Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

peki ya problemin kaynagi T�k�r�k bezleri ise ?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Josephine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: peki ya problemin kaynagi T�k�r�k bezleri ise ?
    Gönderildi: 31-Temmuz-2013 tarihinde 00:41
Murat hocam Devrim hocam merhaba...

Her konunun �st�nde durduk. Ben sunu merak ediyorum : Peki ya cidden az t�k�r�k �retiyorsak ve bunu farketmiyorsak ? bu nedenle koku olusuyorsa ?

hastalik ne olabilir ? t�k�r�k bezlerinde tas falan mi ?
bunun tetkikini nasil yapiyorlar ?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2013 tarihinde 09:04
�l��n. ?
Saat tutarak 1 dak boyunca bir kabin i�erisine t�k�r�n. Kullanilmis bir injekt�r�n ignesini �ikarip piston i�ine t�kr�g� �ekip havasini alin. Pistonun �zerindeki �izgilerden t�kr�g�n hacmini �l��n. Saglik durumunda 1 ml ve �zerindedir.
-M

Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2013 tarihinde 13:41
Bende de t�k�r�k �retimi d�s�k :( Agzim �ogu zaman kuru. Yapis yapis oluyor yeteri kadar t�k�r�k �retemedigim i�im. Murat hocanin dedigini yapacagim ramazandan sonra.
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Agustos-2013 tarihinde 15:26
bende t�k�r�k azligi oldugunu d�s�yorum ��nk� konusunca biraz uzun agzim kupkuru oluyor. Mehmet ayni senin dedigin gibi yapis yapis oluyo. bunun i�in ne yapmak lazim hala bilmiyorum arastiriyorum.
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Agustos-2013 tarihinde 02:32
bol su i�in ve florsuz dis macunu kullanin
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Agustos-2013 tarihinde 16:06
Flor olayi abartilmaktadir. Bilginiz olsun.

Yani ticari pirim, ticari imtiyaz ve s�kse yapmak i�in flor meselesini bir grup bilim adami diline dolamis bulunuyor. Bu konuda i�iniz rahat olsun. Dis macunundaki flor yutulmaz ve zehirlemez. Abartildigi gibi degildir. Rahat olun huzurlu olun. Florlu dis macunu kullanmaya devam edin.
-M
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.