Böyle bir baslik ile baslamak ilgi çeker düsüncesinde olarak böyle bir baslik attim :) Evet geçiyordu geri geldi. Peki Nasil oldu bu agiz kokusu nasil basladi nasil geçti hep beraber "o" güne gidelim:
Evet sanirim 2 yil önce baslamisti agiz kokum lise 3.siniftayken. O zamanlar fazla takmiyordum aslinda kokuyu almiyordum bile. O zamanlar fazla basim agrirdi doktora gittim sinüzit tanisi koydular ve ilaç yazmisti doktor ve sinüzit geçti yani artik basimda agrima vs. yok. O sira agiz kokum gitti gibi birsey oldu tekrar geldi.Sonra ara ara gidip geldikten sonra suan Üniversite 1.sinifim ve ilk dönem çok su içiyordum yani 1 günde nerdeyse 2,5-3 litre su içiyordum biraz kilo vermek için :) o aralar gitti gibi birsey oldu sonra bir arkadasim daha dedi agzin kokuyo ondan sonra anladimki "EFSANE" tekrar döndü :D sonra eczaneden agiz spreyi istedim FEE Soft isimli agiz spreyi verdiler nyse günlük 2-3 kez agzima sikiyordum koku kalmiyordu . ama sprey bitti ve almak yerine kalici çözüm istiyorum. Ayrica reflü de olabilir bende arada midemde eksime oluyor kapakçikda sorun olabilir diye gittim Lokman hekime Balli Kudret Macunu verdiler 5 gündür kullaniyorum midemde azaldi gibi eksime ama agiz kokusu halen gitmedi. Bu arada dilimin arka kisimlarinda sarimsi seyler var. Koku ya mideden geliyor yada o sarimsi seylerden sizden ricam durumu böyle olanlar nasil geçiriyor? Yada tavsiye ilaç,gargara varmi? Yarin Oxyfresh gargara almayi düsünüyorum faydasi olurmu ? simdiden tesekkürler..
------------- Olmasaydin Olmazdik Ya Resullullah ...
|