![]() |
mueyene ve teshis |
Yanıtla
|
| Yazar | |
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: mueyene ve teshisGönderildi: 28-Ocak-2012 tarihinde 12:41 |
|
arkadaslar iyi gunler oncelikle sunu belirtelim cesaretinizi toplayip once bir disciye sonrada kbb uzmanina gorunmek sart bu konuda inanin ve inan�li olunuz lutfen agiz kokusunun �aresi kesinlikle var teshis uzun sure bilir ama �aresi var bunalima girmeye gerek yok doktoru ariyor ve randevu aliyoruz gidip derdimizi a�ik a�ik anlatiyoruz hadi iyi gunler
|
|
![]() |
|
�aresiz
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2012 tarihinde 19:45 |
|
istanbul da oturuyorum.adam akilli agiz kokusu testi ve tedavisi uyguluyabilicek bir yer biliyor musunuz?
|
|
![]() |
|
evian
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Mart-2012 tarihinde 23:51 |
|
acibademde yapiyolar diye duydum telefonda ogrene bilirsin
|
|
![]() |
|
mahoni
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Nisan-2012 tarihinde 19:04 |
|
bu konuda Dr Murat Aydin da koku olcumu yapiyor..ben sanirim 1-2 sene once gitmistim ama devamini getirmek icin vakit ayiramamistim.. bu yakinlarda tekrar gidicem kendisine..
ben,bendeki kokunun kaynagini ogreneyim yeter bana.. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ekim-2012 tarihinde 21:05 |
acibademde nerde? acibadem hastanesini mi kastediyorsunuz? halitozis klinigi falan mi var acaba? |
|
![]() |
|
EsfaCan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Ekim-2012 tarihinde 09:13 |
|
arkadaslar ne olur bana ankara da gidebilecegim, test yaptirabilecegim bir yer s�yleyin...�ok k�t�y�m...
|
|
![]() |
|
evian
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Ekim-2012 tarihinde 00:05 |
|
evet ozel aci badem hastenesinde
|
|
![]() |
|
evian
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Ekim-2012 tarihinde 01:24 |
|
bence once bir dis�iye git yani (chiruregiedenteire e) sonrada bir (otorhino ya )kulakburunbogaz doktoruna herhangi bir clinige git psikolojini bari tuketme
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |