Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Kokuyorum

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Kokuyorum
    Gönderildi: 01-Temmuz-2021 tarihinde 23:46
Arkadaslar hem agzimdan hem burnumdan ciddi derecede k�t� koku �ikiyor arkadaslarim uyardi insanlari �ok rahatsiz ediyor bu koku bulundugum odayi bile kapliyor tam 2 seneyi ge�ecek her dakika var neredeyse hi� ge�miyor ne yapsam
Başa Dön
Sebeps Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sebeps Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Temmuz-2021 tarihinde 08:45
E doktora git bi
Başa Dön
ali1111 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Temmuz-2021 tarihinde 09:30
İlk gönderen: Sebeps Sebeps yazdı:

E doktora git bi

Yenisin galiba forumda :) bir �ogumuz onlarca doktora gitmemize ragmen kalici ��z�mler bulamiyoruz o y�zden burada kendimiz bir seyler yapmak i�in ugrasiyoruz
Başa Dön
Sifa ariyorum Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sifa ariyorum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Temmuz-2021 tarihinde 18:10
Ne zaman basladi sizin. Benim �ocukluktan beri var
Başa Dön
merhaba123123 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı merhaba123123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Temmuz-2021 tarihinde 22:01
Bendede durum ayni
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Temmuz-2021 tarihinde 13:23
Bendede �ocukluktan veri var hatta kendimi bildim bileli hi� hatirlamam kokusuz bir g�n� hala daha sebebini bulmus degilim deniyorum hala ��z�m yollari ariyorum
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.