Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Koku nedeni sizce nedir? - Etkinlik Tarihi: 27-Ekim-2013

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <123
Anket Sorusu: Kokuya neden olan problem sizce nedir?
Oy Ver Anket Seçeneği Oylar Anket İstatistikleri
46 [11.83%]
41 [10.54%]
184 [47.30%]
70 [17.99%]
37 [9.51%]
11 [2.83%]

Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı üniversiteli Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2017 tarihinde 00:03
bademcik aldirip gecmedi diyenler beni cok �z�yor.. acaba siddetli bademcik tasi ve buna bagli koku varken mi aldirdiniz yoksa koku yapip yapmaigini bilmediginiz halde mi aldirdiniz..
kurtulabiliriz...
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2017 tarihinde 15:49
en azindan bademcikten kaynakli �mr�n�n hi�bir d�nemi bademcikten kaynankli agiz kokusu s�phesini ihtimalini yok etmis oluyorsun birde bardaga dolu tarafindan bak :D
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
�niversiteli Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı üniversiteli Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2017 tarihinde 18:31
ben hen�z aldirmadim ve hayal kirikligi yasamak istemiyorum.. ama dedigin gibi en azindan se�enek elemis oluyoruz
kurtulabiliriz...
Başa Dön
bedbahtadam2 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bedbahtadam2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2017 tarihinde 22:25
siddetli koku yapiyordu kocaman olmuslardi ve delik desikti bademcik, ameliyattan sonra bakmistim bademciklere. Ekim 2015 falandi iste 2 senedir o les kokusunu bogazimda hissetmiyorum kurtuldum bundan ama agiz kokusu devam ediyor sinus kaynakli ve post nasal akintidan olduguna eminim ama yildim kbbye gitmekten ilgisizlikten. Bademcikler varken de bu akinti bademcige girip katilasiyor rezil kokuyordu bence bilemiyorum sacmaliyor da olabilirim nihilist olup ciktim lanet illetten
Tonsilektomi +check
Septum Deviasyonu Ameliyati +check
Yan yatik iltihabli 20lik dis cekimi +check
Başa Dön
Unuttum Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Unuttum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2019 tarihinde 07:18
Murat hocam ve bu konuda tecr�beli arkadaslar agiz kokusunun psikolojik kismini d�s�n�yorum artik. ��nk� tahlil ve tetkiklerde hi�birsey �ikmiyor. ve bu konuda yardim almaya karar verdim. Kendimi nasil ifade etmeliyim?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2019 tarihinde 14:09
İlk gönderen: Unuttum Unuttum yazdı:

Murat hocam ve bu konuda tecr�beli arkadaslar agiz kokusunun psikolojik kismini d�s�n�yorum artik. ��nk� tahlil ve tetkiklerde hi�birsey �ikmiyor. ve bu konuda yardim almaya karar verdim. Kendimi nasil ifade etmeliyim?

Ger�ek (Tip 1,2,3,4) agiz kokunuzun bulunmadigindan emin olmak lazimdir. Psikiyatristin bilmek isteyecegi ilk konu bu olacaktir.
Dis hekiminizin bir yazi ile psikiyatriste yollamasi beklenir. Elinizde "Bu sahista agiz kokusu yoktur bu sebeple incelenmesi" seklinde bir yazi bulunmasi uygun olur. Psikiyatrsitin eli rahatlar, hareket alani genisler.
-M
Başa Dön
Unuttum Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Unuttum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2019 tarihinde 14:32
Anladim hocam tesekk�r ederim
Başa Dön
lulupi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı lulupi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ekim-2019 tarihinde 03:40
Ayni durumdayiz. Ben de yakin zamanda tonsillektomi yaptirdim, ancak geniz akintisi devam ediyor. S�rekli yapilacak bir sey yok diyor doktorlar ve sprey veriyorlar. Bir ay kullan ge�meme sansi yok dedi ameliyatimi yapan doktor. Kullanip gittigimde tam olarak dogru kullanmamis olabilir misin? dedi. Yahu bu sebepten yillarini yitirmis,ka� kere intiharin esigine gelmis insan o ilaci dogru kullanmaz mi? Yildim artik... t�kendim.
Başa Dön
sorti Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sorti Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Kasim-2019 tarihinde 20:06
bence bu durumun ana nedeni agiz i�i bakteri bizde ya baskalarinda olmayan yada az olan bi t�r yada t�rler bizde �ok var
bakteriler kontrol edilmediginden yok edilemediginden �mr�m�z�n sonuna kadar bu hastaliga sahip olucaz
herkesin �esitli s�phelendigi hastaliklari var fakat bu hastaliklara sahip �ogunlukta koku yok bizde var ��nk� durum agiz i�inde ve bunun da bir ��z�m� yok
Başa Dön
Melekkk123 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melekkk123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Kasim-2019 tarihinde 20:37
Arkadasa katiliyorum sin�zit koku yapar deniyor �ok yakin tanidigimda var hatta devamli sikayet�idir bu durumdan ama agiz kokusu yok annem de mide rahatsizligi var ama agzi kokmaz bunun gibi milyon tane �rnek sayabilirim.
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Kasim-2019 tarihinde 11:45
Sayiyorum;
1. Mide kapak�igim gevsek. Mide kaynakli bir sorun var. Sorunun giderilmesi i�in ameliyat olmam gerekiyor ama nette ameliyatim iyi ge�ti her sey yolunda diyenlerin orani %5. Ameliyatin komplikasyonlari fazla. Cesaret edemiyorum.
2. Mide kaynakli durum nedeniyle s�rekli dil fir�alamaktan dilimin dogan florasini bozdum. Agiz i�i bakteri �retimi �ok hizli.
3. Geniz akintisi olmasa da tek tarafli bir tikaniklik s�z konusu. Refl�n�n etkisi ile akinti artiyor, bogaz tahrisi.

kahve , �ikolata, hamur, ekmek sorunlarimi 10 a katliyor.yemiyorum i�miyorum. Acur cubur nerdeyse sifir. hi� asitli i�miyorum, hazir gida yok. sonu� SIFIR.
Murat hocama gitmek Son umudum . Gidip ��z�ms�z kalmaktan �ok korktugum i�in gidemiyorum.
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Kasim-2019 tarihinde 17:04
Efect kardes ben de dilimi, hatta k�k�ne kadar gidip fir�aladigimda, koku neredeyse sifirlaniyor. Hemde aksama kadar.
Yani bu durumda benim sorunum da mide kaynaklimi sence?
Mesela ben gegirdigimde asla k�t� bir koku yok.
Başa Dön
Efeefe Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2020 tarihinde 01:35
Hocam benim anlamadigim 1 haftadir flagyl kullaniyorum ama agiz kokusu tek gece uyurken sifirlaniyoo yoksa hep koku oluyo.neden gece komple yok oluyo acaba.g�nd�z kalkinca disimi fircalimda bile hem koku basliyo
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2020 tarihinde 13:54
Uykudayken koku yok, uyaninca koku var ise. Gece uykunuzda koku alamadiginiz i�in olabilir mi?

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <123

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.