![]() |
K�t� Koku |
Yanıtla
|
| Yazar | |
jedix235
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: K�t� KokuGönderildi: 24-Kasim-2014 tarihinde 07:34 |
|
Selamin Aleyk�m Arkadaslar
3 Senedir ge�meyen su nalet agiz kokusu halan ge�medi Sindirim sisteminden dolayi olabilir arastirmalarima g�re bagirsagimda kurt var ve bu bagirsak kurdu agiz kokusunada yol a�iyormus Doktora gittim 2 sene �nce Gargara verdi bunu 3 aygargara yapicaksin 3 sonra ge�icek dedi ben 1 ay kullandim yakinlarima sordum dedim agiz kokum �nceki gibi kokuyormu diye onlarda �nceki kadar agir degil dediler 2 sene �ncede bagirsaklarimda kurt yoktu bademcigimi aldirsam sorun ��z�l�rm� Gargara ila�lardan kullansam ��z�l�rm� ARKADASLARLA Y�Z Y�ZE KONUSAMIYORUM KAFAMI �NE EGIYORUM BENIM I�IN CIDDI BIR KONU L�TFEN YARDIMCI OLUN Eger yanlis bisey yazdiysam �ok �Z�R DILERIM Simdiden Cevaplariniz i�in tesekk�rler [object HTMLImageElement] |
|
|
Agiz Kokusu
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Kasim-2014 tarihinde 18:09 |
|
sanki baskalari i�in ciddi konu degil.
Bademcigine bak beyazliklar varmi dislerine dis etine bak iltihap ��r�k varmi g�rsellerden arat anlacaksin kbb ye git sin�zit kulak iltihabi varmi diye kontrol etsinler mide sorunun varsa endoskopi ol bagirsak kurtuda �ikaacktir b�ylece bagirsak kurtu i� �amasirinda beyaz tozlar ve diskida beyaz canli canli seyler varsa vardir. |
|
![]() |
|
jedix235
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Kasim-2014 tarihinde 09:08 |
|
Farkindayim kimsenin umrunda degil
Bademcigi aldirsam herhangi bir yan etkisi olurmu Dislerimde iltihap c�r�k yok Kulak iltihabi olabilir hemen doktora gidip baktiricam Bagirsak kurdu ger�ekten agiz kokusu yapiyormu ben arastirdim ama yanlis olabilir �ok �ok �ok TESEKK�RLER YARIN DEDIKLERINIZI YAPICAM BAKTIRICAM INSALLAH BILDIGIMIZ BIR SORUN �IKARDA AGIZ KOKUSU �NLENIR. |
|
|
Agiz Kokusu
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Kasim-2014 tarihinde 20:21 |
|
yan etkisi olur kanama vs bos yere ameliyat olunmaz yani kokunun kaynagi orada olmasi lazim
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Kasim-2014 tarihinde 23:53 |
|
bademcik taslarin devamli bir sekilde olusuyorsa ve rahatsizlik hissediyorsan ben aldirmani tavsiye ederim.
bir de bagirsak kurtlarinin koku �zerinde fazla bir ilgisinin oldugunu d�s�nmuyorum. kisisel d�s�ncemdir herhangi bir kanitim yok. |
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
jedix235
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Aralik-2014 tarihinde 10:12 |
|
Tesekk�rlerrr
|
|
|
Agiz Kokusu
|
|
![]() |
|
jedix235
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Aralik-2014 tarihinde 10:14 |
|
Bir sayfada okudum bagirsak kurdu agiz kokusunada yol a�iyormus diye bilmiyorum
Bademcik ger�ekten rahatsiz ediyor evet |
|
|
Agiz Kokusu
|
|
![]() |
|
�mer Turkmen
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mart-2024 tarihinde 20:53 |
|
Merhaba 8 yildir agiz kokusu �eken birisiyim yillar boyunca bu sorun ile cebellesiyorum karanfil cignedim ge�medi dislerimi ve dilimi d�zenli fircaladim ge�medi ne yaparsam ge�medi simdi gastrolojiye ve bir �zel dis Hastanesi'ne gitmeyi d�s�n�yorum bakalim neler olucak ilerleyen g�nlerde yazmaya devam edicem
|
|
![]() |
|
Gececekinsl2
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Mart-2024 tarihinde 04:37 |
|
Slm �mer slm arkadaslar kan tahlili sonuclariniza bakip bana kisa bir bilgi verebilirmisiniz ..
Sorum Lymphozyten bu sizde kac bakarmisiniz bende y�ksek cikiyor 4 Tane kan tahlilimdede y�ksek cikti .. Bir bakip bana d�nebilirmisin tskl |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |