Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

KBB yapilacak tahliller

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: KBB yapilacak tahliller
    Gönderildi: 05-Agustos-2013 tarihinde 19:48
Arkadaslar her tahlili her olayi her sorunuma baktirdim ama agiz kokusu problemim ge�medi.

Benim kesinlikle KBB den kaynakli agiz kokum var.��nk� damagimi emip ardindan t�k�rd�kten sonra sari seffaf az kivamli sekilde �ikiyor t�k�r�g�m.Tomografi yaptirdim kesinlikle sin�zit yok.Ben yarin doktora gitmeyi d�s�n�yorum doktora muayene demek istemiyorum artik a�ik a�ik y�z�ne sunu sunu yaptirin suna bakin diyecegim.�nemli olan akliniza ne geliyorsa l�tfen KBB muayenesiyle ilgili beni bilgilendirin.Tesekk�rler saygilar Insallah kurtuluruz bu dertten...
Başa Dön
dinleyici Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı dinleyici Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Agustos-2013 tarihinde 23:08
Faranjite baktir k���k dil arkasina baktir bnde gidince bunlari sorcam insAllah :)
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Agustos-2013 tarihinde 10:15
�nemli bir konu mesela adim adim neler yaptirmaliyiz, bunu paylasalim
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Agustos-2013 tarihinde 14:38
biraz once doktordan randevu aldim dort ay sonraya yer varmis gidicez hmm ok tmmm he hihi diyecek iki ilac gonderecek bir ay ilaci kullanicam geri rdv istiycem dort ay daha aha sana bir yil ge�ti !! :(
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Agustos-2013 tarihinde 04:54
ben tuzlu su ve oksijenli suyla bir karisim denedim �ok faydasi var gibi !! ama bembeyaz dislerim sari oluyor oksijenli sudan:( karbonatla geri yikiyorum mecbur onunda tadi igren� :(
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Agustos-2013 tarihinde 04:59
birde benim genzim hep yaniyor gibi oluyor hep ! sanki devamli grip misim gibi off ya
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Agustos-2013 tarihinde 18:11
4 ay sonra mi randevu varmis sanirim devlet hastanesinden aldiniz. Arastirma hastanelerinden almanizi tavsiye ederim. ��nk� onlarin randevulari haftalik oluyor. en ge� 1 hafta i�inde randevu aliyorsunuz. ben 1 g�n sonraya aldigim bile oldu. Ayrica doktora �ok gitmis olarak devlet hastanesleri �ok yogun ��nk� ila� alirken muayne �creti vermiyorsunuz. arastirma hastanelerinde ila� alirken 5-10 tl arasi �cret ediyorsunuz. bu bile kalabalik oranini etkiliyor. .tabi sizin orda arastirma hastanesi var mi bilmiyorum. doktorlar ilgili burnuma kamera soktular endoskopi yaptilar simdi burun ameliyati olucam. imkankar daha iyi. Sizi dikkate aliyorlar. devlet hastanesinde bir doktor tedavi etmeden bana mide ila�lari verdi birde maynozlu fresh diye bir ila� var onu kullan dedi sastim yahu:) burundan sonra g�m� disimi yirmilik disler ve eskiyen dolgularima y�nelicem. burdanda bir sonu� �ikmazsa artik nereye y�nelicem bilmiyorum...
Başa Dön
01adanali Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Agustos-2013 tarihinde 12:37
benim dilim bazi g�nlerde baya lezyonlu gibi g�z�k�yordu ve agiz kokum s�rekli vardi.KBB doktoruna lezyonluymus gibi g�r�nd�g� anda fotografini �ektim g�sterdim ve alerjiden kaynaklaniyor ve dilin cografik dil oluyor dedi.Ila�lar verdi 3.g�n bug�n ama ne fayda tam gaz yinede ben Allah'a dua ediyorum bitene kadar kullanacagim.Bizim burda arastirma hastanesi var bayram bitsin oraya gidecegim sanki arastirma hastaneleri daha iyi gibi.
Başa Dön
nahkilec Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nahkilec Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Ekim-2018 tarihinde 10:33
Murat Hocam,
Sizin de defalarca belirttiginiz gibi agiz kokusunun bir �ok tipi var. Benimki de Tip 1 sanirim. Bu dertten muzdarip biri olarak gittigim bir �ok doktordan sonra bir KBB uzmani bademciklerimi aldirmamin agiz kokusunu yok etme ihtimalinin y�ksek oldugunu s�yledi. Size sorum su olacak;
Kokunun agizda dilden mi yoksa bademciklerden mi kaynaklandigini anlamak i�in yapilabilecek bir test var mi?
Eger yoksa, bademcik ameliyatindan sonra ge�en ve ge�meyen agiz kokusu seklinde bir istatistik var midir?
Tesekk�r ederim.
Başa Dön
admin Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimiçi
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı admin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Ekim-2018 tarihinde 08:34
G�zel soru
bademcik ameliyatindan sonra ge�en ve ge�meyen agiz kokusu seklinde bir istatistik yok ama benim g�rd�g�m sudur:
bademcik ameliyatindan sonra ge�en agiz kokusu ya �ok az veya hi� yok.

Halitosil gargara agiz kokusunu kesiyorsa Tip 1 dir. Kesmiyorsa tip 1 degildir.
-M
Başa Dön
Fulya Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fulya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Ekim-2018 tarihinde 19:20
Hocam ama bademcikten gelen koku tip 1 degil mi? Bu kokuya halitosil gargara etki etmez ��nk� gargara sadece agizda yapilir. �stelik bademcik tasi varsa halitosil ile bogaz gargarasi da yapsaniz taslardan gelen kokuyu yok edemezsiniz.
Not: ne var ki bademcik ameliyati olup koku ge�meyenlerdenim halitosil bogazda da cevirsem etki etmiyor
Başa Dön
admin Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimiçi
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı admin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ekim-2018 tarihinde 10:51
Hava yolu kaynakli ise tip 2, agiz i�inden ise tip 1 dir diyoruz. Bademcikler sinirda yerlesen organlardir. Tip 1 ve 2 arasinda ge�is yapabilen organlardir.
Başa Dön
Doktor91 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Doktor91 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ekim-2018 tarihinde 20:31
Bak kardesim agiz kokusu sende psikoljik takinti bak hayatin mahvolur b�yle takinti yapma ben de doktorun bana �ok kisi agiz kokusu sikayeti ile geldi bende kontrol edip psikolojik takintiniz olbilir dedim ve kafasina takmamasini s�yledim eger agzin koksaydi simdiye kadar s�ylerlerdi zaten sana
S�leyman erdem
Başa Dön
yasamsikinti Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı yasamsikinti Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Kasim-2018 tarihinde 22:13
benim a�idan psikoloji ile pek alakasi yok dilin arkasi afedersiniz diski gibi kokuyor disari �ikma ihtimali �ok y�ksek
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.