![]() |
Koklayarak muayene |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Koklayarak muayeneGönderildi: 01-Subat-2023 tarihinde 15:55 |
|
"Hastayi koklayarak yapilan (organoleptik) muayene neden yanlistir" konusunu masaya yatirmistim.
Yurt disindakilere anlatiyorum, faydalaniyorlar ama kendi �lkemizdekilerin haberi olmuyor. Bunun engellemek i�in uluslarasi yayinlarimin bir T�rk�e koyasini internete koyuyorum. Sonuncu makalemi de bu g�n T�rk�eye �evirmeye firsat buldum. Ilgilenen olabilir.: https://www.agizkokusumerkezi.com/organoleptik-muayene/ |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Subat-2023 tarihinde 15:57 |
|
Muayene sirasinda sizleri koklayan doktor oldu mu?
Anlatmak isteyebilirsiniz |
|
![]() |
|
subib
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 11-Mayis-2022 Konum: Konya Durum: Çevrimdışı Puan: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Subat-2023 tarihinde 02:10 |
|
hocam koklayan dr degil de konyanin en iyi ozel hastanesine kbb ye gitmistim kadin dr dislerini fircala yuruyus yap koku en cok sabah saatlerinde olur deyip dalga gecmisti daha once disciye gittigimi alerjik rinit tanisinin konuldugunu soyledigim halde sinirden kafam tir tir titremisti onunde
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Subat-2023 tarihinde 12:06 |
|
�niversite revirinde bir kbbci hanimefendi doktor vardi.Ilk gittigimde uzun s�re muayene etti.�esitli testler yaptirdi.Epey de ilgilenmisti benimle(yigidi �ld�r hakkini yeme..).Dedi ki bak yarim saattir agzin a�ik muayene ediyorum ve hi� koku almadim.Hocam dislerimi fir�alayarak geldigim i�indir deyince yarin o zaman sabahtan a� karnina gel �yle bakalim dedi.Sabah a� karnina ama yine dislerimi fir�alayarak gittim.Bi baktim bi tane daha doktor arkadasini getirmis.Snra ikisi sirayla koklayarak muayene yaptilar.Utan�dan �lm�st�m ve de korkmustum okulda adim �ikacak diye...
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Subat-2023 tarihinde 19:34 |
Eee ikincide ne oldu onu da yazmamissin? Ben de erkek kbb ciye gitmistim. �yle h�t diye direkt s�yledim agzim kokuyor bademciklerimi al diye. Muayene etti, senin bademciklerin alinamayacak kadar k���k bi kere dedi. �stelik de bak ka� dakikadir agzinin i�ine baktim, muayene ettim, koku falan almadim, sende koku yok dedi. Ordan �ikinca kizmistim i�imden adama bi halttan anlamiyor diye. |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Subat-2023 tarihinde 21:52 |
|
Hesap soruyomus gibi olmus sanki...
Iki doktorlu muayene sonunda da agiz kokum olmadigina h�kmedildi. Hikayenin ironik tarafi doktor hanimefendinin agzi kokuyordu. Bunu ona s�ylemedim elbette fakat odasindan kafam bi hayli karisik �iktigimi hatirliyorum.. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |