Ne zaman ve nasil basladik/ Simdi neredeyiz?
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1639
Tarih: 21-Haziran-2025 Saat 20:28 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Ne zaman ve nasil basladik/ Simdi neredeyiz?
Mesajı Yazan: tarafliobjektif
Konu: Ne zaman ve nasil basladik/ Simdi neredeyiz?
Mesaj Tarihi: 12-Ocak-2015 Saat 14:18
Hepinize saglikli, mutlu, huzurlu bir gün dileyerek baslamak istiyorum arkadaslar.
Öncelikle, bizlerden hiçbir konuda yardimini esirgemeyen Murat Hoca'miza ve bu forumu paylasan eski/ yeni tüm üyelere sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum.
Biliyorum ki her birimiz ayri ayri, kendi hayatlarimizda, farkli sekillerde, sehirlerde, zamanlarda... fakat ayni duygulari paylasarak birçok sey yasadik/ yasamaya devam ediyoruz. Bu forumda paylasmaya deger gördügünüz fakat sifa bulamadiginiz, zaman zaman umudunuzu hiç eden her tür tedaviyi ''belki bir baskasinin umudu olur'' düsüncesiyle en ince ayrintisina degin paylasma nezaketinde bulundugunuz için her birinize tekrar tesekkür ederim. Bu yazi, yalnizca bir ''tesekkür yazisi'' degil elbette. Basligindan da anlasilabilecegi üzere -daha önce bahsi geçti mi, uzun uzun konusuldu mu, bilmiyorum- bu sorunla ne zaman ve nasil karsilastik, neler yaptik, ne kadar yol aldik, bunlari ögrenmek ve herkesin hastalik geçmisini bir arada toplamak istedim. Dileyen diledigince sorunlarini, iç dünyasini, hayatinda olup bitenleri paylasmakta özgür olsun istedim. Aramizdan birileri bir nebze olsun hayata daha pozitif bakabiliyorsa karanlikta kalmis herkese isik olsun istiyorum. Hepinizin tertemiz yüreklerinden geçen ve aslinda her daim söylemek istediginiz sey budur bence: Her seye ragmen hayat, yasanmaya deger.
Saglicakla kalin, saglikli kalin. Her seyden önce mutlu ve umutlu kalin...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkannn1
Mesaj Tarihi: 12-Ocak-2015 Saat 19:36
Boyle yasamaktansa olmeyi yeglerim ha toprak altinda ha ustunde farkimiz yok sirf bu yuzden bi insan en yakin arkadaslarina ailesindeki fertlere konusmaktan cekinirmi utanirmi sirf onlari rahatsiz etmeym diye uzak kalmamkmi bn bitik durumdayim ilerleme de yok herseyin basi bu lanet olasi dil pasi bu giderse kokuda gider
|
Mesajı Yazan: Magdur42
Mesaj Tarihi: 14-Ocak-2015 Saat 17:51
Ben uzun zamandir takip ediyorum bu siteyi. Nidazolu de buradan duydum tam 3 paket kullandim baslarda çok etkisi oldu sonradan azaldi. Bugun 1 daha almaya gittim devlet 2015den itibaren reçeteli yapmis ilaci. Ne olur yardim edin. Kurtulmak istiyorum bu illetten. Ne gerekiyorsa yaparim. Allah rizasi için çok kötüyüm. Benim sikintim belli mide veya bagirsak bakterisi. Dilde beyaz ve sari renk.
|
Mesajı Yazan: Gemi
Mesaj Tarihi: 14-Ocak-2015 Saat 20:40
Orjinalini yazan: Magdur42
Ben uzun zamandir takip ediyorum bu siteyi. Nidazolu de buradan duydum tam 3 paket kullandim baslarda çok etkisi oldu sonradan azaldi. Bugun 1 daha almaya gittim devlet 2015den itibaren reçeteli yapmis ilaci. Ne olur yardim edin. Kurtulmak istiyorum bu illetten. Ne gerekiyorsa yaparim. Allah rizasi için çok kötüyüm. Benim sikintim belli mide veya bagirsak bakterisi. Dilde beyaz ve sari renk. |
Benim de dilimin arkasi beyaz, ve nidazol kullanmaktan baska bir çare bulamadim. Sen emin misin bunun mide veya bagirsak olduguna ?
Ama bende sadece tükürük kokusu var. Yani dilimin arkasindaki o koku üreten tabakanin sebebini bulsam her sey düzelecek ama nerde...
Forumda sirke içmeyi deneyenler var, ama ben onu yapamadim cunku dislerim de hassas.
|
Mesaj Tarihi: 15-Ocak-2015 Saat 20:49
tükürük kokusu yok bende. buradan okuduklarimla çikardim mide ve bagirsak oldugunu mideden olan bi süreligine oluyor yemek yedikten sonra. bagirsaktan olan hiç geçmiyor. bugun kudret nari propolis aldim günde 3 defa kullanacakmisiz. bakalim onu deniyecegim bide. dil firçalamayi yapiyorum faydasi oluyor ama 1 saat anca. agzimdan karanfil eksik olmuyor zaten. Allah yardimcimiz olsun. murat hocanin yanina gitmek istiyorum bende imkan olursa. oksijenli suyu deniyecem yarin.
|
Mesaj Tarihi: 15-Ocak-2015 Saat 20:53
bugun o ilaci attiktan sonra en az 5 kere idrara çiktim. faydasi oluyordur insallah. ise yararsa yazarim. ama bir arkadas forumda yazmis 3 hafta sürdü geri geldi koku diye. herkeste ayni etkiyi yaratmasi gerekmio. özellikle sunu da söylemek istiyorum burada forumda olan bazilari çözüm bulduktan sonra bizimle paylasmiyor olabilirler mutlululktan siteye tekrar girmemislerdir bile. hiçbir hastaligin çözümü yok diye bise yoktur. Allah hastaligi yarattiysa sifasini da yaratmistir. ümitsiz olmayalim. çözecegiz insallah.
|
Mesajı Yazan: bymax
Mesaj Tarihi: 16-Ocak-2015 Saat 16:07
Orjinalini yazan: Magdur42
Ben uzun zamandir takip ediyorum bu siteyi. Nidazolu de buradan duydum tam 3 paket kullandim baslarda çok etkisi oldu sonradan azaldi. Bugun 1 daha almaya gittim devlet 2015den itibaren reçeteli yapmis ilaci. Ne olur yardim edin. Kurtulmak istiyorum bu illetten. Ne gerekiyorsa yaparim. Allah rizasi için çok kötüyüm. Benim sikintim belli mide veya bagirsak bakterisi. Dilde beyaz ve sari renk.
Sanirim ikimizin siksntisi ayni.Kokuyu ben deyil karsimdaki hissediyor.Hiçbir saglik problemim yok ama genede nefesim kokuyor.Nizadol kesiyor geçici olarak
. Sen yinede fazla kullanma biliyorsun antibiyotik sagliga zararli xucudun direncini çökertebilirsin özel durumlarda kullanabilirsin ama devamli kullanma.Arkadaslardan biri freshies dogal tablet kullaniyorum kesiyor diye yazmisti tabi geçiçi olarak tansastan aldim onu kullanicam bakalim.ALLAH HEPIMIZE SIFA VERSIN KARDESIM.Mide ve bagirsaklari baktirmak lazim
|
Mesaj Tarihi: 28-Ocak-2015 Saat 21:38
inan antibiyotigin zarari falan umrumda degil. reçeteli olmasa bidaha alirim. hatta yarin dahiliyeye gidip yazdirmayi düsünüyorum. kardesim kudret nari propolis kullandim 2 hafta etkisi sürdü sonra yne ayni. ne yapacam bilmiyorum su anda. Allaha dua edecez. kardesim bir gelisme falan olursa haber et bizleri.
|
Mesajı Yazan: bymax
Mesaj Tarihi: 29-Ocak-2015 Saat 21:11
kudret nari ve propolisi ne kadar süre kullandin.Etkisi 2 hafta sürdü diyorsun belki bakterileri yok etmeye basladi ama sen kullanimi kestigin için bakteriler tekrar üremeye basladi ve koku geri gelmis olabilir.Ben 40 gün sivi propolis sivi ve alkolsüz olani kullandim 1 haftadan beride zeytinyagli kudret nari kullaniyorum en az 40 günde onu kullanacagim bakalim nasil bir sonuç çikacak.Birde limon suyu ile sarimsak kürünü arastir istersen.Sagliga zararida yok ben siraya koydum artik bakalim.
|
Mesaj Tarihi: 02-Subat-2015 Saat 14:27
yok birakmadim devam ediyorum hap atmayi siklastirdim günde 4-5 atiyorum azaliyor. ama ilk 2 haftadaki gibi degil. yazdiklarinin faydasi olursa paylas lütfen
|
Mesajı Yazan: Poyrazkarayel
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2016 Saat 18:15
Çare intihar beyler ben ciddi ciddi düsünüyorum
------------- Lütfen yardim edin
|
Mesajı Yazan: mmkk
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2016 Saat 23:37
Poyraz karayel kardesim nickini gorunce gulesim gelio poyraz hastasiyim zaten intihar felan diincede olmaz kardesim vende dusunuorum ama olmazzzzzz okadar ileriye donuk hayal plan sen bu kadar ucuz bi insanmisin ben tmm kendimde cok zor anlardan geciom ama icimden diomki sen ezik bi insan deilsin ya sen bu kadar basit bi insan deilsin ....yoksa bizde gunesin hergun dogup bafmasindan nefret edioruz;-)
|
Mesajı Yazan: Cekince
Mesaj Tarihi: 14-Nisan-2016 Saat 13:38
Arkadaslar forumu sürekli takip ediyorum sanki hic yol alamiyoruz herkes birsey yaziyor insanin daha çok kafasi karisiyor Murat hocaya gidip muayene olan var mi tecrübelerini aktarsa
------------- Biktim
|
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 14-Nisan-2016 Saat 17:26
Ben agiz kokusu tedavisi yapmiyorum
-M
|
Mesajı Yazan: marln
Mesaj Tarihi: 15-Nisan-2016 Saat 08:03
benim hem agiz hem nefes kokusu problemim ver.ikisinin sebebini de bu form da buldum.be formu gormesem nefes kokusu tek ceken benim sanirdim oysa boyle bi hastalik varmis.murat hocama binlerce tesekur ederim bu formu actigi için çunku doktorlardan ogrenemicegim seyleri onun ve sizlerin sayasinde ogrendim.umarim hepimiz iylesiriz.kokunun nedenini merak ediyorsaniz sebebi su.agiz kokusu =dilimi ben hep damagima yapistirirdim oysa dilin asada olmasi lazimmis.ben oyle yaptim dilimin beyazligi baya gecti.eskiden agzimda kotu koku hissederdim o da gecti.ilk defa dilimi boyle temiz oldugunu gordum temizlerkende boyle temiz olmuyordu.sonra dilimi inceledim dilin son kisiminda 4 tane iltihap baloncugu gordum.belki sorun budur bilmiyorum ama sonuca cok yakinim.nefes kokumun sebebi=kabizlik.saglik ocagina gittim ilac aldim.her gun tuvalete cikmaya calisacam bakalim ne olacak
|
Mesajı Yazan: mehmet27
Mesaj Tarihi: 16-Nisan-2016 Saat 14:21
arkadaslar sizin nefes kokunuzuna insanlar ne tepki veriyor acaba ögrene bilirmiyim;bende daha hiç burnunu kapatanla karsilasmadim tek verdikleri tepki burunlarindan derin nefes alip veriyorlar bendeki nasil bir kokudur çözemedim
|
|