![]() |
Nefes kokusu varken yok denmesi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Ben ❤
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Nefes kokusu varken yok denmesiGönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 17:56 |
|
Arkadaslar size de aileniz kokunuzun var oldugunu bildigi halde size hastalik hastasi olmussun muamelesi yapiyor mu? Ben artik dayanamiyorum kokum var biliyorum hep de vardi ama sanki ben delirmisim gibi davraniyorlar ve hi� bi ��z�m� yok koku gitmiyor. Ben intihar etmek istiyorum bu sekilde yok psikatrist yok ila� kulllanmakla olmuyor insanlargn yanina gittigimde o burun kapatmalari sakiz ikram etmeleri �flemeleri artik canima tak etti ben yasamak istiyorum normal bi insan gibi
|
|
![]() |
|
Agizkokusu1
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 18:05 |
|
Seni �ok iyi anliyorum ancak birakma kendini bende �ok geceler agladim yikildim gece de 2 paket sigara i�tigim �z�nt�l� stresli g�nleri biliyorum imtihan d�nyasi burasi, herkesin bi derdi sikintisi var bizden �ok daha k�t� hastaliklari olanlar var onlari d�s�n. Bu d�nya da �ektigimiz sikintilarin ahirette bize geri d�n�sleri olacak g�nahlarimiza kefaret olucak insallah bide bu y�nden d�s�n.
Bu arada insanlarin hal ve hareketlerine bakip koku olup olmadigina karar verme. Bende �ok kez elimi agzimi y�z�me g�t�r�yorum hatta sakiz verdigim kisilerde var ancak karsi tarafin agzi kokmuyordu bu hareketleri yaptigimda.. Arastirmaya devam et agiz kokularinin %90 i agiz ve bogaz kaynakli dislerinde sorun yoksa mutlaka bogazina bak kronik farenjit olabilirsin bogazinda kizariklar varmi mutlaka bak varsa kronik farenjitin vardir. Allah en kisa s�re de t�m sifa bekleyenlere sifa versin insallah . Hayirli g�nler. |
|
![]() |
|
Ben ❤
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 18:10 |
|
Haklisin benden k�t� olan sifa bekleyen hastalari da biliyorum ama bu benim gen�ligimi benden aldi ben daha fazla ger�ekten yasamak istemiyorum hi� bi g�c�m bi umudum yok.sizin var mi b�yle bi rahatsizliginiz ge�ti mi ya da?
|
|
![]() |
|
Ben ❤
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 18:35 |
|
Merhaba. Sizinla konusmak istiyorum nereden konusabilirim?
|
|
![]() |
|
Ben ❤
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 19:02 |
|
Aradarlar aranizda intihar etmek isteyip oldu mu ya da bu d�s�nceden nasil vazge�tiniz ��nk� artik bu nefes kokusuna dayanabilecek g�c�m kalmadi
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 20:38 |
|
�ncelikle su anki psikolojik durumunuzun ne denli k�t� oldugunu bilmiyorum bilsem bile buna m�dahale edecek yetki bende yok elbette. Yalnizca bu dertten dolayi �ogu gece hayatim bitmis gibi hisseden biri olarak birka� tavsiye vermek isterim na�izane. Ka� kez en dipte hissettim kendimi yastiginin, banyonun ah bir dili olsada konussa ne kadar �ok gizli gizli agladim yiprattim kendimi hala da devam ediyor. Ama inanin sahip oldugumuz o kadar �ok sey pozitif y�nden bakarsak. Insanlar ne dertlerle ugrasiyor. Hatta bizim sorunumuzu dettten g�rmeyecek kadar �ikmazda olanlar bile vardir. Tabiki herkesin imtihani kendisi i�in zor ama d�nya burasi herkesin bir sikintisi var iste. Yere dusebiliriz pes ettim diyebiliriz yorulabilriiz ama kimse ayaga kaldirmayacak yine biz kendimizi kaldirmak zorundayiz. Forum aktif olduk�a burda olan herkes birseyler denedikce eminim bir�ok kisiye umut kapisi a�ilacak bir�ogumuzun sikayetleri gidecek illaki bulacagiz suan herkes birseyler deniyor �abaliyor umudunuzu kaybetmeyin. Allah'in izniyle biz basaricaz sonra konusamadiklarimizin bize igrenerek bakanlarin laf sokaklarin y�z�ne y�z�ne konusacak:)) kendinizi sevin ve ilk �nce kendinize saygi duyun bunu i�ten yapin
|
|
![]() |
|
Agizkokusu1
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 23:28 |
|
Bu baslik altinda istedigini sorabilirsin. Ben de yillarca �ektim suan da da �ekiyorum ancak koku bende %70 azaldi diyebilirim. Bende koku bogazdan geliyor sprey gargara vs kullanarak kokuyu azalttim dr kronik farenjitim oldugunu s�yledi
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |