Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Karbonatla iyilestim

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Karbonatla iyilestim
    Gönderildi: 16-Eyl�l-2016 tarihinde 02:07
Merhaba arkadaslar sorunumun kaynagi galiba geniz akintisi sin�zit. Bug�n burun �evresi sinuslerime masaj yaptim 5 er dakika. Ardindan da dislerimi fircalayip yarim litre suya bir paket karbonat (marketlerde pasta reyonunda satilan) koydum.bunu iyice karistirip gargara yaptim son olarak da burnuma �ektim.geniz akintim siddetlendi ve koku aninda kesildi.evdekilere sordum burunlarinin dibine girip konustum koku yok dediler bunu artik s�rekli yapmayi d�s�n�yorum.tavsiye ederim deneyin arkadaslar zarari yok ��nk� yutmuyoruz.simdi geniz akintisini nasil bitirebiliriz ona yoneldim. Forumda aci kanunu okudum dayim denemisti aci kavunu. Sinunziti i�in. Suan hi� bir seyi kalmadi.sinunzit akintisinin bittigini s�yledi.cok memnun kalmis fakat �ld�r�c� oldugunu da okudum arkadaslar 2 grdan fazlasi �ld�r�c� olabiliyormus bilin�sizce de kullanmamak gerekiyormus. Son olarak murat hocam a soruyorum. Hocam karbonat etkili oldu siz ne d�s�n�yorsunuz bu konuda ? Kaynagi ne olabilir ? Tesekk�rler.
Başa Dön
by_arda2 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı by_arda2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Eyl�l-2016 tarihinde 22:45
Bir paket karbonat �ok degilmi. Murat hocam fazlasi buruna zarar verir degil mi?
Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Eyl�l-2016 tarihinde 11:03
Ben karbonatli suyu icince 7 8 saniye agzimdaki les kokuyu aliyorum daha sonra koku yu alamiyorum kokunun ge�ip gecmedigini bilmiyorum
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Eyl�l-2016 tarihinde 11:27
Arkadaslar
Buruna �ekilen karbonat ��zeltisi

1- koku almayi durduruyor olabilir (kokuyu degil)
2- Geniz kokusunu durduruyor olabilir
3- mevcut kokunun disari �ikmasini durduruyor olabilir
4- hi� bir seyi dururmuyor, sahisi psikolojik olarak rahatlatiyor olabilir.

Hangisi olursa olsun sagligini tehdit etmiyorsa, ve birey ben iyilestim diyorsa bence bir se�enek olarak masada kalabilir.

Buuruna �ekilebilecek maksimum karbonat konsantrasyonunu bilmiyorum. Sin�s rinse kit paketi i�inden �ikan karbonat miktari ne kadar ise o kadar kullanmak isabetli olur.
-M
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Eyl�l-2016 tarihinde 21:35
Tesekk�rler Murat hocam. Evet arkadaslar tehlikeli olabilir de bilemiyorum yarim litre suda kullaniyorum siz isterseniz 1 litre suda da kullanabilirsiniz fazla buluyorsaniz. Evet kokunun ge�ip gecmedigini de ben aileme soruyorum onlar gayet dobralar bu konuda :)) olunca hi� �ekinmeden s�yl�yorlar onlarin burunlarinin dibine giriyorum koku yok yani diyorlar ve suratlarindada herhangi bi degisim olmuyor.beb kendimi yine garantiye alip bilegimi dilimle islatiyorum kokluyorum yine koku yok. Agzimda da hafiflik tazelik hissediyorum.cok �ok g�zel bi his buna bile raziyim.aci kavun ve ��rek otuna yonelmeyi d�s�n�yorum. Sin�zit geniz akintisi kaynakli diye d�s�n�yorum. Kendimi bildim bileli geniz akintim hep var ve de sin�zit. Denemedigim dogal y�ntem kalmadi hepsi ge�ici evet bu da �yle fakat yine de g�n� kurtariyor gargara ve buruna �ekmek bana �ok iyi geldi. Siz de denemek isterseniz deneyin arkadaslar. Hepimiz bu seyi yasiyoruz ve neler yasadiginizi �ok iyi biliyorum.bigun hepimizin iyilestigi g�nler gelir insallah.iyi aksamlar dertdaslarim :)
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2016 tarihinde 21:09
Karbonat kokuyu n�trler. Yani sogan kestikten sonra, ellerinize biraz karbonat d�k�p suyla yikarsaniz koku sifirlanir. Ayni zamanda ortamin ph'ini y�kseltir. Yalniz geniz akintisina faydasi tuz ile beraber kullaniminda olacagi kanaatindeyim. Sin�s rinse'ye �ogunluk tuz olmak kaydiyla, az biraz karbonat koyup d�zenli uygulamak lazim. 15 g�n sonra durumu kontrol etmek lazim.

Ven�s kullandigin karbonat miktari asiri fazla. �eyregi bile normal sinirin �st�nde. (tabi 5 Gr.lik paket diyorsan o ayri ben 100 gr.lik paketi anladim)
Başa Dön
denizedogru Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2016 tarihinde 17:39
Aglayinca agiz kokusu ge�en arkadaslar vardi Murat hocama sordum suni g�zyasiyla burun yikamak zararli mi diye zarari yok denenebilir dedi isteyen varsa denesin arkadaslar geniz akintisindan dolayi nefes agiz kokusu her neyse yasayanlara faydali olabilir
Başa Dön
donniebrasco Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı donniebrasco Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2016 tarihinde 20:10
Evet aglayinca benimde koku ge�iyor yada kokuyu alamiyorum anlamadim aglamak istiyorum :))
Belki birg�n
Başa Dön
Meari Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Meari Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Eyl�l-2016 tarihinde 11:50
Aglayinca benim burnum tikaniyor benim gibi sizin de burnunuz tikaniyorsa bu y�zden kokuyu hissetmiyor olabilirsiniz..
Ya Safi
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Eyl�l-2016 tarihinde 20:11
hayir benim daha �ok burnum akiyor ge�tigine eminim
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Eyl�l-2016 tarihinde 23:23
Aglayinca bende de koku gidiyor.
Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Eyl�l-2016 tarihinde 11:02
Kokunun gectigini nerden anliyorsunuz ki kokuyu aliyormusunuz siz
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2016 tarihinde 20:58
kokuyu almayan arkadaslari anlayamiyorum ben kokuyu aliyorum eger ger�ekten koku var ve alamiyorsan daha zor bir durum Allah yardimcimiz olsun
Başa Dön
donniebrasco Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı donniebrasco Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Eyl�l-2016 tarihinde 13:05
Aci kavundan 4 kisi hastahanelik olmus buradan arkadas var mi :))
Belki birg�n
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Eyl�l-2016 tarihinde 23:22
Aci kavununda bi kullanim teknigi var ama :))) hastanelik olanlar direkt suyunu oldugu gibi kullanmis yetmemis bitkiyi kullanmis e 2 gr dan fazlasi �ld�r�c�.insani oldurebilecek kadar zehirliymis. Gerisini siz d�s�n�n artik :))))
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.