Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

30 yildir bu sorunu yasiyorum

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1806
Tarih: 18-Haziran-2025 Saat 21:38
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: 30 yildir bu sorunu yasiyorum
Mesajı Yazan: Hülya Aydin
Konu: 30 yildir bu sorunu yasiyorum
Mesaj Tarihi: 09-Haziran-2015 Saat 15:39
Merhaba Murat bey, sizi uzun süredir takip ediyorum , umarim benim derdime de bir çare bulursunuz. Ben 14 yasindayken siddetli bir grip geçirdim ve tedavi görmedim sonrasinda bende kokulu geniz akintisi kaldi, son 20 yildir ,alternatif tip , aci kavun, lazer, oksijen tedavisi denedim 3 kez sinüs ameliyati oldum, bademciklerimi aldirdim maalesef sonuç alamadim geniz akintim kurumuyor, sürekli zehir yutuyorum .Geçenlerde Ada klinige gittim Ömür dr.la görüstüm kendisi sizin arada oraya geldiginizi söyledi, listeye adimi yazdilar umarim gelirsiniz, birde bu sitede sizin bir burun damlasi çikartacaginiza dair haberler okudum,
ne asamada ögrenebilirmiyim? geniz akintisinin tedavisi var mi? yardimci olursaniz sevinirim.saygilar..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 09-Haziran-2015 Saat 21:20
@Hülya Aydin

bende de geniz akintisi var. burun etlerine rf uygulandi 2 hafta önce hiç yanit alamadim, ayni devam..

homeopati yi düsündünüz mü sizde hiç?

Mesajı Yazan: Hülya Aydin
Mesaj Tarihi: 10-Haziran-2015 Saat 11:10
Onca arastirmalarima ragmen ilk defa sizden duydum, deneyebilirim, sizde de geniz akintisi oldugunu söylemissiniz, siz bu yöntemi denediniz mi?

Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 10-Haziran-2015 Saat 22:47
Bende merak ettim homeopati yi? Nasil bir tedavi sekli dir bu Effect kardesim?

Mesaj Tarihi: 13-Haziran-2015 Saat 00:20
Bana çok çilginca gelen bir yöntem. Burda anlatamayacagim kadar genis bir konu. netten arastirirsaniz epey bilgi çikar karsiniza. çok düsündüm bir ara ama karar veremedim. içinde ne oldugunu bilmedigim ilaçlari almak biraz ürkütücü geldi. ama o kadar öylesine zor durumdayim ki çözüm için yapmayacagim sey yok gibi.
suana kadar yaptirdigim testler ameliyatlar endoskopiler üre nefes testleri 24 saat ph testleri kan tahlilleri tomografiler sayilamayacak kadar fazla.

sirke ile gargarayla bir süre iyi idare etmistim. ama simdi sirke de pek ise yaramiyor. sabahi kör saatinden itibaren genzimde 404 tutkal gibi bir sivi tüm bogazimi sarmaya basliyor.

Mesajı Yazan: sifa
Mesaj Tarihi: 13-Haziran-2015 Saat 16:16
http://m.haberturk.com/yazarlar/damla-celiktaban/724486-homeopati-nedir-nasildir
Türkiye de yokmus ama homeopati dernegi varmis bu tedaviyi uygulayan da bir kaç kisi .. ulasabilirsek denemeye deger gibi duruyor çünkü hiç bir yan etkisi yok ve birazda plasebo etkisine benziyor tek farki ilaçla tedavi ediliyor olmasi.. ilaçlar yurt disindan getirtiliyormus ama bilginize.

Mesaj Tarihi: 14-Haziran-2015 Saat 08:41
Ben deneyecegim bunu. ankarada bir homeopat buldum netten ..fiyati çok çok uçuk degilse muhakkak alicam ilaçlari. bu arada su meshur kandan alerji tespit etme olayini da denemeyi düsünüyorum. önce homeopati.

Mesajı Yazan: Arayan
Mesaj Tarihi: 14-Haziran-2015 Saat 10:34
bizleride bilgilendimeyi umutma buraya yaz bende ozon yapam bir dis dr buldum bayramdan sonra ordayim

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 21-Aralik-2016 Saat 11:48
Orjinalini yazan: effect

Ben deneyecegim bunu. ankarada bir homeopat buldum netten ..fiyati çok çok uçuk degilse muhakkak alicam ilaçlari. bu arada su meshur kandan alerji tespit etme olayini da denemeyi düsünüyorum. önce homeopati.

effect sonuç alabildinmi son durum nedir ?

Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 22-Aralik-2016 Saat 17:50
Orjinalini yazan: effect

@Hülya Aydin

bende de geniz akintisi var. burun etlerine rf uygulandi 2 hafta önce hiç yanit alamadim, ayni devam..

homeopati yi düsündünüz mü sizde hiç?

geniz akintiniz halen devam ediyormu? ve burun egriligi et felanmi var tedavileriniz edildigi halde mid evam ediyor?

-------------
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      

Mesajı Yazan: Laylay1
Mesaj Tarihi: 19-Aralik-2019 Saat 21:00
Arkadaslar benim agiz kokusu sorunum dogustan geliyor diye inaniyorum çünkü küçüklügümden bu güne kadar sürekli olmasa da arada bir saka olarak ama alinmayim diye tepki gösterildi ve artik bu durumdan asiri derecede rahatsiz oldugum için disciye gittim 3 kere 3üde agizdan kaynakli olmadigini söyleyip kbb ye gonderdiler 2 kere gittim kbbye herhangi bir geniz akintisi yok burun tukanikligi yok ve bogaz sülfürü testi felan uygulandi hiç bir olumlu sonuç çikmadi oda dahiliyeye yolladi dahiliye gastroentrolojiye endoskopi cektirdim mide ülseri hafif reflü ve helicobacter pylpri rastlandi gerekli ilac yardimini aldim helicobakter icin o temizlendi ama koku hala gitmedi tekrardan dahiliyeye gittim sorunumun devam ettigini bildirdim bana bir iki ilac daha tavaiye edip kullandiktan sonra tekrardan gecmezse endoskopi onerdi ve geçmedi ne olucak boyle bilmiyorum hayatta çok büyük atilimlar atmama konumuma çok zarar veriyor en büyük tedaviyi veren yer neresidir kesin cözumu bulabilecek bir teshis yontemi var midir? Veya dogustan gelen baska bir arkadas olupta rahatsizligi gecen varsa ulasabilir yaptiklarini yapmak isterim. Kokunun nasil oldugunu soracak olursa ise sürekli degisik oluyor. 7/24 sürüyor açken anlarim tokken de oluyor yemekten oncede yemek yedikten sonra da içtigim bardak su bile kokuyu degistiriyor

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat