Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Nedenini Bulamadim

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sebeps Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Agustos-2023 tarihinde 15:31
Halitosil gargara neden yok
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Agustos-2023 tarihinde 17:29
İlk gönderen: Sebeps Sebeps yazdı:

Halitosil gargara neden yok

Ben yillar �nce bi eczaneye gidip sormustum, ka� tane istiyosun demisti, 2 tane demistim, ertesi g�n gel al demisti. Depoya siparis ediyorlar ecza deposundan geliyor. Eczaneye sorsaniz getirirler, �reten firmanin adini falan da �grenip �yle gidin eczaneye, ger�i onlar bulur internetten.
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2023 tarihinde 20:52
Trendyol'da var. Oradan da siparis verebilirsiniz. Denthor diye bir �r�n de var, Halitosil'e �ok benziyor ek olarak zeolit kullanilmis. �retici firma da ayni.

Eve gelmesine �ekiniyorsaniz hepsiburada'da teslimat noktalari var, trendyol'da b�yle bir uygulama varsa �r�n�n oralara teslim edilmesini isteyebilirsiniz. Siz gidip alirsiniz.
Başa Dön
Sebeps Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sebeps Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Agustos-2023 tarihinde 16:58
Tesekk�r ederim hepinize
Başa Dön
Halitosil Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Halitosil Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Agustos-2023 tarihinde 22:00
Merhabalar
Halitosil �r�nlerimizi isterseniz bizdende temin edebilirsiniz
WhatsApp hattimizdan siparis ve bilgi alabilirsiniz.
0530 5103342
www.halitosil.com
Selam ve sevgiler
Ilhami Kotan
(Halitosil �retim ve proje birimi)
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Agustos-2023 tarihinde 23:25
Merhaba Ilhami Bey,izninizle birka� sorum olacak.

1) Halitosil'in g�ncel olarak hangi sehirde hangi eczanede bulundugunu g�steren bir sayfa veya uygulama var mi?

2) Bu gargara dilde pas varken de tip-1 kokuyu giderir mi?

3) Denthor sizin firmaniza mi ait? Satisi var mi?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Halitosil Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Agustos-2023 tarihinde 21:06
Merhaba
Halitosil i�in belirli bir eczane listemiz yok ancak iskooo bursaeczakopp ve g�neyeczakoop mevcut bunun disinda eczaciniza "Farmazon'da mevcut oldugunu s�ylerseniz kendisi Farmazon'dan temin eder, ayrica bizdende temin edebilirsiniz. Binlerce hastamiz bizden koli bazinda temin ediyor g�venle.
Denthor �retimi bize ait ancak farkli bir �r�n zeolit ve i�erisinde kekik yagi mevcut.
Selam ve sevgiler
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Halitosil Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Agustos-2023 tarihinde 21:09
Dilde pas varken de tip1 kokuyu gidermeye yardimcidir.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Agustos-2023 tarihinde 21:20
Cevaplariniz i�in tesekk�r ederim.
Başa Dön
Nurunuru Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Nurunuru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2023 tarihinde 23:24
Aga simdi bemnde o sorunlar var bana ulas pls
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Aralik-2023 tarihinde 14:01
Bana mi diyorsunuz? Direkt mesaj atabilirsiniz veya buradan da konusabiliriz.

İlk gönderen: Nurunuru Nurunuru yazdı:

Aga simdi bemnde o sorunlar var bana ulas pls
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.