Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Koku dislerimden kaynaklaniyo diye d�s�n�yorum

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı baba26 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Koku dislerimden kaynaklaniyo diye d�s�n�yorum
    Gönderildi: 12-Temmuz-2013 tarihinde 12:54
Allahin selami �zeriniz olsun..ben sitede yeniyim.ama 4 yildir felan agiz kokum var s�rekli dislerimi fir�aliyorum ama ge�miyo.ka� kere dis doktoruna gittim dislerinde bisey yok diyip g�nderiyolar..ama sag alttaki 20 lik disimin alinmasini s�yledi doktor onu aldircam b�y�k ihtimalle dislerimden kaynaklaniyor.hele 20 lik disimin �st�ne parmagimi koyuyorum �ok pis koku geliyor..ama sundan korkuyorum dislerimi �ektirdikten sonra ge�mezse burda bi ka� kisiyi b�yle okudum..size bisey sormak istiyorum sizdede parmaginizi 20lik dislerinizi oraya koyunca koku geliyormu ?
Başa Dön
king Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı king Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Temmuz-2013 tarihinde 03:42
hocam apse yapmissa koku olabilir eger apse yoksa dis ipi alip yemeklerden sonra g�zelce temizlersen koku yapmaz benimde 20 lik disim yan ve g�m�k sekilde �ikti fakat koku yapmiyor.20 likten ziyade dis taslarini temizlet agzinin direk ferahladigini hissedersin
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Temmuz-2013 tarihinde 18:50
Ve aleyk�m selam. Arkadasim kesin disten midir bilemiyorum senin kokunun kaynagi. Mesela benim dilimin �zerinde daha dogrusu gerisinde feci bir koku var. 20'lik disimin �st�ne (sag alt) parmagimi bastirdigim zaman bir koku disari �ikiyor. Bazen de �ok kisa bir s�religine 30 sn. ye kadar bu koku ben parmagimi s�rmeden �ikiyor. Ben bunu dis doktorum ile g�r�st�m. O disin altinda iltihap vs bir seyler olabilecegini s�yledi. Ama ben 20 lik disimi �ektirsem dahi koku ge�meyecek ��nk� benim kokum 13-14 yasindan beri var.
Başa Dön
nurka Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nurka Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Temmuz-2013 tarihinde 16:58
S.a beyler benimde sag alt �ene disimde g�m�l� 20 yas disim var dis doktoruna gittim anlattim koku yapar mi bu dis evet yapar disinin altinda kis olabilir dedi kesinlikle cerrahi m�dale sart denildi.disim ger�ekten felaket bi durumda yani.elimi bastirip kokladigim zamanda koku geliyor.

suan malum ramazan ayindayiz oru�luyum allaha s�k�r.20lik disimi ramazandan sonra �ektircem insallah.senelerce bekledim sorunumu ��zmeyi 1 ay'da beklerim orucumu bozmak istemiyorum.

tavsiyem �ektirin sizde tabi garantisi yok kokunun gidecegi hakkinda fakat siklari elemis oluyoruz b�yle b�yle artik neticeye variriz insallah.

allaha emanet olun...
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Temmuz-2013 tarihinde 23:53
" 20'lik disime koyuyorum k�t� koku geliyor " dedin, elini diger dislere veya dilin �st�ne de koy, belki ayni koku gelir. " Kokunun kaynagi kesin burasi " dememek lazim. Ama doktor �ektir diyorsa, bir doktora daha g�r�n ayni seyi s�ylerse �ektir gitsin. Agiz kokun ge�mese de sorunlu disten kurtulursun.
Başa Dön
baba26 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı baba26 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Temmuz-2013 tarihinde 23:39
Yorumlar i�in sagolun arkadaslar Allah razi olsun.ben bide bug�n parmagimi dilimin arkasina g�t�rd�m bogazima dogru sonra kokladim biraz koku geliyor acaba bu normalmidirki?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Temmuz-2013 tarihinde 10:58
�ok az biraz ise normaldir. Bende igren� bir koku geliyor mesela. Senin disten kaynaklaniyor olabilir.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı king Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Temmuz-2013 tarihinde 20:06
İlk gönderen: baba26 baba26 yazdı:

Yorumlar i�in sagolun arkadaslar Allah razi olsun.ben bide bug�n parmagimi dilimin arkasina g�t�rd�m bogazima dogru sonra kokladim biraz koku geliyor acaba bu normalmidirki?

az bir koku geliyorsa normaldir ama kokladiginda yuh dedirtecek sekildeyse aramiza hosgeldin:)
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Temmuz-2013 tarihinde 22:14
baba26, aslinda kokunun kaynagini bulmak zor. Eger t�kr�g�n kokuyorsa agzinin neresine elini s�rersen s�r koku gelecektir. Koku varsa �nce agiz i�i hijyenine - sagligina �nem ver, sonra KBB; ge�miyorsa buradaki arkadaslardan bilgi alisverisi yap. ��nk� burdaki arkadaslar defalarca dis�iye, KBB'a, gastryoya gidip sorununu ��zemeyen kisiler. Bizim sana s�yleyeceklerimiz seni yanlis y�nlendirebilir.

Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı baba26 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Temmuz-2013 tarihinde 00:36
�ok sagolun yardim eden herkesten Allah razi olsun.ben b�y�k ihtimal dislerimden diye d�s�n�yorum.ramazandan sonra 20 lik disimi �ektircem diger bi ka� disimdede kanama aliyo onlarada baktircam.gene ge�mezse kbb gastroloji ye giderim Allah hepimizi bu dertten kurtarsin �ok zor birsey ger�ekten yasayan bilir.bide bogazimdanda �ok k�t� koku geliyo parmagimi iyice dilimin arkasina g�t�rd�m kokladim �ok k�t� kokuyor onu farkettim.acaba dislerimden degilmi anlayamadim sizce ne yapiyim.bi kere kbb ye gitmistim agzim kokuyo diyede a�ik�a s�yledim bakti film felan �ekmisti hi�biseyin yok demisti..olmazsa ramazandan sonra baska bi kbb doktorunada gidebilirim.bide son bisey s�yl�ycem.sabahlari uyandigimda agiz kokum dahada artiyo ve t�k�rd�g�mde sapsari t�k�r�yorum.g�n boyuncada arada bazen t�k�r�yorum sarimsi bi t�k�r�g�m var bogazdanmi geliyo bilmiyorum. dislerimi fir�aladigim halde koku gitmiyor.mesela kahve i�iyorum nefesim �ok yogun bi sekilde kahve kokuyor bunu kendimde hoh yapinca aliyorum bu kokuyu.neyse �ok uzattim Allah hepimizi kurtarsin bu hastaliktan sifa versin �ok zor seyler yasadim 3-4 yildir kurtulamadim.artik ramazandan sonra elimden gelen herseyi yapacam insaAllah..23 yasindayim hayirli bi kiz bulsam da evlensem diyorum ama sonra aklima agiz kokum geliyor moralim bozuluyor b�yle bir durumda evlenemem bile ciddi s�yl�yorum.sabah uyandigimda esimle konussam igrenir benden yani
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı king Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Temmuz-2013 tarihinde 22:53
İlk gönderen: baba26 baba26 yazdı:

�ok sagolun yardim eden herkesten Allah razi olsun.ben b�y�k ihtimal dislerimden diye d�s�n�yorum.ramazandan sonra 20 lik disimi �ektircem diger bi ka� disimdede kanama aliyo onlarada baktircam.gene ge�mezse kbb gastroloji ye giderim Allah hepimizi bu dertten kurtarsin �ok zor birsey ger�ekten yasayan bilir.bide bogazimdanda �ok k�t� koku geliyo parmagimi iyice dilimin arkasina g�t�rd�m kokladim �ok k�t� kokuyor onu farkettim.acaba dislerimden degilmi anlayamadim sizce ne yapiyim.bi kere kbb ye gitmistim agzim kokuyo diyede a�ik�a s�yledim bakti film felan �ekmisti hi�biseyin yok demisti..olmazsa ramazandan sonra baska bi kbb doktorunada gidebilirim.bide son bisey s�yl�ycem.sabahlari uyandigimda agiz kokum dahada artiyo ve t�k�rd�g�mde sapsari t�k�r�yorum.g�n boyuncada arada bazen t�k�r�yorum sarimsi bi t�k�r�g�m var bogazdanmi geliyo bilmiyorum. dislerimi fir�aladigim halde koku gitmiyor.mesela kahve i�iyorum nefesim �ok yogun bi sekilde kahve kokuyor bunu kendimde hoh yapinca aliyorum bu kokuyu.neyse �ok uzattim Allah hepimizi kurtarsin bu hastaliktan sifa versin �ok zor seyler yasadim 3-4 yildir kurtulamadim.artik ramazandan sonra elimden gelen herseyi yapacam insaAllah..23 yasindayim hayirli bi kiz bulsam da evlensem diyorum ama sonra aklima agiz kokum geliyor moralim bozuluyor b�yle bir durumda evlenemem bile ciddi s�yl�yorum.sabah uyandigimda esimle konussam igrenir benden yani

dostum sizinle sorunlarimiz benzer gibi kahve i�iyorum nefesim �ok youn kahve kokuyor demissiniz benimde �yleydi ama sadece kahve degil ne yesem onun kokusu yogun bir sekilde geliyordu ve gitgide daha da k�t� kokuyordu ayrica sadece sabahlari uyandigimda t�k�r�g�m yine sari renkte oluyordu sorunun temel nedenini bulamadim ama su aralar bir ka� ila� kullandim eskiye nazaran biraz daha iyiyim, eger sorunun temel nedenini bulursaniz l�tfen burada paylasin:)
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı baba26 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2013 tarihinde 12:23
İlk gönderen: king king yazdı:

dostum sizinle sorunlarimiz benzer gibi kahve i�iyorum nefesim �ok youn kahve kokuyor demissiniz benimde �yleydi ama sadece kahve degil ne yesem onun kokusu yogun bir sekilde geliyordu ve gitgide daha da k�t� kokuyordu ayrica sadece sabahlari uyandigimda t�k�r�g�m yine sari renkte oluyordu sorunun temel nedenini bulamadim ama su aralar bir ka� ila� kullandim eskiye nazaran biraz daha iyiyim, eger sorunun temel nedenini bulursaniz l�tfen burada paylasin:)

ah bi bulsam dostum paylasirim tabiki Allah bizim yardimcimiz olsun.ayni bendede �yle kahveyi �rnek olarak verdim.ne yesem bendede koku yapiyo.s�t kahve cips lahmacun vesaire :D hepsi koku yapiyo neyse ramazan ayi bitsin b�t�n doktorlar beni bekliyo insaAllah ��zcem bu sorunu burdada paylascam kardeslerim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2013 tarihinde 09:45
Ayni koku �esidi var bende de. Farkli kokular degil, tek bir koku var. Ne yersem onun kokusu oluyor daha sonra bu tek bir kokuya �eviriyor. Maydanoz bile yesem 5 dk sonra onun kokusu �ok k�t� oluyor. Sizde geniz akintisi var mi? ��nk� ne zaman geniz akintisini �ikartmak i�in �ks�rsem, zorlasam kendimi o k�t� koku ortaya �ikiyor. Mesela sirke+su iyi gelmisti ama aradan 5 dk sonra geniz akintisini �ikarmaya �alistim ve sirkeli suyun faydasi kesildi o k�t� koku d�nd�!
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı baba26 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2013 tarihinde 16:12
bende geniz akintisi varmi yokmu bilmiyom nasil anlayabilirimki?
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 01:51
Eger bogazinda s�rekli bir tikaniklik hissediyorsan, ve bogazini s�rekli temizleme ihtiyaci duyuyorsan, agzindan seffaf yari vizkoz yapida balgam tarzi birsey geliyorsa ve bu gelen yapiskan siviyi ne yaparsan yap tam anlamiyla bitiremiyorsan, ve bazen bogazini yerinden s�k�p akintiyla beraber atmak istiyorsan, iste bu geniz akintisidir:)
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 05:42
anlamiorsan yoktur hi� i�ine girme gardas herkesde olur ama hissedilirse sikayettir
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 11:33
İlk gönderen: evian evian yazdı:

anlamiorsan yoktur hi� i�ine girme gardas herkesde olur ama hissedilirse sikayettir

Evian
Yukarida yazdiginiz c�mle �ok dogrudur. M�saade ederseniz asagidaki sekilde degistirip forum sitesinin kapagina yapistirmak istiyorum

"Anlamiyorsaniz yoktur, herkeste olur ama hissedilirse hastaliktir"

Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 17:37
ne demek hocam rica ederim �ok uzuluyorum arkadaslar okadar caresizki okuduklari her seyi kendilerinde variz saydiklari septomlara uyarliyorlar !
Başa Dön
xdemirleydi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı xdemirleydi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2013 tarihinde 01:12
aynen benimde o yaslarda basladi ve bagirsaklarimda cok iyi calismiyor karnim hep sis
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.