Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Endoskopi Sonuçlarim

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: Bize agiz sagliginiz hakkinda yasadiklarinizi anlatin
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1706
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 09:01
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Endoskopi Sonuçlarim
Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Konu: Endoskopi Sonuçlarim
Mesaj Tarihi: 19-Mart-2015 Saat 19:43
Helikobakter izlenmedi

Inesteinal metaplazi izlenmedi

Gastritim var sadece antral gastrit ve tanida ödemli mukozal doku fragmani var haftaya doktora gitcem bakteri olmamasi iyi agiz kokusu buda yapiyor yine var gastritte yapiyor demek

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Mesaj Tarihi: 20-Mart-2015 Saat 16:45
sonuçlari yazarsan sevinirim hocam.1. derecede antral gastrit mi yaziyor bir de spnuçta?

Mesaj Tarihi: 20-Mart-2015 Saat 22:42
Orjinalini yazan: ismimnefarkeder

sonuçlari yazarsan sevinirim hocam.1. derecede antral gastrit mi yaziyor bir de spnuçta?

Sonuçlari yazdim üstte :) antral gastrit tanisi konmus . Patoloji sonuçuda üstteki gibi 1.derece filan yok tek antral gastrit ay sonu zaten randevu aldim gidecem

Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 21-Mart-2015 Saat 11:52
Bendede antral gastrit çikmisti. Dikkatli beslenirseniz mideniz sakin kalir. Koku yapmasi için bana kalirsa demli çaylar kahveler ve ultra yagli yemekleri yemek gerek. Onun disinda halitozis kaynagi bence degil.

Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Mesaj Tarihi: 21-Mart-2015 Saat 21:48
bence de mide geçici agiz kokusu kaynagidir...

Mesaj Tarihi: 22-Mart-2015 Saat 13:40
Orjinalini yazan: effect

Bendede antral gastrit çikmisti. Dikkatli beslenirseniz mideniz sakin kalir. Koku yapmasi için bana kalirsa demli çaylar kahveler ve ultra yagli yemekleri yemek gerek. Onun disinda halitozis kaynagi bence degil.

Midem sakin bu gastritide yok etmek için tedaviye baslicam gidecem doktora.Soganda yesem kahvede içsem midem sakin geçen sene beterdi.

Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 06-Mart-2022 Saat 20:15
Orjinalini yazan: ahmetmehmet1

Orjinalini yazan: effect

Midem sakin bu gastritide yok etmek için tedaviye baslicam gidecem doktora.Soganda yesem kahvede içsem midem sakin geçen sene beterdi.

Hocam mide sorununuz ne durumda? gastriti yendiniz mi mideden herhangi bir sikayetiniz devam ediyor mu? gaz hazimsizlik yanma vb? geçmis olsun bu arada

-------------
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat