Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Reflüye Zeytinyagli Kudret nari

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1129
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 16:47
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Reflüye Zeytinyagli Kudret nari
Mesajı Yazan: ölümcül
Konu: Reflüye Zeytinyagli Kudret nari
Mesaj Tarihi: 19-Aralik-2013 Saat 15:26
Agiz kokusu reflü kaynakli oldugunu düsünenler veya kokusunu nedenini bulamayanlar mutlaka denemeliler. Tadi çok acidir. Fiyati 10-15 lira arasinda. Ayrica bütün aktarlarda bulabilirsiniz. Sonuçta biçogumuz gökçek iksiri adli "sahte" ilaca! 200 300 lira saydi.
Bu ilaci kullandiginiz an kokunuzda muhtesem bir azalma olacak. Ben ilk içtigimde tamamen geçti sanmistim. Sevinçten kafayi yiyecektim. .
Burasi çok önemli Mutlaka ve Mutlaka "ZEYTINYAGLI KUDRET NARI" alin digerlerinin içinde seker oldugu için ne kadar iyi geliyorsa o kadarda kötü geliyor.
Acil sifalar

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sifa
Mesaj Tarihi: 19-Aralik-2013 Saat 23:43
Hakli olabilirsiniz cunku ben kudret narini denemistim hicbir ise yaramamisti. Ama macun seklinde satilanini almistim ise yaramadi deyip birakmistim. Belkide zeytinyagli olanini da denemeliydim ve denemeliyim.

Mesajı Yazan: -zombi-
Mesaj Tarihi: 06-Subat-2014 Saat 19:42
Bende midemde eksime vardi ara ara yediklerimden dolayi özellikle cips yeyince reflümü bilemedim agiz kokumda var Lokman Hekimden Balli Kudret Nari aldim 5 gündür kullaniyorum ama etki yok ? Zeytinyagli olsa etkisi olurmu ? Birde hocam kapsülmü yoksa macunmu? Onuda yazarsaniz iyi olur ?

-------------
Olmasaydin Olmazdik Ya Resullullah ...

Mesajı Yazan: Helicobacter
Mesaj Tarihi: 11-Subat-2014 Saat 23:49
ben de birkaç gündür kullaniyorum. çok çok bi etkisini göremedim. normal (yagsiz) olani daha iyi gibiydi.
bilemedim...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat