Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Mide-refl�-geniz akintisi baglantisi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Mide-refl�-geniz akintisi baglantisi
    Gönderildi: 20-Temmuz-2014 tarihinde 23:27
Ramazanin ilk g�nleri iyi ge�ti. Pharmol gargarayi yanimda tasidim sabah ve g�n ortasinda aldim. Isimi g�rd�.
Sonraki g�nlerde ise yaramamaya basladi. Birden mide asitini t�m�yle hissetmeye basladim. Yani beslenme degisikligi ile refl�m yine gelmisti.
Geniz akintim da artti ve koyulasti baya.

KBB ye gittim. Isi kolaydi. Hemen "refl�s�n sen, ayrica alerjik nezlesin, geniz akinsitina bu neden olabilir" dedi. Anlamak i�in tomografi istedi.

Belki 10. kbb tomografimdir. sonucu almadim daha.

Benim geniz akintim var. Normalde s�rekli su i�erek ve yemek yiyerek siviyi bogazimdan uzaklastiriyorum. Ama ramazanda �yle olamadi tabi.

Dediklerine g�re koyu geniz akintisi mide de yara ve r�fl�ye neden oluyor. ona da tamam dedim. �nce midem i�in zeytinygli mucizevi kdret nari aldim. refl� sikayetim sifira yaklasti.

Ama geniz akintim dinmiyor. oluk oluk tek tarafli koyu bir akinti. banyodan sonra tertemiz oluyor. 1 saat sonra tekrar basliyor.
Bug�n bogazimi temizlerken kusacaktim. burnumda �yle abarti bi egrilikte yok. nefes almamda �yle aman aman sorun yok. Bir Allah'in kulu geniz akintimin tam nedenini s�ylemiyor.
KBB cilerin hepsinin g�r�s� farkli. kimi histamin verdi. kimi burun egriligi dedi. kimi refl�den dedi.
burun egriligi diyenlerin derdi ameliyat yapmak sanirim.
Hi�bir dediklerine g�venemiyorum.

ramazanda aksama dogru karbonat ve az suyla dilimi fir�aliyorum. gargara yapiyorum. Koku azaliyor.

Geniz akintisina �are bulursak epeyce bir kisi rahata kavusacak sanirim.
saglicakla.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.