Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kokuyu hissedenler hissedemeyenler

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1980
Tarih: 18-Haziran-2025 Saat 09:39
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: kokuyu hissedenler hissedemeyenler
Mesajı Yazan: haci
Konu: kokuyu hissedenler hissedemeyenler
Mesaj Tarihi: 21-Aralik-2015 Saat 22:07
arkadaslar ve çok degerli Murat hocam 3 yildir bende agiz kokusu var. kimse bu güne kadar bana agzin kokuyor demedi çünkü hissettirmedim. söyle bir durumda var agiz kokumu ilk önce kendi kendime hissettim böyle agzimda garip bi koku ama hiiç umursamadim geçer dedim sonra gün geçtikte artik tamam dedim agzim kokuyor ve ben kokunun farkindayim kesinlikle...,
agiz kokumun siddetini, ne zaman fazla koktugu kokusunun nasil oldugunu bir kisiyle ne kadar yakinlasmam gerektigini hepsinin farkindayim.çogunuz bilirsiniz sabahlari koku hat safaya çikar.

çok çok ilginç 3 yildir kokuyla arkadas oldum hiiiç kafama takmam eglenirim ve de hastaneye hiç gitmedim bana çok normal geliyor belkide kokuyla arkadas oldugumdan artik.
       söyle birseyde var dislerimi haftada 1 firçalarim sigara tiryakisiyim agzim kokarsa koksun diyorum hepinizi seviyorum mutlu günler saygilar...

-------------
elbet bir gün

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 22-Aralik-2015 Saat 13:42
Bu yaklasiminizi taktir ettim. Izninizle meslektaslarima göstermek üzere yazdiklarinizi kopyaliyorum
-M

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 22-Aralik-2015 Saat 16:06
sigara kokusu daha iyi zaten agiz kokusundan.

sigara azaltiyor kokuyu mideden filan geliyora yada üst yollardan her tarafa sigara dumani gidiyor mideye üstten burundan çikiyor mentöllü sigaralar özellikle azaltiyor içtimi

Mesaj Tarihi: 22-Aralik-2015 Saat 16:09
ne demek hocam alabilirsiniz.

-------------
elbet bir gün

Mesajı Yazan: Arayan
Mesaj Tarihi: 22-Aralik-2015 Saat 16:30
Senin aqzin falan kokmuyor dostum .Koksa suratina tokat gibi carparlar.

Mesaj Tarihi: 22-Aralik-2015 Saat 17:28
kardes sen kokuyu hissediyormusun

-------------
elbet bir gün

Mesaj Tarihi: 23-Aralik-2015 Saat 00:40
Hissediyorum ve soyluyorlada .Hic uzulurmu cekinirmi demeden .Bence senin burnunda bir sorun var burnuna gelen koku o sorunun kokusu .

Mesajı Yazan: Kevseru
Mesaj Tarihi: 30-Aralik-2015 Saat 07:50
Arkadaslar bu konuda çok dertliyim ben hiç ama hiç koku almiyorum ama koku var biliyorum tepkilerden de anlamak mümkün zaten söyleyen de oldu, burun alisiyor filan tamam da bunca kendi kokusunu alan kisinin neden burnu alismiyor, sirf bunun için bulusma basligina da yazdim hiç tanimadigim ama konuya asina birine bu nasil bi koku agizdan kaynakli gibi mi iltihap kokusu mu yoksa diski kokusu gibi mi her nasilsa, herkese tepki verdiren 1metreden farkedilen bu koku ne çok merak ediyorum

-------------
Bunaldim

Mesaj Tarihi: 31-Aralik-2015 Saat 14:55
Ben istanbuldayim sen nerdesin bulusalim yararimiz olur elbet.

Mesaj Tarihi: 02-Ocak-2016 Saat 15:25
ben kokuyu hissediyorum sorabilirsiniz soru

-------------
elbet bir gün

Mesajı Yazan: Kevseru
Mesaj Tarihi: 03-Ocak-2016 Saat 10:18
Yanlis anladiniz, bilen birine bendeki bu koku neye benziyor neden kaynakli gibi duruyor diye sormaktan bahsediyoruz,

-------------
Bunaldim

Mesajı Yazan: ncort
Mesaj Tarihi: 29-Ocak-2016 Saat 23:04
Dil arkasi diski kokum ile yasadiklarim hakkinda genel bir konu acmaya karar verdim. Belki ayni sorun baskasinda da vardir. Birbirimize yardim edebiliriz.

Agiz kokum kucuklukten beri var sanirim. 6-7 yaslari bahsediyorum. Belki de 9 tam bilmiyorum.

Dil arkasi beyaz ama arkanin en orta kismindaki kucuk beyazlik, sanki full beyaz renkte.

Agiz kokumun oldugunu hic hohlamadan bile anlayabiliyorum. Cunku agzimin arkalarinda bir kuruluk oluyor. Garip bir agirlik var sanki agzimin icinde. Agiz kokum yokken agzimi "hafif" hissediyorum.

Burnumda konka sisik. Nefes almakta biraz zorluk yasasam da asil sorun bu degil sanki? Neden mi boyle dedim? Cunku atiyorum 12 yasindayken burnumla ilgili hic bir sorunum yoktu ama agiz kokum yine vardi.

Agiz kokum ne zaman yok oluyor:

-Flagyl ilacini ictigimde yok oluyor. Sabah kalkinca bile koku olmuyor. Tukuruk salgim cok artiyor. Tukurugunu kurut, kokla yine kokmuyor.

-Bir keresinde B vitamini hapi kullanmistim o zaman dilimin arkasindaki beyazlik cok azaldi. Agzimi yine hafif hissettim ama tamamen gecmis miydi emin degilim.

Bu konuyu acma sebebim, benim agiz kokuma sebep olan sey basit birsey. Ama o basit seyi bulamamak beni cildirtiyor artik.

Mesajı Yazan: süpheli
Mesaj Tarihi: 29-Temmuz-2016 Saat 00:55
Orjinalini yazan: ncort

Dil arkasi diski kokum ile yasadiklarim hakkinda genel bir konu acmaya karar verdim. Belki ayni sorun baskasinda da vardir. Birbirimize yardim edebiliriz.

Agiz kokum kucuklukten beri var sanirim. 6-7 yaslari bahsediyorum. Belki de 9 tam bilmiyorum.

Dil arkasi beyaz ama arkanin en orta kismindaki kucuk beyazlik, sanki full beyaz renkte.

Agiz kokumun oldugunu hic hohlamadan bile anlayabiliyorum. Cunku agzimin arkalarinda bir kuruluk oluyor. Garip bir agirlik var sanki agzimin icinde. Agiz kokum yokken agzimi "hafif" hissediyorum.

Burnumda konka sisik. Nefes almakta biraz zorluk yasasam da asil sorun bu degil sanki? Neden mi boyle dedim? Cunku atiyorum 12 yasindayken burnumla ilgili hic bir sorunum yoktu ama agiz kokum yine vardi.

Agiz kokum ne zaman yok oluyor:

-Flagyl ilacini ictigimde yok oluyor. Sabah kalkinca bile koku olmuyor. Tukuruk salgim cok artiyor. Tukurugunu kurut, kokla yine kokmuyor.

-Bir keresinde B vitamini hapi kullanmistim o zaman dilimin arkasindaki beyazlik cok azaldi. Agzimi yine hafif hissettim ama tamamen gecmis miydi emin degilim.

Bu konuyu acma sebebim, benim agiz kokuma sebep olan sey basit birsey. Ama o basit seyi bulamamak beni cildirtiyor artik.

belki de koku yok oyle hissetigin zaman birine sordun mu ? Tukurugu kurutup koklamak ne derece dogru?dilin o gun yedigin ictigin seylere bagli olarak az da olsa bi kokusu olamaz mi ? Yani normal degil mi? Koktugunu hissetiin an yani agirlasiyor dedigin zaman en yakinina bir sor bakalim.

Mesajı Yazan: hopelf
Mesaj Tarihi: 21-Mart-2024 Saat 22:59
Merhabalar. Kendimin duymadigi esimin bahsettigi bir koku hasil oldu bende. Esim ayaz kokusu gibi diyor ve ona göre de disten gelen bir koku degil. Bu konu da fikri ya da tecrübesi olan var midir?

Mesajı Yazan: Semiha
Mesaj Tarihi: 21-Mart-2024 Saat 23:19
Ayaz kokusu ne demek

Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 23-Mart-2024 Saat 21:26
https://www.instagram.com/p/C42170oIdM3/?igsh=ZjZ1eHE4czFmMWpn - tikla

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat