Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Kokunun geniz akintisi/ sin�zit'ten kaynaklananlar

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isyankar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Kokunun geniz akintisi/ sin�zit'ten kaynaklananlar
    Gönderildi: 01-Nisan-2015 tarihinde 17:58
Arkadaslar,
Antibiyotik alinca ge�en ama sonra baslayan bir koku var. Ge�en aylarda �ok yogun bir geniz akintisindan dolayi tedavi g�rd�m, o sirada koku ge�ti. Doktor artik mukoza normal dedi ve tedaviyi bitirdi. Tabi s�re sonra tekrar geldi. Ama ben artik sorunun genizden akintisindan dolayi olustuguna kanaat getirdim. Normaldede burundan nefes alamiyorum ama bu hep b�yleydi ve beni rahatsiz eden bi durum yoktu....Su siralar Sabahlari uyaninca burnum tikali olusu beni rahatsiz ediyor. Burnumun yanlarindan yanaklarimadogru aslip i�erideki mukozayi genzime dogru aktardigimda t�k�r�g�n �ok daha yogunu ve i�inde par�alar halinde sari s�m�ks�/ balgamimsi iltihap/madde/sivi geliyor. Bir haftadan bu yana tuz,karbonat ve sirke karisimi suyu sabah aksam siringayla burnuma verip temizliyorum. Bunu yaptigimda koku ge�iyor ama sanirim tekrar yogunlasmasiyla yeniden olusuyor �zellikle iyice temizleyemedigim zaman ... sunu s�yleyebilirimki hen�z tedavi y�temini buldum demekten uzagim fakat bu y�ntemle bi nebze de olsun kokuyu kontrol altina alabiliyorum.. Belki bir iki ay sonra daha iyi sonu� alacagim... Benim gibi ayni sorunu yasayan arkadaslarinda bu y�ntemini denemesini ve izlenim ve sonu�larini burdan paylasmasini rica ediyorum...
Başa Dön
erkannn1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı erkannn1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Nisan-2015 tarihinde 07:43
Sinuzitlerin dolu olabilir,kronik sinuzitin varsa antibiotik tedavisi sonuc vermez,ben 3 ay kullandim sonra doktor oldu bitti deyip basindan savdi simdi baska doktorlar devam ediyorum,vede sunu soyleyim yapisal bozukluklar varsa akinti kesilmez ayni benim gibi yeni doktorum konka deviasyon birde sinuz ameliyati yapcak bana buyuk ihtimalle kokudanda akintidanda kurtulucam kardes istiyorsan benimle iletisime gec sanirim sorunumuz ayni
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Nisan-2015 tarihinde 19:09
Bende sirkeli suyla burnumu temizledigimde koku azaliyordu.
Hatta yaklasik belkide 6 aydir benim koku %80 azaldi ve halen ayni olcude devam ediyor.Bende antibiyotik kullandigimda koku sifir oluyordu ama ilaci kesince tekrar geri geliyordu. Erkan kardes sen nerde ameliyat olacaksin?
Bu arada gelismelerden haberdar et bizi.Simdiden Allah sifa versin.
Başa Dön
Isyankar Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isyankar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Nisan-2015 tarihinde 22:56
Peki uykuya daldiginizda 20 dk dahi olsa koku bayagi keskinlesiyor ve agizda metalik hafif acimsi bir tat da olusuyormu...? Ben uyuku sirasindaki kokunun rahatsiz edici boyutta fazlalasmasini ; genizde , normalde bi sekilde yutkunarak temizleyecegimiz mukozanin kalip baktarilerin cosmasina bagliyorum...
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Nisan-2015 tarihinde 13:39
Isyankar dedigin durum ayni sekilde bende var. 20 dk bile uzansam metalik tat olusuyor
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Nisan-2015 tarihinde 07:03
amalgam dis dolgunuz var mi? bende de varken bu sekilde metalik tat hissederdim.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isyankar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Nisan-2015 tarihinde 11:10
amalgam dolgu var, bundan bi s�re �nce �ikartip beyaz dolgu yaptirmistik fakat dislerim hassasiyet g�sterdi. Dolgu olmasina ragmen sanki a�ikmis gibi bi agri i�indeydim ve tekrardan s�k�l�p amalgam yapildi. Ama sorunumun bundan kaynaklanmadigi d�s�n�yorum... Gelelim koku konusundaki gelismelere....
Ge�en g�n �s�tt�m, burun akintim yogunlasti. Bu s�re zarfinda sanirim vucudumun dogal savunma mekanizmasi devreye girdi, tabi bu arada kendi hazirladigim solisyonu kullanmayi birakmadim.. Ve �� g�nd�r sabahlari dahi, burnum tikali olsa dahi, agiz kokusu yok. Ayrica solisyondan sonra burnum iyice a�iliyor yogun mukoza rahat �ikiyor. G�n boyuda koku hissetmiyorum. Yanliz d�n biraz bir agiz kurulugu yasadim fakat hastaliktan olabilir diye d�s�n�yorum... Hastalik ge�tikten sonra durum nasil olur bilmem...! Gelismeleri aktaracagim takipde kalin... :) hepbirlikte saglikli kokusuz g�nlere...
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Nisan-2015 tarihinde 12:41
Nedir kullandigin y�nten anlatabilirmisin veya nerede yaziyor daha �nce anlattinmi bir yerlerde...
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isyankar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Nisan-2015 tarihinde 22:25
�ok basit, i�ilen saf suyun i�ine az miktar elma sirkesi, karbonat ve tuz koyup eritiyorsun ve siringa ile burnunun i�ine fiskirtip olabildigince temizliyorsun... Solisyonu yaparken bir �l��m yok. �ay bardagina ( ben yarim �ay bardagi yapiyorum her seferinde )bi tutam tuz, karbonat birazda elma sirkesi .. Bilesenlerin orani burnunu acitmayacak kadar...yoksa zor oluyor insanin g�z�nden yas getirtiyor... Eger fazla ka�irirsan sonrasinda biraz daha sulandirabilirsin...
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Nisan-2015 tarihinde 14:20
Tesekk�rler
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isyankar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Nisan-2015 tarihinde 19:53
Arkadaslar, bir ka� g�nd�r yogunluktan ve yorgunluktan dogru d�r�st solisyonumu kullanamiyordum, bunun sonucu koku hemen kendini g�sterdi. Bug�n g�zel bir temizlik yaptim, simdi rahatim...yani solisyon kesinlikle ama kesinlikle kokuyu kontrol altina aliyor artik bundan eminim...
Vede bug�n internette gezinirken sicak islatilmis bezi 5 dk kadar y�zde tutmanin ve egzersiz yapmanin da faydali olabilecegi yaziyordu... Bez olayina ben baslayabilirim...egzersiz i�inse havalrin biraz daha isinmasini bekleyecegim...

Bu arada yakin bir doktor arkadasima burun ameliyati olmayi d�s�nd�g�mden bahsettim.. Kronik sinus i�in yapilabilecek �ok biseyin olmadigini, ameliyat olsam dahi %10 iyiliesme ihtimalin oldugunu, ve de hassas bi bolge oldugu icin baska sorunlar yaratabilecegini soyledi. Kendisinin de burun egriligi oldugundan ,bi deliginin nerdeyse kapali olmasina ragmen dusunmediginden bahsetti.. suyla sik sik temizlemenin en iyi metod oldugu soyleyince ben uyguladigim solisyonu soyledim ; gayet basarili dedi..... :/
Başa Dön
umit Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı umit Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Nisan-2015 tarihinde 14:30
Asagidaki yabanci kaynakta sinus temizleme tekniginden bahsediliyor. 530 adet yorum yazilmis altina ve bu teknigi uygulayanlarin �ogu burun tikanikligi, sin�zit, geniz akintisi, tip 2 kokusu gibi konularda olumlu sonu�lar almislar.

http://www.medhelp.org/user_journals/show/2322/The-Sinus-Flush

Biraz uzun bir yazi, �zet olarak teknikten bahsedilirse hazirlanan ilik hipotonik tuzlu su karisimini banyoda yerde oturur vaziyetteyken basi arkaya egerek burun deliklerinden doldurmak, burun deliklerini kapatarak bas yere degecek kadar �ne dogru egilmek ve bas asagi durumda 5-10 saniye bekledikten sonra yavas�a basi saga sola �evirmeden dogrularak tuzlu suyun burundan �ikmasini saglamak. Bu teknigin amaci normalde sinus temizleme kiti ile tuzlu su yer�ekiminden dolayi maksiler sin�slere ulasirken frontal ve ethmoid gibi �st sinuslere ulasamadigi i�in bas asagi durumdayken yer�ekimi sayesinde bu sin�slere ulasmasini saglamak. Denizde su i�erisinde takla atarken b�t�n sin�slere su doldugunu bu sekilde enfeksiyonlu sin�sleri temizledigini g�rerek bu teknigi d�s�nm�s.

Bu uygulamanin banyoda kayip d�sme, bas d�nmesi, kulaga enfeksiyon ka�masi gibi riskleri de var. �ne egilme hareketi yerine ters y�ne yani arkaya egilme hareketi yaparak tuzlu suyun �st sin�s bosluklarina ulasmasini saglayan diger bir y�ntemden de bahsediliyor.
Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Nisan-2015 tarihinde 09:44
bu sirke tuz karbonat solisyonun uyguladiktan ne kadar s�re sonra koku tekrar geliyo
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isyankar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Nisan-2015 tarihinde 23:04
�mit bi ara detayli okuyacagim g�nderini... Zeynep sabah yaptigimda aksama dogru etkisini kaybetmeye basliyor ama arada bi firsatini bulup yapabilirsen g�n boyu temiz kaliyor...aksam yatarkende yapiyorum...yani dis fir�alama gibi bir aliskanlik edinmek gerekiyor...
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2015 tarihinde 11:15
isyankar peki sadece burundan su verdigimde ve temizlendiginde yani i�ine hi� bisey koymadan sadece su verdigindede ge�iyo mu koku hi� denedinizmi
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isyankar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Nisan-2015 tarihinde 15:25
Ben sade suyla denemedim, ama zaten ama� bio tabakanin kazinmasi eger sende isliyorsa bu y�ntem kullanilabilir.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı umit Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Nisan-2015 tarihinde 09:23
Tuzlu su karisimi kullanmanin amaci hipertonik ortam olusturarak enfeksiyonu olusturan o b�lgedeki bakteri, vir�s ve bazi mantar �esitleri gibi mikrop h�crelerinin su kaybetmesini saglamak. Ozmoz kurallarini hatirlarsaniz kendisinden yogun bir ortama su ge�isi ile ortamlar birbirini esitlemeye �alisir, yani tuzlu suyun yogunluguna g�re h�creden ortam esit olana kadar su ge�isi olur ve h�cre ihtiyaci olan suyu kaybederek etkisiz hale gelir. Sadece su kullanarak sin�s bosluklari i�erisindeki enfeksiyonu bir miktar temizlese de istenilen d�zeyde temizleme saglamayabilir. Zaten antibiyotik kullanimi bile bu b�lgelerdeki enfeksiyonlari temizlemede yetersiz kalabiliyor. Mayo Clinic arastirmalarina g�re �st sin�slere bu tuzlu suyu yer�ekimi vasitasiyla ulastirarak o b�lgenin enfeksiyonlardan arinmasini saglamak antibiyotik kullanimina g�re daha etkili oldugu s�yleniyor. ��nk� antibiyotik kan yoluyla v�cuda dagitilir ama sin�s bosluklarindaki bu yogun mikrop yuvalarini temizleyecek kadar kan dolasimi malesef yok.

Hipertonik tuzlu suyun 8-10 g�nden fazla kullanilmamasi gerektigi s�yleniyor. Bagirsaklarda oldugu gibi burun i�erisinde de yaklasik 200 �esit faydali bakteriler bulunuyor, bu bakterilerin tekrar burun i�erisine yerlesmesine firsat tanimak gerekiyor. Ayrica yogun tuzlu su mikroskobik silia h�crelerinin �alismasini sasirttigi i�in ara vererek tekrar saglikli sekilde �alismasini saglamak gerekiyor. Daha az tuzlu (izotonik ��zelti) su kullanarak sin�s temizligine devam edilebilir.

Bakteri ve vir�slere karsi etkili temizlik yaparken bazi mantar �esitlerine karsi etkisiz kalabiliyor. Eger hipertonik tuzlu su ile g�nde iki defa uygulayarak 8 g�n sonra sorununuz giderilmezse sin�slerde mantar varligi y�ksek ihtimal dahilindedir. Bazi yabanci KBB doktorlari burunda yapisal bozukluga bagli olmayan kronik sin�zit sebebinin %90 mantar oldugunu belirtiyorlarmis.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Nisan-2015 tarihinde 09:32
aslinda suya ne katarsan kat ge�miyo s�rekli uygulamiyorum ama arada yapiyorum yinede ge�miyo
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Nisan-2015 tarihinde 19:03
Valla Umit Kardes cok guzel bilimsel bilgi verdi.Kendi adima tsk ederim.
Bildigim kadariyla antibiyotikler sadece bakterileri yok ediyor.Viruslere karsi hicbirsey yapamiyor,diye biliyorum!
Ondan dolayi da cok kisi nezle oldugunda hemen antilere sarilir.Oysa bostur bu �aba.Benim gibi arkadaslarin anti kullandiginda koku sifirlaniyorsa,demekki bir yerlerde kokuya sebep olan bakteriler var.Yani benim gibilerin meselesi demekki virussal degil bakterial.Mantigim boyle diyor. Ne dersiniz?
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Nisan-2015 tarihinde 10:56
neler �grendik bi agiz kokusu y�z�nden mi desem sayesin de mi bilmiyorum:) �mit size �ok tesekk�r ediyorum. ben s�rekli kullanmadim arada yapiyorum ama tekrar baslayip sadece 8 g�n tuzlu su denicem ge�mezse baska yollari deneyelim. vir�s yada bakteri bunlarin ayni sey olduklarini d�s�n�yorum. t�m vucuttami koku yapiyo sadce agiz burun kaynaklimi bunu bulmak gerekiyo diye d�s�n�yorum mahoni:)
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı umit Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Nisan-2015 tarihinde 16:13
Yukarida linkini verdigim yabanci kaynakli sitedeki a�iklamalardan ve yorumlardan �grendigim bilgileri burada sizlere paylasiyorum sadece, yardimci olabiliyosam ne mutlu bana.

Antibiyotik s�ylediginiz gibi vir�s ve bakterilere karsi etkisiz kaliyor ama �lkemizde viral enfeksiyonlara karsi bile 1000 mg dozlu g��l� antibiyotikler ile atlatmaya �alisan insanlar az degil. �stelik ila� bitmeden yarim birakilip hem v�cuttaki faydali bakteriler yok oluyor hem de istenmeyen bakteriler bagisiklik kazaniyor. Tv programinda izledigim bir doktorun antibiyotik ile ilgili yaptigi benzetme s�yleydi; "Antibiyotik ile mikroplar arasindaki savas asker-d�sman savasi gibidir, antibiyotik kullanimi yarim birakildiginda yani savas yarida kesildiginde pek �ok kayip veren d�sman arasinda hayatta kalanlarin y�z�ndeki hirsi ve �fkeyi g�z�n�zde canlandirin, tekrar �nceki sayiya ulastiklarinda daha ciddi bir saldiriya ge�ecekleri asikardir, yani bu sekilde mikroplarin direnci de artiyor."

Tuzlu su ile sin�s temizleme isleminde dikkat edilmesi gereken nokta yukarida anlattigim gibi bu karisimin �st sin�slere ulasmasini saglamak. Basinizi arkaya egip burun deliklerini tuzlu su ile doldurduktan sonra burun deliklerini kapatip basi asagiya dogru egerek ya da zit y�nde arkaya dogru egerek suyun kas-alin hizasindaki sin�slere dolmasini saglayin. Bu islemi yaparken burundan akan suyun normal y�ntem ile buruna �ekilen su miktarindan �ok daha fazla oldugunu g�receksiniz. Eger bu islemi yaparken zorlaniyorsaniz sirt �st� uzanip ensenizin altina havlulari rulo seklinde koyup basinizi arkaya rahat�a egebilirsiniz. "K" harfini s�yleyerek genizden bogaza dogru suyun akmasini engelleyebilirsiniz. Basinizi saga sola egmemek gerekiyor, suyun �staki borusuna ka�abilir ve kulak enfeksiyonu olusabilir. Yine de kulaginiza su ka�iyorsa bu islemi uygulamayin. Eger uzun yillar kronik sin�zitiniz varsa veya sin�slerdeki iltihaplar kistlesmis ise temizlenmesi uzun s�rebilir.

Yaklasik bir haftadir bu islemi uyguluyorum, sadece aksamlari yapabiliyorum ve kokuyu azaltti diyebilirim, dil kaplamasinda da azalma oldu. Burun yapisinda egrilik oldugu i�in sag burun deligi %80 oraninda kapaliydi s�rekli simdi artik daha rahat nefes alabiliyorum.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Nisan-2015 tarihinde 10:58
ben basimi �ne egerek deniyordum.bir delikten suyu d�k�yorum ve digerinden akiyordu basimi egerek deniyim bide ��nk� benim yaptigim sekilde hi� yarari olmadi:) umarim hepimiz kurtuluruz bu illettten
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Nisan-2015 tarihinde 13:54
Haklisin Zeynp neler ogrenmedikki!
Birgun caresini de bulacagiz )))
Tekrar tsk ederim Umit kardes. Denemekte zarar yoktur denemek lazim bu tarz bilgileri.
Başa Dön
nurka Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nurka Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Nisan-2015 tarihinde 14:57
bende k���kl�kten beri bir geniz akintisi mevcut. tuzlu su ve karbonatla bogazimi ve burnumu temizliyorum. fakat kokunun kesildigi falan yok... suan bademciklere y�neldim k���k taslar �ikariyorum bademcikten ve �ok pis kokuyo bu taslar.
Başa Dön
seven Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı seven Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Nisan-2015 tarihinde 05:00
Beyler hem size hemde Aydin hocama bi soru sormak istiyorum. Okudunuz mu bilmem ama bir yerde sirt �st� uzaninca koku ge�iyor mu diye. Evet benimki b�y�k �l��de ge�iyor sebebi ne olabilir ne yapmaliyim
Cevaplarinizi bekliyorum. Tesekk�r ederim.
Başa Dön
seven Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı seven Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Nisan-2015 tarihinde 11:58
Ben bu illeti �ok uzun bir s�reden beri �ekiyorum odama gelenler zaman zaman odanin �orap koktugunu zaman zaman da gaz koktugunu s�ylerler bazen kokuyu bende aliyorum. Ben yillardir bu illetten �ekiyorum ama m�cadelemden taviz vermedim. Kokuyu bayagi bastirdim sosyal hayatimi d�zene koyacak kadar hatta sunu s�yleyebilirim bizim i�in imkansiz g�r�nen kiz arkadas edinecek kadar sikintimin �zerine gidebildim. Ancak hala kesin sonuca ulasabilmis degilim ge�ici cozumlerden biktim sirt �st� bi ka� dk uzaninca koku sifirlaniyor. Eskiden bademcik taslari o kadar fazlaydiki anlatamam kocaman. Ama simdi �ok k���k ve nadiren gelirler. Bademciklerimide almayi d�s�n�yorum. Sali g�n� kbbye gidip su sirt �st� meselesini soracam sizin bilginiz varsa s�yler misiniz. ��nk� herkes doktorlarin ilgisiz ve bilgisizliginden sikayet�i bu y�zden asil doktorum bem ve sizlersiniz.
Başa Dön
bad-i saba Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bad-i saba Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Nisan-2015 tarihinde 16:01
Sirt �st� uzaninca ge�iyorsa tip 3 t�r ve mide kaynaklidir diye biliyorum Murat hoca'nin yazilarini okudugum kadariyla. Gastroya y�nel.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.