Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

nanotech

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1421
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 11:00
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: nanotech
Mesajı Yazan: Josephine
Konu: nanotech
Mesaj Tarihi: 24-Nisan-2014 Saat 17:13
Murat hocam izninizle bisey sormak istiyorum. Bu agiz spreyinin sitesinde içinde gümüs bulundugu yaziyor. Yurtdisinda içeriginde gümüs bulunan bir ilaci sürekli kullanan bir adamin ten renginin maviye döndügünü görmüstüm. Google da arayinca çikiyor.

Açikçasi bu urunu almaya korktum. Böyle bir yan etki yapabilir mi ? En azindan kullanimi kisitli mi olmalidir ?

Tesekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 25-Nisan-2014 Saat 06:38
Frengi hastaligi eskiden gümüs yutularak tedavi ediliyordu. Bir adam fazla gümüs yuttugu için derisi metalik soluk mavimsi bir renk almis ve buna tip tarihinde "Blue man syndrom" ismi verilmis. Mavi adam sendromu yanilmiyorsam 8 inci yüzyilda meydana gelmis bir olaydir. Hatta bu adami sirke çikarmislar mavi adam olarak sirkte göstermisler. Tip tarihinde böyle yazar. Hafizam beni yaniltmiyorsa Orta Avrupa veya Arap yarim adasinda yasandi bu olay.

Gümüs kükürtü baglar, çinko gibidir, sprey veya gargara ile zehirlenme yasamazsiniz.

Bu ürünü üreten doktor Devrim bey forumun üyesidir. Kendisinin cevap vermesi makul olabilir
-M

Mesaj Tarihi: 26-Nisan-2014 Saat 10:33
tesekkür ederim hocam. Haklisiniz, sprey belki az miktarda oldugu için etki etmeyebilir.
Bu arada bahsettigim adam su :

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1212557/Blue-man-Paul-Karason-blue-self-medicates-silver-skin-condition.html

Bayagi yakin zamanda olan bir olay, adam aknelerini geçiren ilacin dozunu abartmak suretiyle gümüsten dolayi maviye dönmüs. Geçenlerde de kalp krizinden öldü.

Mesaj Tarihi: 26-Nisan-2014 Saat 11:43
bu arada bunu buruna sikmakla ilgili görüsünüz ne olur? zarari olur mu?

Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 26-Nisan-2014 Saat 11:46
Sprey epeydir yok piyasada.. Ben almak istedim yakinda çikacagini söylediler ama ses yok hala.

Murat hocamin burun spreyinin üretimini bekliyorum umutla.

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 26-Nisan-2014 Saat 17:22
Orjinalini yazan: telfast

Bilmiyorum.

Orjinalini yazan: effect

Hiç bir ilaç firmasi yeni ilaç dosyasi açmak istemiyor. Yeni ilaç üretmek istemiyor çünkü çok pahali bir is. Ama bir ilaci ithal etmek kolay.
-M

Mesajı Yazan: Dr.Devrim
Mesaj Tarihi: 26-Nisan-2014 Saat 17:37

Sprey epeydir yok piyasada.. Ben almak istedim yakinda çikacagini söylediler ama ses yok hala.

merhaba, size gönderiniz ile ilgili 2 soru sormak istiyorum.
1- hangi siteden sordunuz. dogru adres www.agizspreyi.com dur. telefon hattinda bir sorun var, mail ile site üzerinden ulasmanizi tavsiye ederim.

2- "sprey" derken neyi kastediyorsunuz. verdigim adreste adi geçen agiz spreyini mi, yoksa bu spreyin buruna sikilan formunu mu?
eger agiz spreyinden bahsediyorsaniz muhtemelen yukarida da bahsettigim gibi farkli bir adresten sormussunuzdur. sitelerine bu ürünün reklamini koymasina ragmen henüz ürünü stoklarina koymadigini bildigim firmalar/siteler var.
eger "burun spreyi"nden bahsediyorsaniz, ürünün b u formu henüz piyasaya çikmadi. ama daha önce kullandiginiz ve artik bosalmis bir burun spreyi sisesine bu ürünü koyarak kullanabilirsiniz.
saygilarimla
Dr. Devrim Seçinti

Mesaj Tarihi: 26-Nisan-2014 Saat 17:39
Orjinalini yazan: aydinmur

Bilmiyorum.

Hiç bir ilaç firmasi yeni ilaç dosyasi açmak istemiyor. Yeni ilaç üretmek istemiyor çünkü çok pahali bir is. Ama bir ilaci ithal etmek kolay.
-M

Merhaba, ürünün her ne kadar henüz buruna sikmaya uygun ambalajli sekli satisa sunulmamis olsa da, burnunuzda kullanmanizda bir sakinca olmaz. bu sekilde kullanan çok sayida kisi ve dahasi bu sekilde kullanilmak üzere reçete eden hekimler var.
Dr. Devrim Seçinti

Mesaj Tarihi: 26-Nisan-2014 Saat 17:42

Murat hocam izninizle bisey sormak istiyorum. Bu agiz spreyinin sitesinde içinde gümüs bulundugu yaziyor. Yurtdisinda içeriginde gümüs bulunan bir ilaci sürekli kullanan bir adamin ten renginin maviye döndügünü görmüstüm. Google da arayinca çikiyor.

Açikçasi bu urunu almaya korktum. Böyle bir yan etki yapabilir mi ? En azindan kullanimi kisitli mi olmalidir ?

Tesekkürler.

haklisiniz, kullanimi abartildiginda söylediklerinizi yasamaniz teorik olarak mümkün. ancak bunun olmasi için uzun yillar, günde yaklasik 1 sise ürünü içmeniz gerekli. sanirim bunu yapmazsiniz :)
Devrim

Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 26-Nisan-2014 Saat 19:46
sanirim ben sirinler gibi dolasicam hergun bir sise gumus suyu icip senelerce :))))) gulun azcikkk

Mesajı Yazan: bir hayalim var
Mesaj Tarihi: 26-Nisan-2014 Saat 20:12
Devrim Hocam, bu ürününüz agiz kokusu yanisira dil pasina da etkili midir acaba ?   bilginiz varsa cevaplayabilirseniz sevinirim..saygilar

-------------
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!

Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 27-Nisan-2014 Saat 07:56
Orjinalini yazan: Dr.Devrim

merhaba, size gönderiniz ile ilgili 2 soru sormak istiyorum.
1- hangi siteden sordunuz. dogru adres www.agizspreyi.com dur. telefon hattinda bir sorun var, mail ile site üzerinden ulasmanizi tavsiye ederim.

2- "sprey" derken neyi kastediyorsunuz. verdigim adreste adi geçen agiz spreyini mi, yoksa bu spreyin buruna sikilan formunu mu?
eger agiz spreyinden bahsediyorsaniz muhtemelen yukarida da bahsettigim gibi farkli bir adresten sormussunuzdur. sitelerine bu ürünün reklamini koymasina ragmen henüz ürünü stoklarina koymadigini bildigim firmalar/siteler var.
eger "burun spreyi"nden bahsediyorsaniz, ürünün b u formu henüz piyasaya çikmadi. ama daha önce kullandiginiz ve artik bosalmis bir burun spreyi sisesine bu ürünü koyarak kullanabilirsiniz.
saygilarimla

Dr. Devrim Seçinti

merhaba doktor, ilettiginiz siteden siparis vermistim. tam animsamiyorum ama mail yolu ile dönüs olmustu galiba.
ürünün azaldigi/bittigi yakinda benimle iletisime geçilecegi söylenmisti ama ya unutuldu yada baska bi sey.
Elinizde varsa tekrar size mail atarim sorun degil o kisim. tesekkürler.

Agiz için pharmol kullaniyorum ben, o zaten fazlasiyla yetiyor bana..
burun spreyi lazim bana. burun sprey sisesi var elimde ama sizin zaten sprey sisesi formunda degil mi ürünler?

bu arada ben gümüs suyu litrelerce içtim daha önce korkmasin arkadaslar. ama dikkatli hazirlanmasi lazim.

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 30-Nisan-2014 Saat 14:38
Nanotech sitesindeki iletisim no cevap vermiyor ve mail yolu ile irtibat saglayamiyorum. Son durum nedir?

Mesaj Tarihi: 30-Nisan-2014 Saat 18:17
ben de fiyatini çok merak ediyorum

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 30-Nisan-2014 Saat 19:11
Buruna sikmak tehlikeli olabilir. Gümüs, kokulari bastiran bir madde olduguna göre burnun koku alma sistemini bozabilir.

Mesaj Tarihi: 01-Mayis-2014 Saat 13:57
Orjinalini yazan: evian

sanirim ben sirinler gibi dolasicam hergun bir sise gumus suyu icip senelerce :))))) gulun azcikkk

:)
bunun için hayli çaba sarfetmeniz gerekecek. öyle kolayina masmavi olmuyor insan.

Mesaj Tarihi: 01-Mayis-2014 Saat 14:12
Orjinalini yazan: adanali

Buruna sikmak tehlikeli olabilir. Gümüs, kokulari bastiran bir madde olduguna göre burnun koku alma sistemini bozabilir.

gümüs, kokulari bastirmaz. Pek çok metal gibi gümüsün de sülfür moleküllerini baglamak gibi bir özelligi var. bu etki dolayisi ile kokuyu azaltmada zayif bir etkisi vardir ki ihmal edilebilir düzeydedir. burnun koku alma sistemini, sinirleri öldürmediginiz sürece kalici olarak devre disi birakamazsiniz. gümüsün böyle bir yan etkisinin oldugu yönünde bir bilgi mevcut degil. koku sistemini geçici olarak devre disi birakabilirsiniz. ard arda 3 parfüm kokladiginizda 4. parfümün kokusunu alamamaniz buna örnektir ve geçicidir. yani dediginizin olabilmesi için gümüsün koku bastiran degil, koku veren bir madde olmasi gerekir, ki böyle bile olsa bu geçici bir durumdur. gümüsün koku üzerindeki en temel etki mekanizmasi, kokuya neden olan bakterileri öldürmesidir.

Mesaj Tarihi: 01-Mayis-2014 Saat 14:19
ilgili firmaya sikayetinizi ilettim. sitenin telefon siteminde bir sorun var ve çözmeye çalistiklarini belirttiler. bir dönem stok sikintilari oldugunu kabul ettiler. sorun su an için çözülmüs durumda. mail yolu ile tekrar iletisime geçebilirsiniz.

gümüs suyunu uzun dönemdir içmekte oldugunuzu belirtmissiniz. açikçasi çok tavsiye etmedigimi belirtmk isterim. cildinizi mavi-griye boyamasi çok ama çok zor, ancak ne var ki bu durum bir kez olsun gerçeklesirse artik geri dönüsü yok. bilin istedim. karar sizin, hayat sizin.

Mesaj Tarihi: 01-Mayis-2014 Saat 14:21

ben de fiyatini çok merak ediyorum

firmaya, sitelerine fiyat koymalarini tavsiye ettim. kabul ettiler. fiyatinin hala degismedigini ve 20 TL oldugunu belirtiler.

Mesaj Tarihi: 01-Mayis-2014 Saat 14:25
Orjinalini yazan: Mehmet

Nanotech sitesindeki iletisim no cevap vermiyor ve mail yolu ile irtibat saglayamiyorum. Son durum nedir?

sitedeki telefon sorunu için ugrasiyorlar. anladigim kadari ile teknik bir durum. telefona çagri gelmedigi gibi çagri da yapamiyormus.

çok sayida mail geldigi için bazilarina dönüs yapamadiklarini belirttiler.
durumun güven sikintisi yaratabileceginin farkindalar. hafta basindan itibaren çalisan sayilarini artirarak çözüm yoluna gideceklerini söylediler.

Mesaj Tarihi: 01-Mayis-2014 Saat 14:49

[QUOTE=Dr.Devrim]
burun spreyi lazim bana. burun sprey sisesi var elimde ama sizin zaten sprey sisesi formunda degil mi ürünler?

merhaba,
ürün sprey seklinde ama burun deligi gibi küçük bir alana uygulamaya uygun degil. el-agiz ve ayak için tasarlandi. daha küçük ve uzun bir basliga ihtiyaci var. bu nedenle, elinizdeki sprey sisesini kullanmanizi önerdim.
yakin zamanda, burun için uygun bir tasarim planlaniyor firma tarafindan. siteden takip edebilirsiniz.

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 01-Mayis-2014 Saat 15:23
Dr. Devrim Bey, nanotech sogan, sarimsak, alkol kokusunu nasil yok ediyor ? Bunlar mide kaynakli kokular, agza sikilan sprey bunlari nasil bastiriyor ?

Mesaj Tarihi: 01-Mayis-2014 Saat 19:44
dil pasi olusum mekanizmasi ve dilde pas görünümü yapan madde ya da maddelerin içerigi hakkinda bilgim yok. dis hekimi degilim. dil pasina iyi gelip gelmeyecegi ile ilgili sorunuza gelince, kullanmanizda sorun yok. kesinlikle zarari olmayacaktir. faydasinin olup olmadigini bilmiyoruz. hiç bu sekilde bir kullanim denemedik.sonuçlari bizimle de paylasirsaniz sevinirim. bu tür deneme-yanilma kullanimlarinin bize geri dönüslerinden ögrendiklerimiz, ürünün sivilce, arpacik, pamukçuk, uçuk ve kepek üzerinde etkili oldugu ve hatta ellerdeki terlemeyi bile bir noktaya kadar azaltabildigi yönünde. bakarsiniz siz de dil pasinda etkili oldugunu bildirirsiniz bize. Forumun yöneticisi Murat bey, hem dil pasi hakkinda bilgilidir, hem de gümüs iyonlari üzerinde çalismis birisidir. onun fikrini sormakta da ayrica fayda görüyorum.

Mesajı Yazan: bir hayalim var
Mesaj Tarihi: 03-Mayis-2014 Saat 12:35
ilginiz için tesekkürler hocam.. haklisiniz denemekten zarar gelmez.

-------------
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 03-Mayis-2014 Saat 16:39
Nanotech z ve m yi aldim. Mantar için kullaniyoruz el ve ayaklara agiz için olani da siktim ama tam anlayamadim isin asli. Mantara iyi gelir insAllah.

Bu arada ürünün üretim tarihi 2012 yili 11. aydi. Benim bildigim gümüs kalite ise en fazla 6 ay-1 sene özelligini yitimeden durabilir bu üründe ise 1,5 sene olmus. Bu durumu bana izah edebilir misiniz?

Mesaj Tarihi: 06-Mayis-2014 Saat 21:06
Orjinalini yazan: Mehmet

Nanotech z ve m yi aldim. Mantar için kullaniyoruz el ve ayaklara agiz için olani da siktim ama tam anlayamadim isin asli. Mantara iyi gelir insAllah.

Bu arada ürünün üretim tarihi 2012 yili 11. aydi. Benim bildigim gümüs kalite ise en fazla 6 ay-1 sene özelligini yitimeden durabilir bu üründe ise 1,5 sene olmus. Bu durumu bana izah edebilir misiniz?

bahsettiginiz bekleme süresi kolloidal gümüs çin geçerlidir. isiktan korumadiginizda dediginiz süre dogrudur. isiktan korudugunuzda 1,5-2 yil dayanir. is nano gümüse geldiginde durum farklidir. nano gümüste bekleme süresi (isiktan korundugunda) 4 yil kadardir. ancak, ürün içerisindeki çinko zamanla üründe renk egisikligi yapiyor. etkisini azaltmasa da tadini bir miktar buruklastiriyor. bu durum ise 2-2,5 yilda oluyor. bu nedenle üretici firma ürüne 2 yillik bir kullanim süresi belirledi ve isik geçirmez bir ambalajda sundu. aslinda 3-4 yil etkisini devam ettiren bir ürün.

Mesaj Tarihi: 06-Mayis-2014 Saat 21:14
Orjinalini yazan: adanali

Dr. Devrim Bey, nanotech sogan, sarimsak, alkol kokusunu nasil yok ediyor ? Bunlar mide kaynakli kokular, agza sikilan sprey bunlari nasil bastiriyor ?

ürünü agziniza siktiginizda sogan ve sarimsagin kokusunu 1-2 saatligine engeller. ancak kokuya sebep olan maddelerin kana karisarak 3-4 saat sonra nefesinizle atilmasini engellemez. bunun için bu tür gidalari tükettiginizde ilk 15 dk içerisinde kapagini açarak küçük bir yudum içmeniz gerekir. böyle yaptiginizda ürünü aslinda dogrudan bu gidanin üzerine dökmüs oldugunuz için kana karisip koku yapamadan inaktive etmis oluyorsunuz. alkol için ürünü hiç içerek denemedik. ayni mekanizmanin burada da çalismasi mümkün. ama içmeye gerek duymadan da 5-6 saat sonra hala koku olmadigini belirten kullanicilarimiz oldu.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat