Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

mevsimsel alerji

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: mevsimsel alerji
    Gönderildi: 28-Subat-2014 tarihinde 20:31
yedi aydir alerji ilaclari kullaniyorum bogaz akintim baya azalmisti mevsimsel alerjimde var benim polenlere karsi bu aralar surekli burnum kasinmaya basladi ve burnumdan nefes alamiyorum sabah kalktigimda aferdersiniz bogazimda cok fazla akinti birikiyo lavaboya tukurdugumde o igrenc kokudan benim bile midem bulaniyo kokuyu cok rahat bir sekilde hissediyorum ben bile dayanamazken cevremdekilere aciyorum yemin ederim. kokunun siddeti iyice artti insanlarin yuzune bakamiyorum yanlarindan gectigimde bile burunlarini kapatiyolar burnumdan da agzimdan da yogun bir sekilde diski kokusu geliyo arkadaslar ozur dilerim ama icimi dokmek istedim ...
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mart-2014 tarihinde 01:01
su zeytinyagli kudret narini bi dene istersen ben ilk kullandigimda 4-5 g�n kokuyu kesti daha sonrasi koku yine geldi ama en azindan daha azaldi gibi bu arada benim de burnumdan geliyodu su an gelmiyo mu dicen geliyo ama dedigim gibi azaldi 1 aydir fln kullaniyorum ayni zamanda ila�larin etki etmedigi mide agrilarimi da baya azaltti
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mart-2014 tarihinde 13:47
http://www.ntvmsnbc.com/id/25051817/#storyContinued anamuur kardesim uzulme kolay degil ama sabret bak bu yaziyi sana buldum guzel ve kolay bir tedavi basari olasiligi �ook yuksek imis !
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.