Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

mutlaka deneyin

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: mutlaka deneyin
    Gönderildi: 22-Eyl�l-2013 tarihinde 09:10
Arkadaslar burun tikanikligi yasayanlar mutlaka denesin.
Ge�enerde "breathe right" burun bandlarindan aldim. gece yatarken burnunuzun �zerine yapistiriyorsunuz ve sabah �ok ferah bi�imde uyaniyorsunuz. bunu kullandigim sabahlar bogazimda birikme koku vs olmuyor denecek kadar azaliyor.

Başa Dön
king Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı king Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Eyl�l-2013 tarihinde 19:58
g�zel tespit bir ara benim de aklima geldi horlama i�in olanlarindan alsam mi diye:)
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Eyl�l-2013 tarihinde 11:23
BEN DENEMISTIM G�ZEL BIR FAYDASI OLUYOR. AMA AGIZ KOKUSUNA ETKI EDERMI BILMIYORUM. ONUN YERINE SINUS RINSE KIT UYGULASINLAR VE HAFIF ILIK SUYLA BURUNLARINA SU �EKIP S�MK�RS�NLER HER GECE YATMADAN ODA RAHATLATIYO.
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Eyl�l-2013 tarihinde 22:02
Evet sin�s rinse kit de denedim, ancak sorun su ki bendeki (ve burdaki bir�ok kiside tahmin ediyorum) burun tikanikligi anatomik bir bozukluktan kaynaklaniyor sanirim ve nefes alabildigim s�rece sorun olmuyor. rinse kit daha kisa s�reli bir ferahlama sagliyor.
Başa Dön
01adanali Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Eyl�l-2013 tarihinde 15:18
sin�s rinse kit kullandim ve agiz kokumda bir degisiklik olmadi malesef :(
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Eyl�l-2013 tarihinde 19:06
Arkadaslar, ben sorunun burnumda oldugunu �grenene dek sanirim 10 yil filan ge�ti. Biraz safmissin denebilir ama o kadar komple ki, y�zlerce tahlil temiz �ikti.
Burun ameliyatini bir s�r� "ben sizi ameliyat etmem burnunuzda ameliyatlik bir durum yok" cevaplarinin ardindan , hayatimin zehir oldugunu farkeden bir doktor tarafindan ameliyat edildim. Ve sorunum %80 -85 azaldi.
uzun s�re yemek yemedigimde , �ay (beklemis) ve kahve t�ketiminde asiri artiyor, bu da bogazimdaki birikmeden kaynaklaniyor, bunda da burnumda ameliyattan sonra konkalarin tekrar biraz sismesi etken.. Faydasi olur belki diye yaziyorum.   
Saglicakla.
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Eyl�l-2013 tarihinde 20:09
"ben sizi ameliyat etmem burnunuzda ameliyatlik bir durum yok"
bu cevabi ben de bir�ok defa duydum, a�ik�asi basarisiz burun ameliyati hikayelerini de dinledikten sonra insan b�yle bir konuda risk almaya daha bi temkinli bakiyor.
acaba??
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2013 tarihinde 11:43
Aynen.. s�yle ger�ekten kurtulani g�rsem bende hemen ameliyat olacagim ama su da var ki hemen hemen herkeste deviasyon var yada benzeri burun rahatsizliklari. Bunun i�in ameliyat olupta �ok azaldigini s�yleyen bir tek effect i g�rd�m. insaAllah onunda tamamen ge�er zamanla.
Başa Dön
king Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı king Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2013 tarihinde 19:32
İlk gönderen: sifa sifa yazdı:

Aynen.. s�yle ger�ekten kurtulani g�rsem bende hemen ameliyat olacagim ama su da var ki hemen hemen herkeste deviasyon var yada benzeri burun rahatsizliklari. Bunun i�in ameliyat olupta �ok azaldigini s�yleyen bir tek effect i g�rd�m. insaAllah onunda tamamen ge�er zamanla.

agiz kokusu i�in degil de nefes alis verisinizde sikinti varsa s�rekli burnunuz tikaniyorsa ameliyat olun ama unutmayin benim gibi alerjiniz varsa ameliyat sonrasi yine tikanacak �nceliginiz alerji testi olsun
Başa Dön
Gemi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gemi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2013 tarihinde 10:35
Mesajin umut veriyor
Insallah ben de burnumdan ameliyat olacagim
Agiz kokusu haricinde nefes alamamak hayat kalitemi d�s�r�yor, hele bir de hasta olunca !
Ama anesteziden ge�emedim ve ameliyat olamadim    SAnsimi yine deneyecegim...
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2013 tarihinde 10:50
Aslinda s�yle ki nefes alisverisimde sikinti var mi bilemiyorum. Bana normal nefes aliyormusum gibi geliyor ama eger ben bu durumu �ocukluktan beri yasiyorsam normal nefes almanin ne demek oldugunu bilmedigim i�in bana nefes alis- verisim normal geliyor. Ama alerji konusunda haklisiniz bence �ncelikle alerji problemi halledilmeli evian kullanmaya baslamisti alerji ila�larini doktoru 1 yil bile s�rebilir demisti. Belki �nce alerjiyi halledersek digerleri de kendiliginden gelir ve en basta koku tabi ki.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.