Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

agiz kokusu dil pasi

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1843
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 19:00
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: agiz kokusu dil pasi
Mesajı Yazan: efsane
Konu: agiz kokusu dil pasi
Mesaj Tarihi: 13-Temmuz-2015 Saat 17:45
Benim 8 yildir süre bir agiz kokum var aniden ortaya çikti hep midemden ve dislerimden oldugunu düsündüm gitmedigim doktor kalmadi sadece gecen yil midemde helico bakteri ye rastlandi antibiyotik tedavisi gördüm 3. günde ne agiz kokusu vardi nede dilimde beyazlama kaldi ama ertesi gün tekrarladi.Esim hep enfeksiyon kokusu oldugunu söylüyor bende artik dayanamiyorum agiz temizligime çokta özen gösteriyorum ama genede caresini bulamadim.Yardimci olacak varsa hertürlü öneriye açigim...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Sude
Mesaj Tarihi: 03-Aralik-2015 Saat 23:41
Merhaba çok yazdim buraya bide TRANSFORMAL NEFESI arastirip deneyin gerçekten etkili okuyup arastirip daha iyi anlayacak bana hak vereceksiniz mutlaka yapin sizde farki görüp burada paylasim yapin herkes kurtulsun yeter artik yoruldugumuz sevgiler

Mesajı Yazan: Arayan
Mesaj Tarihi: 07-Aralik-2015 Saat 00:09
Hocam sude hn baslik acmadi bende bisey bilmiyorum bu konu hakkinda ama kaba taslak arastimama gore nefes alma tekniqi ile bol oxsijenle ozellikle tip 1 icin cozummus gibi geldi bana tabii yapmadan bilemeyiz .Sizin deqerli gorusunuz nedir ilk izlenimiz nedir ?

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 07-Aralik-2015 Saat 07:17
Bilmedigim için yanlis bir sey söylemek istemem önce duymam lazim. Anlatin bize.

-M

Mesajı Yazan: Arayan
Mesaj Tarihi: 07-Aralik-2015 Saat 23:41
Bu konuyla alakali bir kitap var onu alip okumam lazim ve uygulamam lazim .Bakalim ben tip 1 im bende ise yaramasi lazim .Deneyip goreceqiz .Haber veririm

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat