Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

[Efsane]Geçiyordu Geri Geldi

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1375
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 05:15
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: [Efsane]Geçiyordu Geri Geldi
Mesajı Yazan: -zombi-
Konu: [Efsane]Geçiyordu Geri Geldi
Mesaj Tarihi: 06-Subat-2014 Saat 19:30
Böyle bir baslik ile baslamak ilgi çeker düsüncesinde olarak böyle bir baslik attim :) Evet geçiyordu geri geldi. Peki Nasil oldu bu agiz kokusu nasil basladi nasil geçti hep beraber "o" güne gidelim:

Evet sanirim 2 yil önce baslamisti agiz kokum lise 3.siniftayken. O zamanlar fazla takmiyordum aslinda kokuyu almiyordum bile. O zamanlar fazla basim agrirdi doktora gittim sinüzit tanisi koydular ve ilaç yazmisti doktor ve sinüzit geçti yani artik basimda agrima vs. yok. O sira agiz kokum gitti gibi birsey oldu tekrar geldi.Sonra ara ara gidip geldikten sonra suan Üniversite 1.sinifim ve ilk dönem çok su içiyordum yani 1 günde nerdeyse 2,5-3 litre su içiyordum biraz kilo vermek için :) o aralar gitti gibi birsey oldu sonra bir arkadasim daha dedi agzin kokuyo ondan sonra anladimki "EFSANE" tekrar döndü :D sonra eczaneden agiz spreyi istedim FEE Soft isimli agiz spreyi verdiler nyse günlük 2-3 kez agzima sikiyordum koku kalmiyordu . ama sprey bitti ve almak yerine kalici çözüm istiyorum. Ayrica reflü de olabilir bende arada midemde eksime oluyor kapakçikda sorun olabilir diye gittim Lokman hekime Balli Kudret Macunu verdiler 5 gündür kullaniyorum midemde azaldi gibi eksime ama agiz kokusu halen gitmedi. Bu arada dilimin arka kisimlarinda sarimsi seyler var. Koku ya mideden geliyor yada o sarimsi seylerden sizden ricam durumu böyle olanlar nasil geçiriyor? Yada tavsiye ilaç,gargara varmi? Yarin Oxyfresh gargara almayi düsünüyorum faydasi olurmu ? simdiden tesekkürler..

-------------
Olmasaydin Olmazdik Ya Resullullah ...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: -zombi-
Mesaj Tarihi: 07-Subat-2014 Saat 19:00
Son Durum: Evet arkadaslar bugün gittim eczanelerde Litzerin Gargarasi aldim maalesef oxyfresh bulamadim ve flagyl hapindan aldim sadece flagyl kullandim ve agiz kokum %100 olarak gitti :D çok sevindim :) Suan agiz kokusu kalmadi agiz kokum gelene kadar haptan yutmayacagim ona göre burdan bilgilendirme yaparim . Bu arada Saçim uzun ve 1-2 günde yaglaniyor cildimde öyle onun içinde Solgar Vitamin B-Complex aldim ve ondan da yuttum onun durumunuda burdan takip edebilirsiniz.

-------------
Olmasaydin Olmazdik Ya Resullullah ...

Mesajı Yazan: helpme
Mesaj Tarihi: 09-Subat-2014 Saat 18:30
bu ilaci doktor mu tavsiye etti neye göre aldin merak ettim.ne kadar süre kullandin?su anki son durum nedir bize bilgi verirmisin zombi?

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 11-Subat-2014 Saat 11:01
Zombi antibiyotikler uzun kullanim için iyi degildir hatta kullanimi bile hiç iyi degildir. Ancak doktor kontrolünde olursa o bile iyi degil. Saç yaglanmasini nasil tedavi ediyorsun? Benimde her gün saçimi yikamam gerekiyor çok yaglaniyor maalesef.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat