Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Nefesten-Burundan gelen koku i�in- MUTLAKA OKUYUN

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sarraf96 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Nefesten-Burundan gelen koku i�in- MUTLAKA OKUYUN
    Gönderildi: 07-Subat-2016 tarihinde 17:36
Arkadaslar bu konu hakkinda bi baslik a�mak istedim. Istiyorum ki herkes kurtulsun bu dertten Allahin izniyle.Muzdarip96 hesabiyla konumda bahsetmistim nefes problemimi.

�ncelikle sunu belirtim eger agziniz kapaliykende koku geliyorsa burundan demekki sinus kaynaklidir. Baska nedenleride olabilir ama b�y�k olasilikla budur. Bendede et b�y�mesi vardi mesela. Adim adim kendi ��z�m�m� yazacam mutlaka deneyin.

1- Arkadaslar �ncelikle g�nde minimum 2 kere dislerinizi fir�alayin ve normal s�reyi uzatin. Mesela normalde 2 dk fir�aliyorsaniz artik 5 dk fir�alayin.

2- G�nde 2 veya 3 kere dilinizi fir�alayin. Dis fir�asina dis macununu s�r�p dis gibi fir�alayin. Yetmez derseniz limonu pamuga damlatip dilinizi temizleyin ama bunu fazla yapmayin tahris edebilir.

3-Sinus Rinse Kit diye bi burun yikama kiti var. Bunu alin 20 tl civari bise. G�nde 2 veya 3 kere burnunuzu yikayin bununla. Nefesiniz tazelenecektir ilk yikamada hissedeceksiniz.

Son olarak sunlari belirtmeliyim

Hi� bi maddi �ikarim yok Allah biliyor.Ben yillarca bu derdi �ektim ger�ekten �ok zor bi durum hele ki okul okuyanlar ve �alisanlar i�in. Ben istiyorum ki herkes �aresini bulsun.

"Sinus rinse kit" fiyati belki size �ok gelebilir ama mutlaka deneyin, sorularini bekliyorum artik herg�n girerim �lmezsem :))

Ben 4 g�nd�r bunlari yapiyorum ve fark harika. Ek olarak seker t�ketiminizi azaltin mesela �ayda kahvede seker kullanmayin. G�nl�k su ihtiyacinizi karsilayin. Simdiden herkese tesekk�rler
Başa Dön
mmkk Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Subat-2016 tarihinde 23:00
Guzel yazi kardesim ben sana sole solim
gunde en az 3 kez dislerimi en az 3 dk forcaliom tamm sana uyayim 5 dk ka yapim bundan sonra dilimide her fircaldigimda fircaliom skkinti yok
bu sinus rinse kiti hic kullanmadim icerigi nedir ne ise yarar aciklarmisin bide eczaneden mi alicaz bu sinus rinse kit kbb cilerin sinusleri bosalttigi sistemmi yoksa
Başa Dön
sarraf96 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sarraf96 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Subat-2016 tarihinde 01:04
Murat Hocam cevaplarsaniz sevinirim, Nefes kokusu gitti ve sinuslerim temizlendikten sonra Ter kokusunda degisiklik oldugunu hissettim. Eskiden �ok daha k�t� kokardi. Sizce bununla bi alakasi olabilir mi?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sarraf96 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Subat-2016 tarihinde 15:30
mmkk kardes Sinus rinse kit eczanelerde bulabilirsin. Bi plastik sise tarzi bise var bunun i�ine ilik su katiyorsun yaninda verdigi tuz ve karbonat karisimi paketler var onuda i�ine bosaltip burnuna sikiyorsun. Sinus kaynakliysa veya nefes alamamakla alakaliysa mutlaka dene zarari olmaz.
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Subat-2016 tarihinde 22:30
Nasil kullaniyorsunuz sinus rinse kiti? Ne kadar sikacagiz buruna? Veya siktiktan sonra kafamizi egip diger burundan cikmasini mi bekleyecegiz?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Subat-2016 tarihinde 18:39
Kardesim sinus rinse kit ile ilgiki video izledim nwtte diger burundan normal su cikio du kullanan kiside he diosan eger burundan balgamli senin bile farkedemicegin yesilli salya falan felan cikar o zaman alayaim
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Subat-2016 tarihinde 15:39
sin�s rinse kitin yaptigi isi, sin�zit ameliyati yapan doktor yapamaz.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sarraf96 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Subat-2016 tarihinde 23:24
Kardes normal su �ikmiyor emin olabilirsin. Bu illetten kurtulmak i�in denemeye deger.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Subat-2016 tarihinde 21:11
Sarraf 96 kardesim sen yaptin yarari oldumu burnundan koku geliomu yada agizkokusu sende tamamen gttimi benim sabahlari kalktigimda bi burun deilim biraz tikali oluo bide ben nezle grip oldugumda burnum balgam toplayinca hih yapiom :-D burundan yesil balgam gelio mesela buyuk veya orta    sence bu kiti kullanarak sinusleri iyice temizlersem koku tamamen gidermi ya
Başa Dön
kafayi yedim Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kafayi yedim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2016 tarihinde 12:57
Benimde koku hem agizdan hemde burundi an geliyor biktim artik hemde disk gibi koktugunu soyluyolar yalvaririm yardim ed in disk kokusu neden olurki bence cigerfen geliyor
Biktim yasamaktan
Başa Dön
kafayi yedim Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kafayi yedim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2016 tarihinde 13:02
Durumum cok kotu bosanmanin
Esigindeyim kimse beni istemiyorneden nefese diskikokusu gelir
Biktim yasamaktan
Başa Dön
denizedogru Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Eyl�l-2016 tarihinde 18:51
Murat hoca �ok dogru bir sey s�ylemisti kokuyu herkes farkli adlandirir ben ��p kokusu derim o diski der bir sey ifade etmez. Burunla ilgili sorunlari degerlendirin geniz akintisi ve burun tikanikligi varsa hemen tedavi olun burun bosluguna oksijen tam olarak gitmediginden bakteri �reyebilir �ogu kisi antibiyotik kullandiginda koku ge�iyor bence �ogu burundan kaynakli sorun yasiyor bende dahil.
Başa Dön
joey55 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı joey55 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Eyl�l-2016 tarihinde 17:36
Bana da doktor antibiyotik yazdi iki tane.Ila�lar biteli bi hafta oldu suan hersey yolunda koku gitti ama tekrarlar mi yoksa kurtulurmuyum bilmiyorum.Insallah tekrar etmez.Cumartesi kontrole gidecem. Sonucunu yazarim buraya
Başa Dön
denizedogru Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Eyl�l-2016 tarihinde 19:11
Ne i�in yazmisti antibiyotigi
Başa Dön
joey55 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı joey55 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ekim-2016 tarihinde 15:14
Agiz kokusu i�in yazdi.Bugun kontrole gittim kokunun ge�ip gecmedigini sordu bende tamamen gectigini soyledim.
Tekrarlar mi dedim evet dedi sorun bademciklerde kesin ��z�m bademcikleri aldirmak dedi tekrar bi ila� yazdi koku basladiginda tekrar gidecem ameliyat olacam artik baska �are yok kurtuliyimda su dertten baska bisey istemiyorum
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.