Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

agiz gargarasi hk

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2038
Tarih: 18-Haziran-2025 Saat 23:59
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: agiz gargarasi hk
Mesajı Yazan: cmgard
Konu: agiz gargarasi hk
Mesaj Tarihi: 19-Mart-2016 Saat 10:36
murat hocam signal expert protection pro complete diye bi agiz gargarasi buldum markette.Aktif çinko ve alkolsüz bi ürün ama içeriginden tam emin degilim.Yorumlariniz nedir bu gargara için

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 19-Mart-2016 Saat 16:47
Orjinalini yazan: cmgard

murat hocam signal expert protection pro complete diye bi agiz gargarasi buldum markette.Aktif çinko ve alkolsüz bi ürün ama içeriginden tam emin degilim.Yorumlariniz nedir bu gargara için

Fikrimi sordugunuz için tesekkür ederim.
Ürünün içindeki kimyasal maddeleri tam olarak yazabilirseniz birlikte yorumlayalim
-M

Mesajı Yazan: cmgard
Mesaj Tarihi: 20-Mart-2016 Saat 09:06
Orjinalini yazan: aydinmur

Orjinalini yazan: cmgard

Fikrimi sordugunuz için tesekkür ederim.
Ürünün içindeki kimyasal maddeleri tam olarak yazabilirseniz birlikte yorumlayalim
-M

Aqua(water),Sorbitol,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Potassium Citrate,Glycine,Sodium Benzoate,Aroma(Flavour),Citric Acid,Zinc Sulfate,Sodium Fluoride,Sodium Saccharin,Cl 42090

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 20-Mart-2016 Saat 10:44
Bu ürün agiz kokusuna etkisizdir. Hatta artirabilir.

Simdi birlikte yorumlayalim:

PEG ve Sorbitol birer alkoldur. (Isminin son hecesi -ol eki ile biten bürtün kimyasl maddeler alkoldür) Alkoller bildiginiz üzere agiz kokusunu artiran maddelerdir.

Sakkarin tatlandiricidir. Sofra sekerinden 1000 defa daha tatlidir, bakterilerin çok hosuna gider.

Aroma koku maskesidir, ya bir aldehittir veya yüksek veya polisiklik alkollerden üretilir.

Çinko sülfat (ZnSO4) suda kolay çözünmeyen bir çinko bilesigidir. Bu sebeple SO4 parçasi çinkoyu serbest birakmaz. Zn serbest kalmazsa kükürtlü gazlari yakalayip yok edemez. Ayni durum çinko oksit (ZnO) için de geçerlidir. Zn sitrat için de geçerlidir. Parantez içerisinde söyleyeyim: yanilmiyorsam dentasave içinde Zn sitrat var. Bu sebeple agiz kokusuna etkisi süphelidir.

Digerleri kivam verici veya kimyasal stabilizatör olarak konulmus maddelerdir. Bakteriler tarafindan besin maddesi olarak kullanildiklarina iliskin her hangi bir delil yoktur fakat pek mümkündür.

Herhangi bir çinkosuz macun kullanmaktansa potansiyel etkisi olabilecegi temennisi ile bu ürün digerlerinden öncelikli olarak kullanilirsa hata olmaz.

-M

Mesajı Yazan: Amazon
Mesaj Tarihi: 20-Mart-2016 Saat 12:12
Dentasave Çinko lu dis macunu kullandim fakat bi sonuç alamadim maalesef o dil arkasindaki koku gitmiyor ve bogazdaki yapiskanlik gitmiyor yani kokuya etki 0 sizde nasil etki yapar bilmem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat