Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

16 YASINDA BURUN ETI AMELIYATI

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1844
Tarih: 18-Haziran-2025 Saat 19:45
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: 16 YASINDA BURUN ETI AMELIYATI
Mesajı Yazan: chocalate
Konu: 16 YASINDA BURUN ETI AMELIYATI
Mesaj Tarihi: 15-Temmuz-2015 Saat 04:38
Arkadaslar artik burama kadar geldi.Bende burun eti ve kemik egriligi var.Buna bagli olarak geniz akintisi.Benim kokumun sebei %100 bunlar.Ben 16 yasinda burun eti ameliyati veya burun kemigi egriligi ameliyati olabilirmiyim ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: chocalate
Mesaj Tarihi: 15-Temmuz-2015 Saat 04:39
BU ARADA YAKLASIK 3 AYDIR FORUMA GIRMIYORDUM GINE BISEY DEGISMEMIS 3 4 ARKADAS KURTURMUS GALIBA ONLARA GEÇMIS OLSUN DIER ARKADASLARDA INS KISA ZAMANDA KURTULUR.

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 15-Temmuz-2015 Saat 10:23
Genç arkadasim gidip bir doktorla konusmak sence de daha mantikli degil mi? Biz nereden bilelim ameliyat olup olamayacagini?

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 20-Temmuz-2015 Saat 00:28
nasil anladin burundan kaynakli oldugunu.

16 yasinda olamazsin çünkü etler vs büyüyor burun gelisimi oluyor 18 de olman lazim

Mesajı Yazan: Doksandort
Mesaj Tarihi: 29-Mayis-2017 Saat 01:45
2 hafta önce Konka ameliyati oldum. BÜYÜYEN ETLERI ALDIRDIM. AMA HALA AGZIMIN KOKUSU DEVAM ETMEKTE NE YAPMAM GEREKIYOR

-------------
:(((

Mesajı Yazan: Ultraslan
Mesaj Tarihi: 20-Temmuz-2017 Saat 00:31
ARKADASLAR ARANIZDA DEVIASYON VE KONKA AMELIYATI OLUP KOKU GIDEN VAR MI ACABA ??

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 20-Temmuz-2017 Saat 22:54
2 hafta önce daviasyon oldum konka olmadim yoktu çünkü. su an burun filan yara 2-3 hafta sonra yazim geçip geçmedigini

zaten koku geçmiyorsa bile mutlaka ol. rahat nefes alacaksin bu deviasyon kalbide etkiliyor. sabah yorgun uyanma filan. agiz kokusuda yapiyor.. eger daviasyon kaynakli ise geçer niye geçmesin. ben yazarim 2-3 haftaya su an burun yara ondan iyilessin tam.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat