Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

nasil s�yleyebilirim

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı maslak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: nasil s�yleyebilirim
    Gönderildi: 08-Haziran-2015 tarihinde 21:15
3 yildan beri geniz akintisina bagli agiz kokusu �ekiyorum lise 2 ye ge�ecem arkadaslarimla psikolojim �ok bozuk bazen dua ederken kendimi aglarken buluyorum bunu anneme babama s�ylemeye utaniyorum belki sa�ma gelebilir ama anne agzim kokuyor demey utaniyorum bunu anneme babama nasil s�yleyebilirim abilerim l�tfen yardim edin
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 10:58
genc annene soyleyemiceksen kime soyliceksin baska allah icin... en yakin onlar ona soylemen lazim
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 11:44
Neden soylemek istiyorsun? Soylemen gerekiyorsa bunu soylemeye utaniyorum ama benim galiba agzim kokuyor de. Kesinlikle soyleyemiyorsan 2 tane bira ic oyle soyle.
Başa Dön
maslak Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı maslak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 12:24
Yardim edin ya
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 21:23
@ maslak
Anne babana s�yleyince yardimlari dokunacaksa s�yle.
ben liseden beri �ekiyorum. onlara s�ylesem g�l�p ge�erler,disini fir�ala filan derler.

sorun varsa bile yokmus gibi davranirlar.
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 23:37
ncort saka mi s�ledin bilmiyorum ama ki �le s�lesen bile k�t� �rnek oluyorsun maslak abicim sen bira mira i�me sonra i�kiye mi�kiye alisirsin bu sefer baska sorunlarla da ugrasmak zorunda kalirsin
nasil s�leyecegine gelince bunu bir hastalik olarak d�s�n nasil insanlar baska hastaliklari s�ylerken utanmiyorsa sen de utanma bu hastaligin nasil psikolojini bozdugunu anlat ailene ailen eminim ilgilenecektir seninle eger bu hastalikla tek basina ugrasmaya �alisirsan emin ol �ok zorlanirsin
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Haziran-2015 tarihinde 10:35
Bak kardesim alkol falan aliyorum deme ALLAH CC haram kildigi seyden sifa bulman imkansiz bak sana simdilik seni azda olsa rahatlacak seyler yazayim
1Dislerini (dogru fir�ala)a� youtubeyi orda izle
2Kesinlikle dis ipi kullan kullan kullan
3ben fazyda g�rd�m oroburush diye bir fir�a var dilini bunla g�zel�e k�p�rterek gerilere gelerek fir�ala �g�rsende kusanda bunu yap taki dilin yeni gogmus bir bebegin dili gibi temiz olana kadar
4Girtlagini su ile iyice temizle
Simdilik bunu g�nde ne az 3 kere yap
Başa Dön
maslak Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı maslak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Haziran-2015 tarihinde 11:23
Yav ben tek basima bu sorunu ��zemem abileler geniz akintimi her neyse bogazda biten bi sey yasim 15 tek basima doktora gidemem anneme babama s�ylesem dalga ge�ekler diye korkuyorum sizce s�ylemeliyim yada nasil bi yol izlemeliyim
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Haziran-2015 tarihinde 13:37
Alkol hemen bagimlilik yapmaz. Bilmiyorsaniz neden yorum yapiyorsunuz? Arkadas soyleyemiyorum soylemem lazim diyor. Bende son care olarak 2 tane bira icerse soyleyebilecegini soyledim.
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Haziran-2015 tarihinde 22:34
Ya arkadaslar 10 gun boyunca hergun 1 tane bira i�eceksiniz ve kokunuz sonsuza kadar sifir olacak dese bir profesor ve garanti verse hangi birimiz i�mez? Yani demek istedigim burayi dinde su soyledir,degildir tartismasina �evirmeyelim. Herkes herkesin fikrini kabul etmek zorunda degil.Ama tahammul edelim birbirimize.
Sevgili Maslak kardesim,ben bir doktora gittim ve a�ik a�ik soyledim.Lutfen yardim edin herkese soyleyemiyorum dedim ve gayet insancil karsilayip yardimci olmaya �alisti. Eger IST daysan iste sana vereyim adini adresini doktorun.Sevgiyle kalin arkadaslar
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Haziran-2015 tarihinde 00:32
hersey 1 kereden bisey olmazla baslar sonra devami gelir illa bagimlilik yapmasi gerekmiyo belki de hayatinda ilk defa i�ki i�ecek bi adama 2 tane bira i� diyosun hayir o kafayla agiz kokusunu ailesine s�lemeyi nasil hatirliyacak veya akil edecek merak ediyorum
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Haziran-2015 tarihinde 07:20
Bir dakika.

Bir doktor size her g�n bira i�ecerseniz agiz kokunuz iyilesecek mi dedi?

Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Haziran-2015 tarihinde 21:29
Hayir, arkadas "�yle bir ��z�m olsa onu bile yapariz" demek istemis.
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Haziran-2015 tarihinde 21:44
Hayir Hocam kimse boyle bir tavsiye de bulunmadi.
Bir Dr boyle net bir �ozum getirse,diye olasiliklardan bir ornek verdim.
Başa Dön
gepupagep Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gepupagep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Haziran-2015 tarihinde 15:00
maslak kardesim yasin �ok k���k bu da eger tedavi olursan erken teshis avantaji demek bence s�ylemelisin annene ya da babana ikisinden hangisini kendine daha yakin hissediyorsan. Zaten bu hastalik ruhen �ok zarar veriyor bi de s�rekli i�inde tutarsan �ok bunalirsin benim �evremde s�yleyebilecegim kimsem yoktu 5 sene kendi kendime yasadim �z�nt�m� sikintimi sonra �ok g�venebilecegim bir arkadasim �ikti karsima onunla paylastim inan biriyle paylasmak umudunu da dayanma g�c�n� de arttirir. Cesaretini topla annen seninle dalga ge�se nolur ki anne o. Y�z y�ze dile getirmekten belki utaniyor olabilirsin ben senin yerinde olsam b�t�n �z�nt�m� sikintimi dile getirdigim bi mektup yazar ona verirdim hem dalga ge�mesini de engeller bu ��nk� ne kadar �z�ld�g�n� okuyarak anlar canim insallah okudugunda biraz yardimci olmus olurum sikma canini insallah bir g�n hepimiz kurtuluruz
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.