![]() |
konum ve sorum neden silindi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aromabaloncugum
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: konum ve sorum neden silindiGönderildi: 13-Kasim-2024 tarihinde 06:32 |
|
merhaba,
bu forumu buldugum i�in sevinmistim ancak 2 ay �nce yazdigim ve ara ara girip cevap geldi mi diye baktigim konum/sorum silinmis. �ok �z�ld�m.
yanlis bir sey mi yaptim? onu nasil geri getirebilirim, sizlerin g�r�s�n� almak istemistim.
|
|
|
herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Kasim-2024 tarihinde 12:09 |
Toplam 3 mesaj var ve ��� de burda. Emin misiniz silindigine? tikla |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Kasim-2024 tarihinde 19:32 |
|
Hi� kimsenin mesajini silmedim.
Yazdiginiz mesajlarin yerini kaydiriyorum. Sizler genellikle bir konuyu a�arken �nceden bu konu a�ilmis mi diye bakmiyor, yeni baslik a�abiliyorsunuz. Sizden sonra gelenler arama yaptiginda daginik konular i�erisinde kayboluyorlar. Yazdiklarinizi elinden geldigi kadar benzer basliklar altina kaydiriyorum. Hosuma gitmese, bos , hurafe bile olsa silmiyorum. B�ylece derli toplu bir iletisim platformu olusturmaya �alisiyorum. Yeni bir konu a�arken �nceden a�ilmismi diye arattirin. Eger ayni veya benzer konu varsa altina yazmaya devam edin. Yeni baslik a�mayin. B�ylece yazdiklarinizi yazdiginiz yerde bulursunuz |
|
![]() |
|
aromabaloncugum
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Aralik-2024 tarihinde 21:36 |
|
merhaba �z�r dilerim silmemissiniz bulabildim simdi
arayip tarayip bulamayinca silindi sandim, afedersiniz... |
|
|
herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |