Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yardim lütfen

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1837
Tarih: 21-Haziran-2025 Saat 06:36
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Yardim lütfen
Mesajı Yazan: ogomen
Konu: Yardim lütfen
Mesaj Tarihi: 04-Temmuz-2015 Saat 18:04
Merhaba,

Yaklasik 5 senedir agiz kokusu çekiyorum. Iki ayri disçiye gittim onlar agiz kokusuna sebep olacak birsey bulamadilar. KBB uzmanina gittim ve akinti, sinüs iltihabi vs gibi seyleri kontrol etti ancak her hangi bir sey bulamadi. Bundan sonra gastroent. uzmanina gitmeyi planliyorum. Muhtemelen endoskopi isteyecek diye tahmin ediyorum. Ama oradan da birsey çikmazsa ne yapacagim bilmiyorum.

Sonuç olarak kokunun kaynagini tespit edecek bilimsel bir yöntem, cihaz vs. yok mudur? Bu konuda uzmanlasmis bir doktor/klinik var midir? Bu problem oldukça can sikiyor. Yardim ederseniz çok sevinirim.

Saygilarimla.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Magdur42
Mesaj Tarihi: 04-Temmuz-2015 Saat 20:23
Murat hocanin yanina git bende gitmeyi düsünüyorum. O biraz daha fazla yardimci olur diye düsünüyorum öbür arkadaslardan duyduklarima göre

Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 05-Temmuz-2015 Saat 10:43
evet bende murat hocaya gitmeni tavsiye ederim

Mesajı Yazan: blanche
Mesaj Tarihi: 06-Temmuz-2015 Saat 00:55
Kesinlikle..

Mesajı Yazan: maslak
Mesaj Tarihi: 11-Temmuz-2015 Saat 14:34
Hocam benim kokum bogazdan geliyor burunda koku yok ayni zamanda sabah bogazdan gelen çok çok berbat koku ve bazen burun akintisi var yani geniz akintisi herkesde yok mu ama neden koku o kadar insanda ben de var yani ben de ters giden sey ne lütfennn cevap verin

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 25-Mayis-2017 Saat 18:03

Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 27-Mayis-2017 Saat 11:37
unutmayin agiz kokunuzun kaynagi her neyse Stres onu 2 katina çikartan bir etmen Stres her hastaligi 2 katina çikartir tek bunun için degil , stres öyle birseyki tika basa yemek yeseniz sizi dakikalar içinde aciktirabilir , stres öyle birseyki basli basina sadece stres ile birçok deri zührevi hastaliklarina yakalanabilirsiniz Strese dikkat edin , diceksinizki yerimde olda stres yapma lafmi sennikide bende çok stres yaptim ama ne fayda etti hiçbirsey sorununuz ne onu bulmaya ugrasin bagirsak mantarina falan girerseniz isiniz zor söylüyüm çünkü tip bununla ilgilenmiyor tip bunu önemsemiyor doktorlarin ilgi alani degil hastalik olarak görülmüyor bile kendinizi delirtirsiniz dikkat ediniz

-------------
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      

Mesajı Yazan: Doksandort
Mesaj Tarihi: 28-Mayis-2017 Saat 19:37
AGZIMDA KI KOKULARDAN BIR TÜRLÜ KURTULAMIYORUM. BURUNDAKI KONKALARDAN OLDUGUNU DÜSÜNDÜM. AMELIYAT OLUP ALDIRDIM AMA HALA GEÇMEDI. NE YAPMAM GEREKIYOR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVINIRIM

-------------
:(((

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 28-Mayis-2017 Saat 23:03
Orjinalini yazan: Doksandort

AGZIMDA KI KOKULARDAN BIR TÜRLÜ KURTULAMIYORUM. BURUNDAKI KONKALARDAN OLDUGUNU DÜSÜNDÜM. AMELIYAT OLUP ALDIRDIM AMA HALA GEÇMEDI. NE YAPMAM GEREKIYOR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVINIRIM

bir sürü konu var incele

makale var yine sitede oku zaten bir fikrin olacak.

yinede burun kaynakli degil ise disçiye git. sonra genel cerraha git mide için. dahiliye git seker hastaligin var mi diye baktir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat