Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tiroid

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1795
Tarih: 21-Haziran-2025 Saat 16:38
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: tiroid
Mesajı Yazan: merlin
Konu: tiroid
Mesaj Tarihi: 26-Mayis-2015 Saat 23:02
arkadaslar öncelikle merhaba. benim bi sorum olacak. ben de agiz kurulugu var ayrica agzim tatsiz çamur gibi sürekli.bir de dilimin kökünde koku oluyor firçaliyorum dilimi azaliyor ama tekrar oluyor aksama dogru. kafamda sürekli acaba agzim kokuyor mu düsüncesi oluyor ister istemez, bu yuzden iletisim kuramiyorum dogru dürüst :( bugun doktora gittim geniz akintisi yok dedi ama oldugunu bir seylerin aktigin hissediyorum,dilim zaten bazen beyaz oluyor ve dilimi kazidigimda tuhaf beyaz bir madde çikiyor çok büyük ihtimalle koku ondan dolayi,ama geniz akintisi yok dedi doktor neden olabilir ki acaba tiroid var bir de sanirim cuma testler yapilcak yine tiroidten olabilir mi? bu sorunlari yasayan var mi?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 27-Mayis-2015 Saat 18:52
murat hocam fikrinizi soylerseniz cok mutlu edersniziniz alintilarsaniz msjmi sevnirim

@merlin tiroid var ne demek? tiroid bir salgi bezidir herkeste vardir sizdeki ya cok salgilaniyordur yada az...

o degil bende sabahlari yorgun kalikyorum tiroid i arastirirken bunu buldum cok onemli bilgiler yaziyor bence...

hipertiroidizm (vücudunuzda gerekenden daha fazla tiroid hormonu üretilmesi)

hipotiroidizm (vücudunuzda gerekenden daha az tiroid hormonu üretilmesi)

bende kendimden supheleniyorum var mi diye 2 tane belirtisi var ikiside bende cidden var ellerim ve ayaklarim soguktur normalde ve sabahlari yorgun uyuma , uykuya meyil var...

YORGUNLUK VE UYKU BOZUKLUKLARI
Hipotiroidizm: Yorgunluk hipotiroidizmde bir numarali semptomdur. Sürekli uyumak istersiniz ya da normalden daha fazla uyursunuz ama yine de yorgun, bitkin ve hiç enerjiniz yok gibi hissedersiniz

VÜCUT SICAKLIGI
Hipotiroidizm: Elleriniz ve ayaklariniz soguktur ya da üsümüs hissedersiniz ya da vücut sicakliginiz sürekli 37 derecenin altindadir.

daha fazlasi icin bu linke tiklayin

http://www.medikalakademi.com.tr/tiroid-bozuklugunun-13-belirtisi-hipotiroidizm-hipertiroidizm/

Mesajı Yazan: Magdur42
Mesaj Tarihi: 28-Mayis-2015 Saat 18:04
Kardes belki de bizim sorunumuz bu.. Bi arkadasim var dost bildigim saolsun ona açtim derdimi o da annemde de vardi tiroit beziyle alakli biseymis dedi ilaç kullandi geçti dedi. Ben beni teselli etmeye çalisio falan zannettim ama belki de dogru. Murat hocam lütfen bi cevap verir misiniz bu konu hakkinda. Bide tiroit bezi için hangi doktora gitmeliyiz

Mesaj Tarihi: 28-Mayis-2015 Saat 22:08
tiroid bozuklugu var olacakti,yanlis yazmisim kusura bakma.sanirim bende az uretiliyor.yarin testler yapilacak iste bakalim. sende de agiz kurulugu oluyor mu,lapa gibi boyle degisik bi sey. dilde koku falan?

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 29-Mayis-2015 Saat 06:07
Merhaba
Suanda kendi ofisimdedegilim Istanbul'dayim. Zorluklamesajlara yol veriyorum. Soruyu da anlamadim.Pazartesi günü net ve temizbirsekildesorarmisiniz. ayrica bu bilgisayarin speystusu çalismiyor
-M

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 29-Mayis-2015 Saat 09:22
Hocam Istanbul'da hastanede misiniz? Neredesiniz? Marmara'da ki arkadaslar muayeneye gelebilir mi?

Mesajı Yazan: Aleho
Mesaj Tarihi: 29-Mayis-2015 Saat 13:23
Gürkan bu yorgunluk için Troid olayini bende kafama taktim gittim endokrine troidime baktilar basta TSH düsük çikti doktor bol su iç dedi biraz artirdim normale döndü Troidte bi sikinti çikmadi bana kalsa gidersen gereksiz olur ellerde sogukluk bendede var ayriyetten ari ürünleriyle bu yorgunluktan kurtulan konustugum birisi var 1 hafta diyetler Sadece Ari sütü,propolis,polen ve organik bal tüketerek kurtulmus bende yapmayi düsünüyorum bu ari ürünlerinin mantigi zaten Hem antibakteriyel olmasi hemde bolca B vitamini barindirdigi için enerji vermesi düsünceme göre YTorgunlukla beraber agiz kokusuda gitdenilir ama kesin demiyorum

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 29-Mayis-2015 Saat 15:58
valla bende agiz kurulugu cok abarti yok belkide hic yok blmiyorum ama dilde koku var dil kokunde dil arkasi yani

Mesaj Tarihi: 29-Mayis-2015 Saat 16:56
sorum su tiroid bozuklugu koku yapar mi

Mesaj Tarihi: 29-Mayis-2015 Saat 20:45
Orjinalini yazan: Mehmet

Hocam Istanbul'da hastanede misiniz? Neredesiniz? Marmara'da ki arkadaslar muayeneye gelebilir mi?

Harbiye kongre merkezinde dis hekimligi kongresine geldim. Hayir hasta bakmiyorum. Ama agizkokusu bakan arkadaslarla görüstüm. Agiz kokusuna akupunktur baslayanlar var. -M

Mesaj Tarihi: 29-Mayis-2015 Saat 20:46
Orjinalini yazan: merlin

sorum su tiroid bozuklugu koku yapar mi

Hayir tiroid bozuklugu ile agizkokusu arasinda her hangi bir iliski gösterilmemistir.
-M

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat