Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

vazomotor rinit

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1875
Tarih: 20-Haziran-2025 Saat 21:02
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: vazomotor rinit
Mesajı Yazan: umutsuz
Konu: vazomotor rinit
Mesaj Tarihi: 19-Agustos-2015 Saat 19:43
dis tedavileri,burun ameliyati,bilgisayarli sinüs tomografisi,sayisini hatirlayamayacak kadar kullandigim alerji ilaçlari,alerji testleri ve gelinen son nokta...
sorunun geniz akintisindan kaynaklandigini,buna da alerjinin neden oldugunu biliyordum.yapilan alerji testlerinde herhangi bir seye alerjim olmadigi sonucu çikiyordu,ayrica kullandigim alerji ilaçlari geniz akintisini geçirmiyordu.vazomotor rinit teshisi konuldu.tipik alerji belirtileri olan genetik bir hastalikmis...malesef kalici bir tedavisi yokmus.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 19-Agustos-2015 Saat 23:49
her hastaligin tedavisi vardir dua etki bir teshis konulabilmis.

Mesajı Yazan: kimki
Mesaj Tarihi: 20-Agustos-2015 Saat 03:48
Oh be,nihayet iyi bir haber okuyabildim burada..Genetik olmasi üzücü AMA artik elinde bir cevap var.Kafa karisikligina, umutsuzca doktor doktor gezmek, bu lanet konuyu acmak, utanmak, doktorun gözlerindeki bilgisizlik/ilgisizlik/isteksizlik/kücümseme isaretlerine maruz kalmak yok, yine bosu bosuna birisine böylesi zor bir konuyu actim, ama dinlemedi bile hissi yok:) Bu müthis bir sey, yerinde olsam, en azindan nedeni ögrenebildigim icin sevincten havalara icardim galiba..Niye önceki beceriksiz/ilgisiz "hekimler" bunca vaktini almislar, buna üzüldüm sadece. Giden hayatimiz, her gün, her saat. Bence hepsine tek tek bir mail at ve cözümu gözlerine sok.
Akinti konusu icin aklima Mukoviszidoz hastalarina verilen ilaclar grldi, maddedi acetylcystein gibi bir seydi. O da mi fayda etmez ki? Axrica günde3 litre su/bitki caylari ve bir de mesela bir beslenm uzmanina gitmeni tavsiye ederim..Mesela bendeki geniz akintisi ve sislik belirli gidalari biraktigimda azaldi. Mesela Gluten, Süt ürünleri, Seker ve asiri protein.Tabi proteinsiz de olmuyor,ama bitkisel protrone yogunlassan? Bence mutlaka, hafif dahi olsa bir düzelme olabilir. Tek tek denersen, neyin iyi gelip gelmedigini anlayabilurrson..Bir de tabi günde 2-3 defa buurnundan tuzlu su cek. Genetik, evet, ama yerinde olsam denerdim yine de.

Cok sevindim adina!Umarin cözersin, ama cok yakinlsmissin sona!:) Umarim bizler de böyle uzman ve vicdanen isini düzgün yapan hekimlere rastlariz.

Buraya arada gelismeleri yazarsann cok seviniriz:)
Gecmis olsun.

Mesajı Yazan: umutsuz
Mesaj Tarihi: 20-Agustos-2015 Saat 19:26
açikçasi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.genetik olmasi fazlasiyla canimi sikti.ama dediginiz gibi bardagin dolu tarafindan bakmak lazim.
"kimki" arkadasim tavsiyelerin ve iyi dileklerin için çok tesekkür ederim.önerilerini dikkate alicam.artik düsmanimi taniyorum.neler yapabilecegimi arastirip görecegim ve tabi ki sizleri de bilgilendirecegim.

Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 24-Agustos-2015 Saat 22:55
Senin adina gercekten sevindim Umutsuz kardesim.Artik bir umudun var bence. Bu arada vazomotor teshisi ni hangi hastane,dr koydu merak ettim? Sorun degilse yazarmisin buraya yada ozelime? Saglikli gunler dilerm.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat