Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gece plagi dis gicirdatma plagi

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Agiziniz ve disleriniz ile ilgili sorularinizi burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1831
Tarih: 20-Haziran-2025 Saat 08:55
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: gece plagi dis gicirdatma plagi
Mesajı Yazan: zeynep
Konu: gece plagi dis gicirdatma plagi
Mesaj Tarihi: 25-Haziran-2015 Saat 10:31
bende bisey sormak istiyorum murat hocam ben dislerimi siktigim için doktor dis plagi verdi bunu gece takiyorum sabah çikariyorum gece dislerimi firçaladiktan sonra takiyorum ama çikardigimda bazen çok kötü kokuyor bazen normal bir agiz kokusu bunun agzimin yada nefesimin koktugunu gösterirmi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 25-Haziran-2015 Saat 12:07
Duruma göre süre belirlenir. Bazi durumlarda sadece geceleri takilirsa yeterli olur, bazi durumlarda günde 20 saat takilmalidir. Süreyi doktorunuz ayarlar.

Yanlislikla yumusak plaktan yapilirsa hiç bir faydasi olmadigi gibi dis gicirdatmayi artirir. Agizda sakiz hissi uyandirir ve birey bu plagi refleks olarak çignemek ister. Bu bizim istemedigimiz bir seydir.

Sert plaktan yapilmis olanlar dis gicirdatmayi azaltir.

Kullanilmis, ayakkabi, iç çamasiri, ceket, gömlek, çorap ve protez kokuyor olabilir. Bunda bir sürpriz yoktur. Kokuyorsa temizleyiniz.
-M

Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 28-Haziran-2015 Saat 09:51
dis plagimda gece isirmamdan kaynakli yirtilmalar ve zedelenmeler var sanirim bu plagin yumusak oldugunu gösteriyor o halde kullanmamalimiyim?

Mesajı Yazan: sorti
Mesaj Tarihi: 23-Subat-2020 Saat 09:43
benim arka dislerimde hafif kemik erimesi ve dis sikma problemim var botox yaptirmayi düsünüyorum fakat ise yarar mi 3 seanslik uygulama ile bazi çene kaslari islevini kaybediyormus buda dis sikmayi önlüyormus bu konu hakkinda görüsünüz nedir hocam

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 23-Subat-2020 Saat 21:14
Orjinalini yazan: sorti

benim arka dislerimde hafif kemik erimesi ve dis sikma problemim var botox yaptirmayi düsünüyorum fakat ise yarar mi 3 seanslik uygulama ile bazi çene kaslari islevini kaybediyormus buda dis sikmayi önlüyormus bu konu hakkinda görüsünüz nedir hocam

Botoks, bir kaç ay dis sikmayi azaltir. Sonra etkisi geçer.
Ömür boyu 2 ayda bir defa botoks yaptirmak pahali , tekrarlanamaz, sürdürülemez bir çözüm gibi geldi bana.
-M

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat