Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

kisa bir 2022 istatistigi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: kisa bir 2022 istatistigi
    Gönderildi: 01-Ocak-2023 tarihinde 21:00
2022 yil sonu itibariyla agiz kokusu sikayeti ile bana m�racaat eden hastalarin verilerine g�z attim.

hastalarin �nemli kismi tip 1 olarak baslamis. tedavi edilmeden uzun yillar beklemis. eger beklemeseydi sifir problem ile iyileseceklerdi.

fakat maalesef tedavi edilmeden oyalanmislar. ya okus pokus -biyorezonans, fitoterapi, kandida, karaciger detoksu- ile vakit kaybetmis veya sarlatanlarin eline d�serek hacamat s�l�k hindistan yagi probiyotik ile vakit kaybetmis. hastalik uzun s�rd�g� i�in psikolojisi bozulmus. psikiyatrik hastaliklar baslamis. �ok basit bir tip 1 vaka sonu� olarakl tip1+5 e d�n�sm�s.

hele bir tane hastanin kayitlari �rnek teskil edecek kadar �arpiciydi. size de anlatayim:

bu hasta, 11 tane dis hekimi 8 tane kbb hekimi 4 gastro hekimi gezmis. 3 defa endoskopi olmus, 2 defa helicobacter pylori tedavisi g�rm�s, eline metal prob verilerek alerjisinin oldugu besinlerin belirlenmesi gibi bilim disi uygulamalardan tutunuz, karaciger detoksu, kupa �ekilmesi, �esitli otlar bitkiler kullandirilmis. bademcikleri alinmis. nide ila�lari kullanmis, 1.55 sene antihistaminik i�mis sprey kullanmis.   g�nlerce su i�mis a� birakilmis. bu hastaya bir tane allahin kulu �ikip dilini fir�ala dememis. bana geldiginde olfakt�r obsesyon yerlesmisti. tip 1 tedavi olsa bile psikiyatrist m�dahale etmezse iyilesmeyecegini anlattim. yazik bu �ocuga.

2022 de b ana b�y�k oranda tip 1 ve ikinci sirada tip 1+5 vaka m�racaat etmis.
Hi� agiuz kokusu olmayip tek basina tip5 olarak gelen de olmus.
6 tane tip 2, ayrica 2 tane tip 4 gelmis.
hi� tip 3 yok
ge�en sene de tip 3 gelmemisti.

Kitabimin birinci b�l�m�n�nde bizim donanimsiz olarak yetistigimizi yazdim. hurafeleri, okuspokusculari sarlatanlari ve bunlarin nelerden ebslendiklerini masaya yatirip inceledim. �cretsiz indirip okuyun

https://kitabin.org/agiz-kokusu/agiz-kokusu-kitap-1/bolum-1.pdf
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.