![]() |
Pharmol Zn |
Yanıtla
|
Sayfa <123 |
| Yazar | |
sifaas
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 01-Agustos-2018 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Agustos-2018 tarihinde 02:49 |
|
murat hocam tip 1 agiz kokusu ne kadar etkili olabilir mesela sokakta y�r�rken �n�nde ki insani rahatsiz edebilir mi ya da cam a�ik oldugu halde b�t�n bi odayi doldurup girip �ikani rahatsiz edebilir mi ? Cevaplarsaniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Agustos-2018 tarihinde 11:41 |
|
Bu siddette bir agiz kokusu imkansiz degildir fakat eger bu siddette bir agiz kokusu varsa bir defalik ortaya �ikmaz hep vardir, bireyde siddetli ve �nemli baska bazi hastaliklar bulunuyor olmasi beklenir ve bireyin bunu duymasi beklenir.
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Mart-2019 tarihinde 22:43 |
|
Hocam, sayfanizda yazanlari okurken agiz kokusu i�in oxyfresh adli �r�n� g�rd�m. Daha �nce nane limon gargarayi kullanmistim ferahlik veriyordu ama agiz kokusu i�in kesin ��z�m olmamisti. Sitesine baktigimda gayet kesin konusmuslar:
" Oxyfresh agiz bakim sulari oksijen ihtiva eder. Bu ayricalikli i�erik agiz kokusunu tamamiyle ve g�venli bir sekilde kaynaginda yok eder. Oksijen s�lf�r bilesenleriyle savasarak agiz kokusu yapan mikroorganizmalari yok eder." Genelde bu t�r �r�nlerde "yardimci olur." ifadesi kullanilirdi. �r�n�n i�erigi mi degisti acaba? Siteyi gezerken sunu d�s�nd�m: "Abart iyice; Oxyfresh �inkolu olan dis macununu al, yaninda oxyfresh nanelimin gargarayi al, �st�ne de halitosil kullan ne koku kalsin ne bir sey." Bu kadar �r�n� �st �ste kullanmak etkiyi artirir mi yoksa bosa masraf mi olur? Oxyfresh �inkolu olan nane limona g�re daha etkili olmaz mi? |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mart-2019 tarihinde 07:29 |
|
G�zel bir soru fakat pratikte sonu�lar �ok fark etmiyor
Ben bir �alisma yaptim. 8 tane gargarayi karsilastirdim. Agiz kokusu �zerine ani etkilerini ve ferahlik hissi etkisini karsilastirdim. Agiz kokusu engelleyen etkilere g�re ilk 3 tanesi s�yle siralandi: Halitosil > �esme Suyu > Oderol Agizda biraktigi hos tat soruldugunda bireylerin cevaplari su sekilde siralandi: Oksifres limon-mint> Oderol > Halitosil Diger gargaralar (CB12, ColgatePlax, Listerin Total Care, OralB proexpert, Signal Expert) ilk 3 e giremedi. Sunu g�rd�m: Agiz kokusu artiran gargara bile var. Zaten biliyordum simdi bunu bilimsel deliller ile ispatlamis oldum. Makale seklinde yayinlandiktan sonra daha detayli paylasirim. -M |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Mart-2019 tarihinde 15:35 |
|
" Agiz kokusu engelleyen etkilere g�re ilk 3 tanesi s�yle siralandi: Halitosil > �esme Suyu > Oderol "
Hocam; yani oxyfresh, �esme suyu kadar bile agiz kokusunu engellemiyor mu? |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Mart-2019 tarihinde 20:04 |
|
Bu anlik (instant) etkidir
Yani hemen o dakika ortaya �ikan etkidir. gargara yapilan dakika ortaya �ikan etki karsilastirildi. Belki 3 dakika 5 dakika veya 15 dakika sonra gargaranin etkisi baslayacak olabilir. Bunu �l�medik. Sadece o degil. 7 tanesinin de ilk dakikada �esme suyundan az etkin oldugu tespit edildi. Bu �ok �nemli degil. Bu �alismada asil �nemli tespitimiz: agiz kokusunu artiran ve �zerinde agiz kokusu gargarasi yazan ithal gargaralardir. Makale yayinlandiktan sonra daha �ok ve daha detayli konusalim. ��nk� yayinevleri hen�z yayinlamadiklari bir makalenin konusulmasina sicak bakmiyor. -M |
|
![]() |
|
izmir35
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 16-Agustos-2019 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Eyl�l-2020 tarihinde 08:08 |
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Eyl�l-2020 tarihinde 16:59 |
|
O islerden anlamam. Ilhami beye sorar misiniz
530 5103342 |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa <123 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |