AGIZ KOKUM HAKKINDA ANLATACAKLARIM VAR
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1682
Tarih: 21-Agustos-2025 Saat 23:26 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: AGIZ KOKUM HAKKINDA ANLATACAKLARIM VAR
Mesajı Yazan: bikkinnn
Konu: AGIZ KOKUM HAKKINDA ANLATACAKLARIM VAR
Mesaj Tarihi: 04-Mart-2015 Saat 18:30
öncelikle kendimi bildim bileli agzim kokuyor. yasim 15. dislerim gerçekten de sapsarilar. ne kadar da firçalasam ayni. çürügüm yok ama dolgularim var. ama ben sunu biliyorum agzim igrenç kokuyor berbat. hayat bu problemi olanlar için gerçekten çok zor. yasamla aramizda örülmüs bir duvar bu hastalik. ben düsünüyorum neden böyle. neden digerleri gibi degilim, ne günah isledim ben diye. acaba dislerimin sari olmasiyla bir ilgisi var midir? ya da neden . neden nasil geçecek. NE ZAMAN BIRISIYLE KONUSMADAN ÖNCE HEP GERI BIR ADIM ATMAYACAGIM, NE ZAMAN GÖZÜNÜN IÇINE BAKA BAKA, GÖNÜL RAHATLIGIYLA BIRISIYLE SOHBET EDECEGIM ALLAHIM YARDIM ET . sen hepimizden haberdarsin yarabbim bizi bu halde birakma. dünya bize çok zor çok aci .MILLET BIZDEN TIKSINIYOR
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: xauke7
Mesaj Tarihi: 05-Mart-2015 Saat 05:04
simdilik geçici çözümleri kullanabilirsin en azindan yüz yüze konusmaktan çekinmezsin dil firçasi ve murat hocamizin gargarasini kullanip sakiz çignersen bence en az 5 6 saat idare eder buda bence baslangic için yeterli
|
Mesajı Yazan: Arayan
Mesaj Tarihi: 05-Mart-2015 Saat 10:45
Orjinalini yazan: bikkinnn
öncelikle kendimi bildim bileli agzim kokuyor. yasim 15. dislerim gerçekten de sapsarilar. ne kadar da firçalasam ayni. çürügüm yok ama dolgularim var. ama ben sunu biliyorum agzim igrenç kokuyor berbat. hayat bu problemi olanlar için gerçekten çok zor. yasamla aramizda örülmüs bir duvar bu hastalik. ben düsünüyorum neden böyle. neden digerleri gibi degilim, ne günah isledim ben diye. acaba dislerimin sari olmasiyla bir ilgisi var midir? ya da neden . neden nasil geçecek. NE ZAMAN BIRISIYLE KONUSMADAN ÖNCE HEP GERI BIR ADIM ATMAYACAGIM, NE ZAMAN GÖZÜNÜN IÇINE BAKA BAKA, GÖNÜL RAHATLIGIYLA BIRISIYLE SOHBET EDECEGIM ALLAHIM YARDIM ET . sen hepimizden haberdarsin yarabbim bizi bu halde birakma. dünya bize çok zor çok aci .MILLET BIZDEN TIKSINIYOR |
Konuyu agzindan baslayarak içeriye dogru eleyerek bulabilirsin diye düsünüyorum disler güzelce fircala dis ipi kesinlikle kullan bili kesinlikle firçala alkolsüz gargara ama girtlagina kadar götür olmazsa golgularini kontrol ettir sonra sinüz kiti al bana iyi geldi
|
Mesajı Yazan: asil35
Mesaj Tarihi: 17-Mart-2015 Saat 13:20
Agiz gargaralarinin 1 haftadan fazla kullanilmasi önerilmez, bu Pharmonal zn içinde geçerli mi? yani Pharmonal zn'yi uzun süre kullanabilir miyiz?
------------- yorum(suz)
|
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 17-Mart-2015 Saat 17:31
|