![]() |
�nemli G�nler |
Yanıtla
|
| Yazar | |
rifki
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: �nemli G�nlerGönderildi: 19-Eyl�l-2013 tarihinde 14:52 |
|
herkese merhaba �zel g�nlerde veya bulusmaniz gereken bir durum , toplanti vs gibi g�nlerde kokuya kesin ��z�m getiren ne tavsiye edersiniz, kisaca g�n� kurtarmak i�in ne gibi �nlemler alabiliriz.teskkrler
|
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2013 tarihinde 23:17 |
|
rifki kardes devisyonla ilgili msjina cvp attim msjlarin doluymus gitmedi. eger devisyonla ilgili bir gelisme olursa aktaririm. ben �zel g�nlerde flagly i�iyorum. birde oksijenli suyla dil ve dis temizligi yapiyorum. birde k���k bir sakiz atiyorum agzima farkedilmicek kadar b�yle ge�istiriyorum. ben �ok agzimi a�madan konusmaya �alisirim. nasil tarif etsem bilemiyorum. kiz arkadasimda benim b�le konusmama alismismi ne her dedigimi anliyor massalh nazar degmesin:))
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Eyl�l-2013 tarihinde 10:00 |
|
Sabah a� karnina bir bardak sicak limonlu su i�ersen ve g�n i�inde tatli, �erez, kola, �ay, kahve gibi kokuyu artiran seyler yemez i�mezsen seni g�n boyu kurtarir. Bir de aksam yemekten �nce i�ersen tertemiz olur;)Bunun yaninda dislerini fir�aladiktan sonra oksijenli suyla gargara yapabilirsin. Ha ama en kesin ��z�m flagy ya da nidazol almak.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |