mide ila�larimi kullaniyorum.
Deneyin ama a� karnina yemeyin derim. Ila�lar bitince kontroll� bi�imde bir s�re daha devam edecegim. Herkese sifa olsun ins |
|
|
Biktim
|
|
![]() |
|
denizedogru
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Aralik-2016 tarihinde 19:24 |
|
�zerinde g�nde 3 defa yemeklerden sonra diyor sanirim emin degilim
|
|
![]() |
|
Reisbey
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2017 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Mayis-2017 tarihinde 22:29 |
|
Kardesim senin koku tamamen gectimi bizlere de yardimci olsan
|
|
|
29494929'
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |