Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

kurtulan yok mu?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hazenn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: kurtulan yok mu?
    Gönderildi: 24-Temmuz-2013 tarihinde 02:06
yaklasik 15 yildir bu illetle ugrasiyorum Allah askina hi� kurtulan tedavi olan yok mu yaa :(

Düzenleyen: aydinmur - 24-Temmuz-2013 tarihinde 11:39
Başa Dön
xauke7 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı xauke7 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 06:43
sahsen 5 yildir cekiyorum ya dogru tesisi koyamiyolar yada tedavisi yok bu illetin yani kalici bi cozum anlaminda
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 14:46
Hazen 15 yildir ugrasiyorum derken 15 yildir bu kokunun farkindasin bunun hastalik oldugunu kabul edip ugrasiyorsun �yle mi??Epey uzun bir zaman madden ve manen yipratici bir s�re�. Peki hangi noktaya geldin, hastalik elemesi yapabildin mi??
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Temmuz-2013 tarihinde 13:24
Sen 15 bende 10 senedir bu illeti �ekiyorum. Allahtan �mit kesilmez.
Başa Dön
melankolik Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı melankolik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Agustos-2013 tarihinde 10:31
bende bu sorunu ilk ergenlikle beraber fark ettim.yaklasik 10 yildir aci �ekiyorum.bi umut b�yle sitelerde dolasiyorum.doktorlara gitmekten biktim .
sonumuz hayrolsun
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.