Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

online chat

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı erkannn1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: online chat
    Gönderildi: 02-Aralik-2014 tarihinde 10:48
Merhaba murat hocam forum ortami gayet faydali bir iletisim ortami ama yazdiklarimiz sizin onayinizdan sonra yayinlaniyor yani ertesi gune yani cok gec iletisim halinde oluyuyoruz.sizden ricam bildgimiz rahatca konusabilecegimiz anlik chat platformu kursaniz ve biz orada anlik ve rahatca konusabilsek konularimizi sizce iyi olmaz mi?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Aralik-2014 tarihinde 14:17
Peki buyrun:
https://www.facebook.com/groups/halitorium/
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Aralik-2014 tarihinde 19:11
Hocam eger sizin i�inde uygunsa forumda y�netici olmak isterim,Y�netici olmamin sebebi yazilan mesajlari daha �abuk kontrol ederek yayina sokmak.b�ylece forumun dahada canlanacagina inaniyorum diger t�rl� aktif bi forum olmuyor maalesef,Teklifimi degerlendirirseniz sevinirim.(y�neticilikten kastim moderat�rl�k,yani sadece mesaji,konu onaylama ve silme yetkisine sahip olucam)
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Aralik-2014 tarihinde 11:01
hocam online chati kapali grup yapsaniz sanki daha g�zel olabilir..
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2014 tarihinde 16:53
Bu forumda "online chat" yok ki?
Yoksa var da ben mi giremiyorum, emin degilim?
-M

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2014 tarihinde 19:35
hocam facebookta a�tiginiz gruptan bahsetmistim...
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Aralik-2014 tarihinde 07:40
İlk gönderen: ismimnefarkeder ismimnefarkeder yazdı:

hocam facebookta a�tiginiz gruptan bahsetmistim...

Afedersiniz ben yanlis anlamisim. Forum i�inde �et nerde var diye aradim bir s�re.

Siz "onlayn �eti kapali yapin" derken neyi kast ettiniz? feysbuk zaten onlayn �et grubudur diye biliyorum. �te yandan bu grup zaten kapali gruptur.

"gizli" yapmami mi istediniz.?
Tam olarak anlamdigim i�in bir sey yapamadim
-M
----------------------------

Düzenleyen: aydinmur - 08-Aralik-2014 tarihinde 07:41
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Aralik-2014 tarihinde 11:40
hocam aslinda basta gizlilik se�eneginde 'kapali' yerine 'gizli' olursa daha iyi olur diye d�s�nm�st�m ama asil kimliklerimiz ifsa olacagi i�in.simdi kararimi degistirdim.varsin herkes ulassin bize.artik bu durumun utanilcak bir tarafi kalmadi..
Başa Dön
Ben ❤ Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ben ❤ Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Temmuz-2022 tarihinde 23:04
Arkadaslar aranizda Ankara�da yasayip nefes kokusu sorunun yasayan hemcinsim (bayan) var mi? Isterse g�r�sme saglayalim:(
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.