Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tükürük koku iliskisi hakkinda

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2100
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 13:01
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Tükürük koku iliskisi hakkinda
Mesajı Yazan: Meari
Konu: Tükürük koku iliskisi hakkinda
Mesaj Tarihi: 07-Haziran-2016 Saat 21:54
Arkadaslar kendimde farkettigim bir durumu sizlerle paylasmak istedim. Bazi zamanlar tükürügüm bembeyaz pamuk gibi bir görüntüye sahip oluyor ve akiskan bir kivamda degil de daha yogun oluyor ve bütün dilimi kapliyor böyle zamanlarda dilimdeki pas ve agiz kokumda belirgin bir azalma hissediyorum sizde de oluyor mu?
Normalde koku varken tükürügüm daha akiskan ve cok az miktarda oluyor agiz kurulugu yasiyorum ve bu da kokuyu daha çok tetikloyor malesef :(

-------------
Ya Safi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ali1111
Mesaj Tarihi: 24-Mart-2022 Saat 17:47
Arkadaslar tükürügüm resmen bagirsaklarimda ve midemde gaza sebep oluyor ayrica düzgün diskilamama da engel oluyor bildiginiz sebebi nasil bi komplikasyondur sorun tükürüktemi yoksa emilimde mi sindirimde mi

Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 24-Mart-2022 Saat 18:55
Orjinalini yazan: ali1111

Arkadaslar tükürügüm resmen bagirsaklarimda ve midemde gaza sebep oluyor ayrica düzgün diskilamama da engel oluyor bildiginiz sebebi nasil bi komplikasyondur sorun tükürüktemi yoksa emilimde mi sindirimde mi

Hiçbir ilgisi yok. Eger bu semptomlarin sebebi kabizlik degilse ondan kurtulsan bile bu yakinmalarin devam eder. Örnegin bende oldugu gibi. Gastroentroloji doktoruna muayene oldun mu? ben de en yakin zamanda olmayi düsünüyorum. Eger olursan sonuçlarini bizlerle paylas.

-------------
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat