Konya da halimetre
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1388
Tarih: 20-Haziran-2025 Saat 22:44 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Konya da halimetre
Mesajı Yazan: teach
Konu: Konya da halimetre
Mesaj Tarihi: 07-Mart-2014 Saat 16:34
Arkadaslar Konya 'da halimetre cihazi olan hastane veya doktor var mi?
------------- teach
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Gözdee
Mesaj Tarihi: 17-Nisan-2021 Saat 21:53
Merhaba arkadaslar istanbulda halitosis ölçümü yaptirmaya gidenler var mi aranizda ben bir yer buldum ancak orda yasamadigim için ve pandemiden dolayi suan gidemiyorum. Dr. Aytug altundag varmis acibadem hastanesinde acaba giden kimse var mi ?
|
Mesajı Yazan: Murat880
Mesaj Tarihi: 18-Nisan-2021 Saat 00:09
Adana’ya Murat hocaya gitmeni öneririm Aytug hoca detayli agiz kokusu ölçümü yapmiyor Murat hocaninki detayli
------------- Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
Mesaj Tarihi: 18-Nisan-2021 Saat 09:35
Adana yakin olsa kesin oraya gidecektim zaten. Daha yakin yerlere baktim o yüzden.
|
Mesajı Yazan: Murat880
Mesaj Tarihi: 18-Nisan-2021 Saat 15:45
bir kere gidiceksin otobüsle git yasak kalkinca detayli analizini yapsin aytug hoca antibiyotik falanda veriyorkullanip nefes kokusu artan 2 kisi gördüm
iyilesen görmedim gidip daha kötü olanlar var forumda sen bilirsin
gitmeden önce devlette sinüs tomografisi çektir murat hocaya goster
------------- Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
Mesaj Tarihi: 18-Nisan-2021 Saat 19:51
Hadi ya bunu bilmiyordum sagol söyledigin için. Bi yarari olmayacaksa gitmem tabi ki. Murat hocaya giderim ayarlayip artik bir sekilde.
|
Mesajı Yazan: nicksizz4
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2021 Saat 11:25
Aranizda murat hocaya muayeneye gidenler varsa yazabilir mi
|
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2021 Saat 22:02
Orjinalini yazan: nicksizz4
Aranizda murat hocaya muayeneye gidenler varsa yazabilir mi |
Arkadaslar ben agiz kokusu tedavisi yapmiyorum, sadece yerini bulabilirim. Ayrica bu forumu ticari amaçlarla kullanmiyorum. Zaten bu tip sorularinizi benim bulundugum ortamda objektif olarak cevaplamalari zor olabilir. Isterseniz böyle seyleri kendi aranizda ben bilmeden konusun.
|
Mesajı Yazan: Holmes
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2021 Saat 22:18
Hocam peki tedavi için yol gösteriyor musunuz ? Tesekkürler.
|
Mesajı Yazan: nicksizz4
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2021 Saat 22:24
Hocam keske tedavi de yapsaydiniz.☹️ Bizi bi tek siz ciddiye aliyorsunuz ve cidden bu konuda bilgili olan tek sizsiniz gibi. Yerini kaynagini bulsak bile o isin doktoru bunu tedavi edebilir mi bilmiyoruz
|
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 25-Temmuz-2021 Saat 21:59
Orjinalini yazan: nicksizz4
Hocam keske tedavi de yapsaydiniz.☹️ Bizi bi tek siz ciddiye aliyorsunuz ve cidden bu konuda bilgili olan tek sizsiniz gibi. Yerini kaynagini bulsak bile o isin doktoru bunu tedavi edebilir mi bilmiyoruz |
Abicim eskiden kbb hekimi veya dahiliye hekimi veya ilgili hekime telefon açip konusma yapmaya varincaya kadar olayin içinde kaliyor, refakat ediyor, her adimi izliyor, her adimda müdahil oluyor, hekimi de yönlendirmeye çalisiyordum.
Gittigi hekim basarili olursa hastalik iyilesirse kimse tesekkür etmedi ama hekimin verdigi ilaç dokunsa, veya piyasada bulunmuyor olsa bile sorumlusu ben oldum. Meslektaslarim ise hakli olarak benim müdahil olmama sicak bakmadilar. Ne hastaya yarandim, ne hekime.
Kokunun kaynagini gösterip, hastaligi anlatip, hastayi Hangi branstan hekime gidecegine, hekimi ise hastada ne arayacagina yönlendirip devreden çikiyorum artik gerisine karismiyorum. Dis temizligi bile yapmiyorum. Ne kadar basit olursa olsun hiç bir müdahale yapmam. O topa girmiyorum artik.
|
Mesajı Yazan: Holmes
Mesaj Tarihi: 27-Temmuz-2021 Saat 11:37
Gerçekten çok üzücü bir durum hocam bu. Toptan yalniz kalmis gibiyiz. Keske durum böyle olmasaydi.
|
Mesajı Yazan: Hopeless
Mesaj Tarihi: 08-Subat-2022 Saat 22:16
Gitme kesinlikle Aytug altundaga ben bi yazi paylastim onu oku ve Murat hoca tedavi etmese de gerekli yönlendirmeleri yapiyor merak etme
|
|