![]() |
Pharmol Zn burun spreyi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
blanche
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 24-Haziran-2015 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Pharmol Zn burun spreyiGönderildi: 18-Ekim-2015 tarihinde 00:45 |
|
Daha once effect kardesimin actigi ayni basligi bulamadigim icin tekrar baslik actim.hatirlayacaginiz uzere effect kardesim pharmol zn yi bos bir sprey kutusuna doldurduktan sonra burun spreyi olarak kullandigini ve fayda gordugunu yazmisti.deneyip sonucunu paylasacagimi soylemistim.sonuc gercekten yuz guldurucu.dil fircalandiktan sonra hem agiz hemde burundan kullanildiginda dahada iyi bir sonuc cikiyo ortaya..uzun sureli kullanima uygunmudur bilmiyorum ama cok acil durumlarda kullanmanin mahsuru olmaz diye dusunuyorum..keske murat hocam bu formulu biraz daha gelistirip burundan kaynaklanan koku problemleri olanlar icin bir burun spreyi cikartabilse.daha dogrusu cikartilmasina vesile olabilse..ne iyi olurdu...
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Ocak-2017 tarihinde 01:11 |
|
Merhaba blanche. Ger�ekten de etkili oldu mu ? Ve ne kadar kullandin bunu ? Burna zarar veriyor mu ? Kokuyu ne kadar s�re kesiyor ? Daha dogrusu kokuyu tamamen kesiyor mu azaltiyor mu ? �ok soru sordum :)
|
|
![]() |
|
denizedogru
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Ocak-2017 tarihinde 23:26 |
|
Koku alma kaybina neden olabilecegi s�ylenmisti...
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Agustos-2024 tarihinde 00:42 |
|
Bir ABd firmasi. Alkols�z, �inkolu g�zel bir gargaraya benziyor. Fiyati biraz y�ksek, dolar �zerinden. 600 700 lira sanirim. T�rkiye'de var mi bilmiyorum.
Ingilizcesi olan arkadaslar daha iyi inceleyip arastirabilir. https://smartmouth.com/ |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |