Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

IYILESTIM ARKADASLAR-MUTLU SON

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Ben iyilestim
Forum Tanımlaması: Agiz kokusundan kurtulup iyilestiyseniz bize anlatiniz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2249
Tarih: 18-Haziran-2025 Saat 17:52
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: IYILESTIM ARKADASLAR-MUTLU SON
Mesajı Yazan: Misafir
Konu: IYILESTIM ARKADASLAR-MUTLU SON
Mesaj Tarihi: 13-Ocak-2017 Saat 19:12
Herkese geçmis olsun. Daha önce Hacamat ve Koku bölümünde yazdigim yazilardan sonra Karaciger tedavisini uyguladim. 3 gündür koku yok. Bende Hem burundan hemde agizdan geliyordu. Ikiside kayboldu. Günde 2 kere dis firçaliyorum o kadar. Simdilik hersey güzel. Birçok kisiye mesaj attim. Cevap yazanlar denemek isteyenler oldu. Cevap bile yazmayanlarda oldu. Herkes kendisi bilir.
Burun tikaniligim ve dil pasim hala var. Ancak koku yok.
3 gün bitti bugün. InsaAllah daim olurda geri gelmez. Sorularinizi sorabilirsiniz özelden veya buradan.
Geçmis olsun.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 13-Ocak-2017 Saat 21:45
Muzdarip çok sevindim :) ben de bugun basladim bunun etkili olduguna inaniyorum önceden de denemistim yalniz midem bulandigi için karacigeri yapamamistim hazir degildim o zaman aceleci davranmistim :) bu sefer acele etmeden senin yardiminla yapacagim 3 gün kokusuz yasamak harika.. Bu harika bir haber çok sevindim :)

Mesaj Tarihi: 13-Ocak-2017 Saat 21:57
Arkadaslar bu arada bu karaciger temizligi ayni zamanda bagirsaklarida temizliyor. Yani bagirsaklarinizdaki parazit yara vs herseyi temizliyor.

-------------

Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 13-Ocak-2017 Saat 23:26
hayirli olusn kardesim profil rsmin beni gülme krizine sokuyor agiz kokum geçmesede gülmekten yuvarlaniom :D

-------------
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      

Mesaj Tarihi: 14-Ocak-2017 Saat 11:01
Tesekkür ederim Venüs, darisi buradakilerin basina.

Bazenhissediyor, sagol kardesim. InsaAllah iyilesince sende o bebek gibi gülersin :)) Sendeki koku bana göre kurtlardan kaynakli. Seninde yapmani tavsiye ederim. Çekinecek hiçbise yok bu tedavide.

Çünkü ortada bir ürün yok, kar amaci yok.

-------------

Mesaj Tarihi: 14-Ocak-2017 Saat 21:05
dostum birseyler yapmaya çalisiyorsun takdir ediyorum ama yöntemlerin bana fayda edermi düsünüyorum hiç sanmiyorum çünkü benim sorunlarim küçüklükten beri çogunlukla kbb sorunlari ve bi ihtimal mide hypilori ve kurttan süphelerim var net bir bilgim yok ben Allahin izniyle inaniyorumki geniz akintimi durdurur sam eger bunu basaramazsam bile bademciklerimi aldirirsam bu koku Bayagi düsecek veyahut tamamen kalkicak

-------------
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      

Mesaj Tarihi: 14-Ocak-2017 Saat 21:13
bence iyilesmedin dostum :D üzülerek söylüyorum bence sen öyle zannediyorsun ahanda buraya yaziyorum Nokta .

-------------

Mesaj Tarihi: 15-Ocak-2017 Saat 09:56
Orjinalini yazan: bazenhissediyor

bence iyilesmedin dostum :D üzülerek söylüyorum bence sen öyle zannediyorsun ahanda buraya yaziyorum Nokta .

Sadece gülüyorum ve susuyorum :))

-------------

Mesajı Yazan: Arayan
Mesaj Tarihi: 15-Ocak-2017 Saat 16:53
Selamun aleykum arkadaslar ,konuyu hic uzatmiyorum muzdarip96 nickli arkadasin mahsettiqi dieti yapacaqim .Sifa ALLAH tan bakalim .Buraya yazscaqim sonuclari bekleyin.

Mesaj Tarihi: 15-Ocak-2017 Saat 21:26
:) ben bu isten pek olumlu sonuç beklemiyorum ama senin sonuçlari merakla bekliyorum Arayan

-------------

Mesajı Yazan: Mnsm
Mesaj Tarihi: 16-Ocak-2017 Saat 00:59
Herkeze geçmis olsun sifa Allah'tan aramak çabalamk bizden kesinlikle var çaresi eminim bende sizin gibi hergün yeni bisey üzerinde duruyorum tamda emin olamasamda çabalamak zorundayiz.
Eski çaglarda bile belki bu kadar sorun olmamistir eminim bisey bulunmustur.
Karaciger temizligi ile kurtulmana sevindim bana mantikli geliyor çünkü Allah vücüdü kendini yenileyen arindiran bi mekanizma olarak yaratmis bu gayet açik net
Bazilari önemsemeden yok bisey olmaz çok sorun degil gibi geçistirerek agizdan gelen kokunun kaynagini bulamiyoruz.
Karaciger eger kandaki gazlari falan temizleyerek bi katki yapiyor ise süper denemeye deger.
Internette su orucu falan okumustum buna benzer ama cesaret edip baslamadim.
InsaAllah fayda görürüz tamamen atlatamasakta bi sorunu yok etmis oluruz

Bide farkettim kendimde dilim hep damaga yapisik duruyorum normal zamanda ve dilin kenarinda biseyler kipirdiyo gibi böyle kimyasal tepkime gibi bisey tam anlatamadim oluyor bunuda suna bagladim tükrük bezleri dil normal formunda çalisiyo ben damaga yapistirdiginda duruyo ve agzim kuruyo gibi hissediyorum
Sizde dikkat edin derim bence vücuttaki tüm temizlik mekanizmalari çalissa hiçbir sorun olmaz

Mesaj Tarihi: 16-Ocak-2017 Saat 11:40
Evet kesinlikle öyle arkadaslar denemekte fayda var bende deniyorum ve gececegine inaniyorum :)

Mesaj Tarihi: 16-Ocak-2017 Saat 13:14
Muzdarip özelden mesaj atiyorum mesaj kutun dolu sanirim mesajlarini siler misin

Mesaj Tarihi: 16-Ocak-2017 Saat 14:40
Evet arkadaslar bugun 16 ocak Pazartesi. Hala koku yok.
Sonuçta ben gelecegi göremem. Bana faydasi oldu sizede söyledim ve görevimi yaptim.
Iyilestikten sonra buraya ugramayanlar var. Ama ben sürekli buradayim. Yardim istendikcede elimden geleni yaparim.
Gerisi Allahin takdiri.

Dil pasi hala var. Geniz akintisida var.

-------------

Mesaj Tarihi: 19-Ocak-2017 Saat 22:23
19 Ocak Persembe. 29 saattir açim, sadece iftarda su içtim ve agzim kokmuyor.
Güncelleme

-------------

Mesaj Tarihi: 20-Ocak-2017 Saat 10:55
muzdarip kizicaksin ama sen gerçekten ciddimisin yani agiz kokun olmadigini nasil anliyorsun sözüne güvendigin birine mi soruyorsun yoksa öylemi hissediyorsun yani pek inanilir gelmiyor bana yada herkeste ise yararmi bilemedim

-------------

Mesajı Yazan: Amazon
Mesaj Tarihi: 20-Ocak-2017 Saat 21:58
Bu aç kalma olayi banada mantikli geliyo Mayalanma olayini bilen bilir bakterilerin havasiz ortamda istedikleri besini aldiklarinda bölünerek(çogalarak) disari gaz yayarlar bu bakterilerde ayni sekilde koku yapan gazi yayiyo aç kaldigimizda onlarda aç kalarak ölür su içerekte vücuttan atilir ama ben denemeye korkuyorum çünkü zayifim iyice zayiflarim kilo alamiyorum zaten bende kefir le ve su ile çözmeye çaliscam

Mesaj Tarihi: 20-Ocak-2017 Saat 22:12
20 Ocak Cuma Saat 23.00
Açligin 53. Saati. Aradaslar 2 günlük açlik yapmaya basladim. Yarin sabah 7 de bitecek ve meyve suyu içerek bitirecegim. Açliktan kimse ölmez korkmayin.
36 saatlikleri 5 defa yaptim.
Simdi 2 günlügü ( 60 saat ) 7 defa daha yapacagim.

-------------

Mesaj Tarihi: 21-Ocak-2017 Saat 07:37
Nahide kizmiyorumda üzülüyorum size. Buradaki herkes tip5'e dönüsmüs. Siz iyilesseniz bile inanmazsiniz bu saatten sonra.
Hani ne yapmam gerek size göre, gerçekten sasiyorum. Noterden onayli belgemi getireyim agzim kokmuyor diye?

-------------

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 21-Ocak-2017 Saat 07:44
Orjinalini yazan: Amazon

Bu aç kalma olayi banada mantikli geliyo

Hiç mantikli gelmesin.
Günlerce aç kalmak yanlistir.

Mayalanma olayini bilen bilir bakterilerin havasiz ortamda istedikleri besini aldiklarinda bölünerek(çogalarak) disari gaz yayarlar bu bakterilerde ayni sekilde koku yapan gazi yayiyo aç kaldigimizda onlarda aç kalarak ölür

Bu dogru olmayabilir.
Biz vefat ettikten sonra bile bakteriler yillarca vücudumuzda yasarlar.

Aç kalmayin. Uzun oruç tutarak sagliginizi tehlikeye atmayin. Cahil palavralara pirim vermeyin, sagliginizla oynamayin, aklinizi basiniza alin, yemeginizi yeyin, suyunuzu için, hurafelere kapilmayin.

Hacamat, kandida diyeti, alkali diyet, uzun oruç, ve buna benzer acayip uygulamalara aklinizi kaptirmayin ve sagliginizi tehlikeye atmayin.
-M

Mesaj Tarihi: 21-Ocak-2017 Saat 08:43
Murat Aydin bey bence herkes kendi alaninda konussun. Siz bir dis hekimisiniz, bütün branslarin doktoru degil. Sagligi tehlikeye atmak diyorsunuz buyrun link veriyorum, nobel ödüllü çalisma.

http://pusulakibris.com/2016/10/07/nobel-odulu-ac-kal-uzun-yasa/

Hacamat demissiniz, ben size arastirmanizi öneriyorum.   Eskiden hacamata çag disi diyen doktorlar suan haril haril hacamat yapiyorlar hastanelerde. Bence delilsiz konusmak yerine biraz delil getirirseniz buradaki insanlarda ona göre hareket ederler.

-------------

Mesaj Tarihi: 21-Ocak-2017 Saat 09:51
Amazon konuyu incelemene sevindim :) kefir denedim ben hatta activia probiyotik yogurt da uzun süre kullandim fakat bi ise yaramadi ben de.umarim sen de ise yarar :)

Mesaj Tarihi: 21-Ocak-2017 Saat 09:53
Muzdarip ne varsa eski topraklarda var :) bikaç yabanci forumdan da konuyla ilgili arastirma yapiyorum sonuçlar mükemmel yani dogru yoldayiz :) benim sonucum da haftaya, heyecanliyim :)

Mesaj Tarihi: 21-Ocak-2017 Saat 10:14
Orjinalini yazan: muzdarip96

Murat Aydin bey bence herkes kendi alaninda konussun. Siz bir dis hekimisiniz, bütün branslarin doktoru degil. Sagligi tehlikeye atmak diyorsunuz buyrun link veriyorum, nobel ödüllü çalisma.
Hacamat demissiniz, ben size arastirmanizi öneriyorum.   Eskiden hacamata çag disi diyen doktorlar suan haril haril hacamat yapiyorlar hastanelerde. Bence delilsiz konusmak yerine biraz delil getirirseniz buradaki insanlarda ona göre hareket ederler.

Sn muzdarip96
Üslubunuzu küstah buldum. Düzeltiniz.

Konu insan hayati olunca aptal internet siteleri veya kirli sanal bilgi çöplügüne bakarak hareket etmek çok isabetli bir davranis olmayabilir.

Internette bilgi kirliligi vardir. Bir kaç siteyi tiklayinca kendimizi derinligi olan, engin kültür birikimi olan, bir arastirici zannetmemek gerekir. Doktorculuk oyununu abartmamak gerekir. Uluslararasi tip literatüründe
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/ - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/
bile yazilanlar bazen akil süzgecinden geçmiyor iken bir kara cahilin kendi ilkel iç dünyasinin yansimasi olarak hazirlanmis aptal sitelerden bilgi toplayip sanki bunlari bu güne kadar kesfedilmemis kiymetli bir tip hazinesi gibi degerlendirip, bu hurafelere uyacak sekilde davranmak için çildirmis olmak lazim.
-M

Mesaj Tarihi: 21-Ocak-2017 Saat 11:38
Tip bizlere teshis ve tedavi imkani saglamadigi icin hepimiz alternatif tip vb. diger yontemler ile kendimize care ariyoruz ve bilgilerimizi burada özgürce paylasiyoruz ve tartisiyoruz birbirimize destek oluyoruz. Hocamizda bir dis hekimi bir mikrobiyolog ve bu konunun arastirmacisi olarak bizlerin yöntemlerini bilim isigin da yorumluyor. Bu bizler için çok degerli. Bu durum bizleri okadar kisitliyor ve zorluyor ve yipratiyorki akla uygun yada degil herseyi denemeye hazir hissediyoruz kendimizi.zarar verebilirmi düsunmuyoruz.iste burada hocamiz bizlerin sagduyusu oluyor.Birde sunu unutmayalimki bu yaptiklarimiizi onaylayacak bir içhastaliklari uzmanida yoktur. Bunu bilmek içinde prof. olmaya gerek yok.
Konu ve fikir ne olursa olsun lütfen ifadelerimiz amacini asmasin ölçülü olsun. Birbirimizi kizdirmayalim kirmayalim. Biz burada sanalda olsa arkadasiz.
Muzdarip ben senin fikrini ve deneyimlerini bizlerle paylasmani samimi buluyorum her nekadar olumlu bakmasamda çünkü böylece fikirleri denemis sonuçlari görmüs ve bizlere fayda zarar maliyetini tartmis oluyoruz. Kafamizdaki soru isaretlerini kaldiriyoruz.
Ben tamamen ümidimi kaybetmis olarak hissetsemde Allahtan ve çikmadik candan ümit kesilmez. Çok zorda olsa eksikler aksakliklarla ve rezilliklerle dolu olsada azda olsa yasamaya devam.

-------------

Mesajı Yazan: mehmet27
Mesaj Tarihi: 21-Ocak-2017 Saat 13:10
Aç kalarak koku gidiyorsa denemekte fayda var ama hayatimiz boyunca bunu surduremeyiz bende farkediyorum cok yemek yiyince kokuda artma hissediyorum.

Mesajı Yazan: Cesaretli
Mesaj Tarihi: 21-Ocak-2017 Saat 13:46
Orjinalini yazan: muzdarip96

Herkese geçmis olsun. Daha önce Hacamat ve Koku bölümünde yazdigim yazilardan sonra Karaciger tedavisini uyguladim. 3 gündür koku yok. Bende Hem burundan hemde agizdan geliyordu. Ikiside kayboldu. Günde 2 kere dis firçaliyorum o kadar. Simdilik hersey güzel. Birçok kisiye mesaj attim. Cevap yazanlar denemek isteyenler oldu. Cevap bile yazmayanlarda oldu. Herkes kendisi bilir.
Burun tikaniligim ve dil pasim hala var. Ancak koku yok.
3 gün bitti bugün. InsaAllah daim olurda geri gelmez. Sorularinizi sorabilirsiniz özelden veya buradan.
Geçmis olsun.

Karaciger tedavisi derken ? Okudum ama goremedim.

-------------
Iyilesmek istiyorum

Mesaj Tarihi: 22-Ocak-2017 Saat 00:12
Modern bilim insanlari keske su ereksiyon haplarina verdiqi deqerin yarisini bize verse simdi burda bu konuyu tartismazdik.Belkide binlerce bilim adami bir orqani havada tutmanin derdine dusmus.Konusamiyoruz anlamiyomusunuz.Bize care bulamayan modern bilim madem ilgilenmiyo o zaman bize yorum yapmasin.INSAALLAH yayinlanir.

Mesaj Tarihi: 22-Ocak-2017 Saat 01:30
http://www.ntv.com.tr/saglik/nobel-tip-odulu-japonyaya-gitti,GF9bfwmbJke2yCQ0LBTJlQ
Dr.Murat Aydin hocam yukarda adresi verilen ntv nin yayini yalan habermidir?

Mesajı Yazan: Asli
Mesaj Tarihi: 22-Ocak-2017 Saat 14:54
Ne yaptiginizi anlayamadim karaciger tedavisi derken?

Mesajı Yazan: Magdurum
Mesaj Tarihi: 23-Ocak-2017 Saat 09:15
Arkadaslar ayni tedaviyi yaptim sonuç mükemmel. Iyilestim 18 yillik koku bitti. Detaylari gün içerisinde yazacagim sormak isteyen sorabilir anlatmaya hazirim :)

Mesaj Tarihi: 23-Ocak-2017 Saat 13:33
Arkadaslar hala hiç koku yok harika bir gün geçiriyorum inanilmaz bir his :) koku sifir..18 yildir çekiyorum bu kokuyu ve suan saka gibi :)

Mesajı Yazan: hamza171
Mesaj Tarihi: 23-Ocak-2017 Saat 17:30
Beklemedeyim

Mesaj Tarihi: 24-Ocak-2017 Saat 10:37
Hala koku yok :) uyaninca olusan agiz kokusu dahi yok :) harika bir gün daha beni bekliyor..arkadaslar lütfen siz de deneyin inanin kurtulmak çok kolay ben 18 yil bu kokuyla yasadim son bikaç gündür hayatimda ilk defa böyle uyaniyorum..tarifi yok bu mutlulugun deneyin ve kurtulun. .artik uzatmayin bir an önce deneyin derim

Mesaj Tarihi: 24-Ocak-2017 Saat 12:22
Magdurum sen tam olarak ne yapiyorsun da koku gitti diyorsun,birde koku agiz burundan geliyormuydu mide bagirsak rahatsizligin var miydi aciklarmisin lutfen

Mesaj Tarihi: 24-Ocak-2017 Saat 13:42
Mehmet27 kokunun agizdan ya da burundan gelmesi hiç önemli degil tip 1 2 3 4 5 vs bunlar da hiç önemli degil :) kokudan kurtulmanin tek yolu bu..tam olarak neyimiz car neden iyilestik bilmiyorum fakat iyilestik mühim olan bu. Yöntem çok basit. Bu baslik altina yazmamin sebebi baslikta yazanlari yaptigim için iyilesmem.gelelim yönteme.

Daha detayli ögrenmek ve hatta yapmak istersen özelden de ulasabilirsin burdan da talep olursa herseyi yazarim.

5 defa 36 saatlik aclik orucu yaptim. Bu oruclarin arasina ister 2 gün ister 1 hafta koyarsin bu sana kalmis bisey. Ben çabucak iyilesmek için araya 2 gün koydum. Tüm hepsi bittikten sonra karaciger temizligine geçtim.karaciger temizligi çok detayli burda suan anlatmam çok uzun sürer. Kisaca anlatiyorum. Karacigerlerini temizledigin gün sadece belirli ölçüde z.yagi+limon karisimi iciyorsun. Kabaca bu.

Icmek biraz zor oldu ama iyilesmek için içtim. Ictikten 5 dk sonra koku yok oldu.ve o gün bugündür hala agzim kokmuyor :)) bu bir mucize diyorum baska da bisey demiyorum. Ben 18 sene çektim bu kokuyu. Hayatimi alt üst etti. Yaptiktan sonra da hiç bir saglik sorunu yasamadim hatta eskisinden daha iyiyim :) suan bile bunlari yazarken hala saskinlik icersindeyim.siz de deneyin kaybetmezsiniz aksine çok güzel günler sizi bekliyor :) ben daha geçen hafta sizin gibiydim ama artik yeniden dogmus gibiyim :)

Mesaj Tarihi: 24-Ocak-2017 Saat 23:24
Koku hala yok. .agzim çok hafif. .dikkat ettim artik agzimdan nefes alip veriyorum. Insanlarin burunlarinin diplerine girip konusuyorum her sey harika gidiyor arkadaslar :)
-Güncel

Mesajı Yazan: ZamanaDair
Mesaj Tarihi: 25-Ocak-2017 Saat 18:16
Arkadaslar ciddi mide rahatsizligi olanlar yapmadan önce danissinlar. Ülser gibi mesela. Onlar için daha farkli bi yöntem var.

Mesaj Tarihi: 25-Ocak-2017 Saat 22:52
http://s3.dosya.tc/server10/i4cqvn/Aidin_Salih-_Gercek_Tip_kitabi.pdf.html

Bu kitabin linki arkadaslar.

Mesaj Tarihi: 25-Ocak-2017 Saat 22:53
Koku hala yok arkadaslar :) artik kokusuz yasamayi alistim saka gibi gelmiyor :) her sey çok güzel.kokuyu sürekli guncelliyecegim.

-Güncel

Mesaj Tarihi: 26-Ocak-2017 Saat 13:27
Orjinalini yazan: Magdurum

Koku hala yok arkadaslar :) artik kokusuz yasamayi alistim saka gibi gelmiyor :) her sey çok güzel.kokuyu sürekli guncelliyecegim.

-Güncel

Yaptiginiz seyi tam olarak anlatabilir misin? Sizinle özelden konusmalarimda da bu kitabi attiniz lakin içerde 150 sayfalik 30.sayfada yazdigini baska bi sayfada farkli halde ifade eden bilgi kirliligi var 200 sayfalik kitapi alip surdan bakin demek yanöis tedavi olan arkadaslar tam ne yapti

Mesaj Tarihi: 26-Ocak-2017 Saat 14:01
Arkadaslar ben bi konuya açiklik getireyim. Herkes soruyor iyilesme nasil gerçeklesiyor diye. Birkaç sey üzerinde anlatayim. Bu forumda baska bi konu altinda candida mantari ve mukoza bozulmasindan bahsedilmisti.Ancak oradaki bahsedilen diyette meyveyi dahi diyet listesinden çikarin falan deniyordu. Arkadaslar böyle bir diyet olamaz,kendinize yazik etmeyin. Ve yillarin birikmis yaralari,mantarlari vs bi diyetle ortadan kaldirilamaz. Gelelim isin aslina:

Bizim anlattigimiz karaciger temizlemesinin sonuca götürmesi bana göre birkaç sebepten kaynakli
1-Bagirsaklarin temizlenmesi, temizleme aksami içilen limon-zeytinyagi karisimi bagirsaklari tamamen temizliyor.Yara,parazit,çürümüs besinler vs artik ne varsa.
2- Karaciger ve safra temizligi. Buda kokunun gitmesindeki baska bir neden. Arastirirsaniz safra kesesi ile ilgili ve safra fazlaligiyla ilgili agiz kokusu ve nefes kokusu yaptigini görürsünüz.Karaciger yaglanmasinin belirtilerini arastirin yine göreceksiniz.
3-Midenin temizlenmesi seçenegi ancak bana biraz uzak geliyor. Çünkü midenin temizlenmesi ile bu kadar uzun süreli iyilesme gerçeklesmez. Bende 15 günden fazla oldu koku yok çünkü. Mide seçenegi birazda bagirsaklarla ilgili. Çünkü dil pasi miden ve bagirsaklardan kaynaklaniyor.

Arkadaslar deneyimlerim sonucu su kaniya vardim artik. BU forumdaki birçok kisi agzi ile birlikte nefesindede koku oldugunu söylüyor. Bunlardan biride bendim. Yani naneli sakiz dahi çignesen burundan çirkin koku yayildigini hissediyordum. Yutkunmayla birlikte bu koku daha fazla hissediliyordu.

Ancak bu temizlemeyle bu kokuda gitti. Demekki birçok kiside aslinda nefesinde veya akcigerlerinde problem yok. Bakin ben 2 aylikkten agir bi bronsit geçirdim. Bende çok düsündüm cigerlerdenmi geliyor diye ama hayir.
Burun egriligim var,geniz akintisi var,burunda ette var(konka hipertrofisi). Ancak bizdeki burundan gelen koku aslinda agizdaki kokunun buruna kadar ulasmasi.

Birçok kisi dil pasindan yakiniyor.Aslinda koku sebebi dil pasi degil. Sizin dil pasiniz kokuyor. Agzi kokmayan birçok insanda dil pasi var. Ama kokmuyor. Sizdeki kokunun sebebi yukarda bahsettiklerim.
Örnegin bagirsaktaki bi problem mide yoluyla dil pasindan kötü kokular çikmasina neden oluyor.
Suanda hala bende dil pasi var ancak kokmuyor,pamukla temizleyip kokluyorum yine kokmuyor pamuk.

Yeterince açiklayici olmustur umarim. Herkese geçmis olsun.

Mesaj Tarihi: 26-Ocak-2017 Saat 18:01
http://www.saglikvakti.com/kotu-nefes-kokusu/ Burada agiz kokusu na sebeb olabilecek rahatsizliklar ve belirtilerini listelemis faydali olabilir.Birde bende mide rahatsizligi var limon zeytin yagi karisimi etkilermi midemi?

Mesaj Tarihi: 26-Ocak-2017 Saat 21:11
Mide rahatsizligi varsa etkileyebilir. Onun için önce mideyi tedavi etmek gerekiyor.

-------------
Karanliklardan 'AYDINLIGA' giden yolda tek basina

Mesaj Tarihi: 26-Ocak-2017 Saat 21:13
Hamza171 Özelden soranlara defalarca açikliyoruz. Ve diyoruzki kitaptanda okuyun,arastirin. Kafaniza yatmiyorsa yapmayin. Yani sadece kitabi göstermedik kimseye. Elimizden gelen bu.

-------------

Mesaj Tarihi: 26-Ocak-2017 Saat 21:26
Eklemek istedigim birsey var. Özelden bize mesaj atacak olanlar önce konuyu arastirsin. Verdigim linkleri incelesin kitabi okusunlar. Eger yapmaya karar verirseniz o zaman bize detaylari sorarsiniz. Daha kafanizda bi sablon olusmadan mesaj atiyorsunuz, klavye basinda tek tek yaziyoruz herseyi. Yok olmadi diyorsunuz,bizde emek veriyoruz.Karsiligi olmadigi halde.
Karar vermeden atmayin arkadaslar. Tesekküler.

-------------

Mesaj Tarihi: 26-Ocak-2017 Saat 22:13
Hamza171 konuda çok fazla ayrinti var. Size detaylica anlatmam çok uzun sürecegi için önce kitaptaki açlik ve karaciger temizlemesi kismini okumanizi tavsiye ettim. Okuduktan sonra konusuruz üstüne daha verimli olur dedim. Fakat siz bilgi kirliligi demissiniz hiç kafanizi bulandirmaniza gerek yok. Siz okudunuz mu ? Ilk sorum bu.ikincisi ise eger okuduysaniz ve baslamak istiyorum diyorsaniz özelden yazarsaniz daha detayli konusuruz.zaten hemen karaciger temizlemesine baslamiyorsunuz. Önce açliklarla hazirliyorsunuz 36 saatlik 5 tane açlik yaparak basliyoruz. Bunlarin arasinda belirli zaman olcak misal 2 günde bir haftada bir..Toplamda 5 tane olacak. Ardindan temizlige geçiyoruz o da bir gün sürüyor kafa karistirici hiç bisey yok her sey kitapta yaziyor. Ben de kitabi okuyarak basladim kitaptaki bilgilerle basladim.

Koku için ise.bugun normal gidalara geçtim. Et süt çay kahve peynir tatli sarimsak sogan vs hepsinden azar azar tattim fakat agzim kokmadi :) ve hatta sarimsak kokusu dahi gelmiyor.sabah ki açlik kokusu da yok.yani kokuya dair hiç bisey yok.

-Güncel.

Mesaj Tarihi: 26-Ocak-2017 Saat 22:16
Mehmet27 mide rahatsizligi derken reflü gastrit ise önce on hazirlik programi var bu program ile mideniz de hazirlaniyor benimde reflü gastrit vardi onlardan da kurtuldum.ulser olunca açliklar meyve suyuyla yapiliyor. O yüzden mide rahatsizliginiz tam olarak ne ?

Mesajı Yazan: Cekince
Mesaj Tarihi: 26-Ocak-2017 Saat 23:24
Iyilesen arkadas 36 saatlik açlik orucu ve hacamat disinda ne yaptigini yazabilir mi

-------------
Biktim

Mesaj Tarihi: 27-Ocak-2017 Saat 00:40
Hacamatla alakasi yok arkadaslar. Sadece orda o konunun altinda yazdim dedim.Neyse
Tedavi su sekilde yapilacak. 5 kez 36 saatlik açlik yapilacak. 36 saatlik açlik su sekilde yapiliyor:

-Pazar aksami saat 19:00'dan itibaren hiçbir sey yenmez. Uykudan önce sinameki ya da magnezyum kalsine gibi bir bagirsak bosaltici içilir. Pazartesi sahurda bir sey yemeden büyük abdestin gelmesi için 1 bardak su içilir ve oruca baslanir. Kabizlik sorunu olanlar lavman da yapabilir. Kabizlik sorunu yoksa 1 günlük ve 3 günlük oruçta lavman yapmaya veya sinameki içmeye gerek yoktur. Iftarda bir sey yemeden, 1 -3 yudum su ile oruç açilir. Fakat su içmek isteyenler istedigi kadar içebilirler. Sali sabahi saat 07:00'de meyve suyu içilir veya meyve yenir ve bu sekilde 36 saatlik oruç tamamla­nir. O gün, gün boyu yalnizca meyve suyu içilir, meyve veya salata yenir, aksama yakin yemek yenebilir. Oruç tatli veya yemekle açilmaz. Oruç tat­li ile açilirsa, pankreasa tehlikeli bir biçimde yüklenilmis olabilir. Yemek ile açilirsa bagirsagin burkulmasina yol açabilir.
1 günlük oruca devam etmek isteyenler, haftanin hep ayni gününü seçmeli, mesela her pazartesi ara vermeden devam etmelidirler. Çünkü vücut haftanin ayni günü tutulan oruca kolay alisir, oruç günü geldiginde istah kendiliginden kesilir ve oruç rahat geçer. Farkli günlerde olursa, vücut sasirir, istah kesilmez ve oruç da kolay geçmez.

Simdi bunu 5 kez yaptiniz. 5. açligin bitiminde meyve suyu içmeye baslicaksiniz. Saat 17.00 a kadar sadece meyve suyu içilecek.O gün söyle geçecek yani

Bütün gün meyve veya sebze suyu içmeye devam edilir. Aksam saat 17:00'de silme bir çorba kasigi magnezyum sülfat bir bardak suda eritilir ve içilir. (Magnezyum sülfat bulunamazsa, yarim çay kasigi ögütülmüs sinameki içilmelidir).
17:00'den 19:00'a kadar hiçbir sey içilmez. Saat tam 19:00'da sag tarafina, karaciger üzerine ilik su torbasi koyularak yatilir. 50 gr. sizma zeytinyagi (rafine olmamis) 50 gr. limon suyu ile karistirilip 15 dakikalik araliklarla içilir.
Toplam içmeniz gereken zeytinyagi miktari 250 gr. limon suyu miktari 250 gr.'dir. Bu 250 gr. zeytinyagi ve 250 gr. limon suyu 50'ser grama bölünerek, yukarida da belirttigimiz gibi 15 dakikalik aralarla içilir.
·Orta boylu ve orta kilolu insanlar için miktarin tamami 250 gr. zeytinyagi + 250 gr. limon suyu = 500 gr. olmalidir.
·Boylu ve kilolu insanlar için ise miktar, 300 gr. zeytinyagi + 300 gr. limon suyu = 600 gr. olmalidir.
·Kisa boylu, genç ve zayif olanlar ve 50 kilodan agir olmayanlar için 200 gr. zeytinyagi + 200 gr. limon suyu = 400 gr. yeterlidir.
Limon suyu, her defasinda içilirken, taze sikilmalidir. Eger yag içme esnasinda mide bulanirsa, agzi açarak derin nefes alip vererek, yutmamak kaydiyla nane veya ayva çigneyerek bulanti durdurulabilir.
Yag içme aralari daha uzun veya daha kisa tutulabilir ancak zaman öyle ayarlanmalidir ki, zeytinyagi + limon suyu karisimi saat 21:00'e kadar muhakkak bitirilmis olmalidir.
Saat 19:00'dan 23:00'e kadar ilik torba karacigerin üzerinde olacak sekilde yatmaya devam edilmeli ve büyük abdest ihtiyaci disinda yerinden kalkmamalidir. Kalkilirsa, mide bulantisi sonucu kusulabilir. Elden geldigince kusmamaya gayret etmek gerekir, çünkü zeytinyagi ile limon kusarak çikartilirsa, temizleme islemi gerçeklesmez. Saat 24:00'den sonra kusulmasi karacigerin temizlenmeye hazir olmadiginin veya karacigerde çok miktarda agir zehirlerin toplanmis oldugunun göstergesidir. Bu durum asagida anlatilmistir. Gece saat 23:00-02:00 arasinda 2-3 defa büyük abdeste çikmak gerekir. Saat 02.00'ye kadar büyük abdest gelmezse, lavman yapilmalidir. Lavman seti, yani bagirsaklari bosaltma aleti eczanelerde bulunur. Büyük abdeste kendiliginden de çikilsa, lavmanla da çikilsa, ertesi sabah 07:00'de tekrar lavman yapilir. Bagirsaklarin disari attiklarini daha detayli gözlemleyebilmek için, mutlaka lazimlik (hatta süzgeç) kullanilmalidir. Yine bu saatlerde 2-3 kasik pirinç lapasi yenir. Pirinç lapasi karacigerin kapanmasini saglar.
Bu temizleme isleminden sonra ilk gelen büyük abdestle karacigerdeki ve bagirsaktaki kurtlar, zehirler, safra kesesindeki taslar, bagirsak ceplerinde toplanan diskisal taslar ve siyah, petrol renkli pislikler disari atilir.
Karacigerde ve bagirsaklarda toplanan zehirlerin çokluguna göre, disari atilan kurtlar ya ölü ya da canli çikar. Bu islemlerle birlikte temizleme bitmis olacak.

-Karaciger Temizlemesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler
· Aksam saat 19:00'da karaciger temizlemesi için yatarken, sag tarafa yatmak çok önemlidir.
· Saat 19:00'dan 21:00'e kadar zeytinyagi + limon suyu karisimi bagirsaga iner. 21:00'den 24:00'e kadar olan vakit dilimi biyolojik etkin saatlerdir. Bu saatlerde safra kesesine ve karacigere yüksek enerji gelir ve sadece bu saatlerde temizleme tam olarak gerçeklesir.
· Karaciger üzerine konulacak su torbasi ilik olmalidir. Su sicak olursa, karacigerdeki pislikleri hapsederek atilmasina mani olur.
· Önemli noktalardan biri de, eger karisimi içtikten sonra, saat 24:00'e kadar büyük abdest kendiliginden gelmezse, saat 02.00'ye kadar beklenmeli, eger yine sonuç alinmazsa, mutlaka lavman yapilmali. Eger 02:00'de büyük abdest gelmemis ve lavman yapilmamis ise, bunun sonucunda karacigerden bagirsaga inmis olan atiklar sebebiyle zehirlenme olabilir.
• Temizlemeden sonra sabah ilk olarak (sabah saat 07:00'de yapilan lavmandan sonra) 2-3 yemek kasigi yagsiz, tuzsuz pirinç lapasi yenir. Bu lapa, temizlenen karacigeri kapatir. Temizlemeden sonra 3 gün boyunca karacigeri muhafaza amaciyla hafif yemekler ve meyve yenmeli, agirlikli olarak meyve suyu içilmelidir. Et, peynir, yumurta, siyah çay, kahve, seker, tuz, konserveler, hazir veya bayat yemekler kullanilmamalidir. Karaciger temizlendikten sonra, agri, sanci, bulanti gibi rahatsizliklar olursa, bu, taslarin düsmeyi sürdürdügüne delalettir. Bu durumda yukarida anlatildigi gibi sarimsakla zeytinyagi + limon suyu karisimi içilir. Meyve suyu, yogurt suyu, havuç suyu veya kirmizi pancar suyu içmeye devam edilmelidir. Ishal olunursa, endiseye kapilmamali, 1 gün sonra da kesilmezse ishal tedavisine baslanmalidir. ("Ishal" bölümüne bakiniz.)
* Karaciger temizlemesinden sonra kanda kolesterol normal seviyeye kadar inebilir. Sonra yeniden yükselmeye baslar. Bu yükselisin sebebi sudur:
Temizlenmeden sonra karaciger kuvvetlenir. Kuvvetlenen karaciger, hazmolamayan ve deri altinda, kaslar arasinda depolanan ve yillarca saklanan yag kalintilarini (margarin ve transgenik yaglar) kan vasitasiyla, sivilce ve çibanlarla disari atmaya çalisir. Bu sirada kolesterolün yükselmesi tehlikesizdir. Vücut kolesterolü kontrol altinda tutar. Bu durumda yag olarak sadece zeytinyagi kullanmak, sarimsak yutmak ve yemek, yesil sebze yemek, limon suyu, greyfurt suyu, elma suyu ve biberiye çayina devam etmek gerekir.

Arkadaslar artik burdan yaparsiniz. Ve sonuçlari lütfen buraya yazin. Herkes görmüs olur.

-------------

Mesaj Tarihi: 27-Ocak-2017 Saat 11:20
36 saatlik 5 adet oruç ve de karaciger temizlemesi yaptim.hacamat yapmadim.lutfen konuyu bastan sona okuyun

Mesaj Tarihi: 27-Ocak-2017 Saat 11:37
Arkadaslar ZamanaDair arkadasimiz herseyi açik açik yazmis.eklemek istedigim bisey var. Eger bir an evvel açlik oruclarini bitirip karaciger temizlemesine geçmek istiyorsaniz açlik oruclarini her hafta p.tesi degil de 2 günde bir de yapabilirsiniz. Ben öyle yaptim. 2 günde bir yaptim çabucak bitti tavsiye ederim :) yapanlar sonuçlari bizimle paylassin lütfen heyecanla bekliyoruz :)

Mesaj Tarihi: 27-Ocak-2017 Saat 13:27
Orjinalini yazan: ZamanaDair

Hacamatla alakasi yok arkadaslar. Sadece orda o konunun altinda yazdim dedim.Neyse
Tedavi su sekilde yapilacak. 5 kez 36 saatlik açlik yapilacak. 36 saatlik açlik su sekilde yapiliyor:

-Pazar aksami saat 19:00'dan itibaren hiçbir sey yenmez. Uykudan önce sinameki ya da magnezyum kalsine gibi bir bagirsak bosaltici içilir. Pazartesi sahurda bir sey yemeden büyük abdestin gelmesi için 1 bardak su içilir ve oruca baslanir. Kabizlik sorunu olanlar lavman da yapabilir. Kabizlik sorunu yoksa 1 günlük ve 3 günlük oruçta lavman yapmaya veya sinameki içmeye gerek yoktur. Iftarda bir sey yemeden, 1 -3 yudum su ile oruç açilir. Fakat su içmek isteyenler istedigi kadar içebilirler. Sali sabahi saat 07:00'de meyve suyu içilir veya meyve yenir ve bu sekilde 36 saatlik oruç tamamla­nir. O gün, gün boyu yalnizca meyve suyu içilir, meyve veya salata yenir, aksama yakin yemek yenebilir. Oruç tatli veya yemekle açilmaz. Oruç tat­li ile açilirsa, pankreasa tehlikeli bir biçimde yüklenilmis olabilir. Yemek ile açilirsa bagirsagin burkulmasina yol açabilir.
1 günlük oruca devam etmek isteyenler, haftanin hep ayni gününü seçmeli, mesela her pazartesi ara vermeden devam etmelidirler. Çünkü vücut haftanin ayni günü tutulan oruca kolay alisir, oruç günü geldiginde istah kendiliginden kesilir ve oruç rahat geçer. Farkli günlerde olursa, vücut sasirir, istah kesilmez ve oruç da kolay geçmez.

Simdi bunu 5 kez yaptiniz. 5. açligin bitiminde meyve suyu içmeye baslicaksiniz. Saat 17.00 a kadar sadece meyve suyu içilecek.O gün söyle geçecek yani

Bütün gün meyve veya sebze suyu içmeye devam edilir. Aksam saat 17:00'de silme bir çorba kasigi magnezyum sülfat bir bardak suda eritilir ve içilir. (Magnezyum sülfat bulunamazsa, yarim çay kasigi ögütülmüs sinameki içilmelidir).
17:00'den 19:00'a kadar hiçbir sey içilmez. Saat tam 19:00'da sag tarafina, karaciger üzerine ilik su torbasi koyularak yatilir. 50 gr. sizma zeytinyagi (rafine olmamis) 50 gr. limon suyu ile karistirilip 15 dakikalik araliklarla içilir.
Toplam içmeniz gereken zeytinyagi miktari 250 gr. limon suyu miktari 250 gr.'dir. Bu 250 gr. zeytinyagi ve 250 gr. limon suyu 50'ser grama bölünerek, yukarida da belirttigimiz gibi 15 dakikalik aralarla içilir.
·Orta boylu ve orta kilolu insanlar için miktarin tamami 250 gr. zeytinyagi + 250 gr. limon suyu = 500 gr. olmalidir.
·Boylu ve kilolu insanlar için ise miktar, 300 gr. zeytinyagi + 300 gr. limon suyu = 600 gr. olmalidir.
·Kisa boylu, genç ve zayif olanlar ve 50 kilodan agir olmayanlar için 200 gr. zeytinyagi + 200 gr. limon suyu = 400 gr. yeterlidir.
Limon suyu, her defasinda içilirken, taze sikilmalidir. Eger yag içme esnasinda mide bulanirsa, agzi açarak derin nefes alip vererek, yutmamak kaydiyla nane veya ayva çigneyerek bulanti durdurulabilir.
Yag içme aralari daha uzun veya daha kisa tutulabilir ancak zaman öyle ayarlanmalidir ki, zeytinyagi + limon suyu karisimi saat 21:00'e kadar muhakkak bitirilmis olmalidir.
Saat 19:00'dan 23:00'e kadar ilik torba karacigerin üzerinde olacak sekilde yatmaya devam edilmeli ve büyük abdest ihtiyaci disinda yerinden kalkmamalidir. Kalkilirsa, mide bulantisi sonucu kusulabilir. Elden geldigince kusmamaya gayret etmek gerekir, çünkü zeytinyagi ile limon kusarak çikartilirsa, temizleme islemi gerçeklesmez. Saat 24:00'den sonra kusulmasi karacigerin temizlenmeye hazir olmadiginin veya karacigerde çok miktarda agir zehirlerin toplanmis oldugunun göstergesidir. Bu durum asagida anlatilmistir. Gece saat 23:00-02:00 arasinda 2-3 defa büyük abdeste çikmak gerekir. Saat 02.00'ye kadar büyük abdest gelmezse, lavman yapilmalidir. Lavman seti, yani bagirsaklari bosaltma aleti eczanelerde bulunur. Büyük abdeste kendiliginden de çikilsa, lavmanla da çikilsa, ertesi sabah 07:00'de tekrar lavman yapilir. Bagirsaklarin disari attiklarini daha detayli gözlemleyebilmek için, mutlaka lazimlik (hatta süzgeç) kullanilmalidir. Yine bu saatlerde 2-3 kasik pirinç lapasi yenir. Pirinç lapasi karacigerin kapanmasini saglar.
Bu temizleme isleminden sonra ilk gelen büyük abdestle karacigerdeki ve bagirsaktaki kurtlar, zehirler, safra kesesindeki taslar, bagirsak ceplerinde toplanan diskisal taslar ve siyah, petrol renkli pislikler disari atilir.
Karacigerde ve bagirsaklarda toplanan zehirlerin çokluguna göre, disari atilan kurtlar ya ölü ya da canli çikar. Bu islemlerle birlikte temizleme bitmis olacak.

-Karaciger Temizlemesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler
· Aksam saat 19:00'da karaciger temizlemesi için yatarken, sag tarafa yatmak çok önemlidir.
· Saat 19:00'dan 21:00'e kadar zeytinyagi + limon suyu karisimi bagirsaga iner. 21:00'den 24:00'e kadar olan vakit dilimi biyolojik etkin saatlerdir. Bu saatlerde safra kesesine ve karacigere yüksek enerji gelir ve sadece bu saatlerde temizleme tam olarak gerçeklesir.
· Karaciger üzerine konulacak su torbasi ilik olmalidir. Su sicak olursa, karacigerdeki pislikleri hapsederek atilmasina mani olur.
· Önemli noktalardan biri de, eger karisimi içtikten sonra, saat 24:00'e kadar büyük abdest kendiliginden gelmezse, saat 02.00'ye kadar beklenmeli, eger yine sonuç alinmazsa, mutlaka lavman yapilmali. Eger 02:00'de büyük abdest gelmemis ve lavman yapilmamis ise, bunun sonucunda karacigerden bagirsaga inmis olan atiklar sebebiyle zehirlenme olabilir.
• Temizlemeden sonra sabah ilk olarak (sabah saat 07:00'de yapilan lavmandan sonra) 2-3 yemek kasigi yagsiz, tuzsuz pirinç lapasi yenir. Bu lapa, temizlenen karacigeri kapatir. Temizlemeden sonra 3 gün boyunca karacigeri muhafaza amaciyla hafif yemekler ve meyve yenmeli, agirlikli olarak meyve suyu içilmelidir. Et, peynir, yumurta, siyah çay, kahve, seker, tuz, konserveler, hazir veya bayat yemekler kullanilmamalidir. Karaciger temizlendikten sonra, agri, sanci, bulanti gibi rahatsizliklar olursa, bu, taslarin düsmeyi sürdürdügüne delalettir. Bu durumda yukarida anlatildigi gibi sarimsakla zeytinyagi + limon suyu karisimi içilir. Meyve suyu, yogurt suyu, havuç suyu veya kirmizi pancar suyu içmeye devam edilmelidir. Ishal olunursa, endiseye kapilmamali, 1 gün sonra da kesilmezse ishal tedavisine baslanmalidir. ("Ishal" bölümüne bakiniz.)
* Karaciger temizlemesinden sonra kanda kolesterol normal seviyeye kadar inebilir. Sonra yeniden yükselmeye baslar. Bu yükselisin sebebi sudur:
Temizlenmeden sonra karaciger kuvvetlenir. Kuvvetlenen karaciger, hazmolamayan ve deri altinda, kaslar arasinda depolanan ve yillarca saklanan yag kalintilarini (margarin ve transgenik yaglar) kan vasitasiyla, sivilce ve çibanlarla disari atmaya çalisir. Bu sirada kolesterolün yükselmesi tehlikesizdir. Vücut kolesterolü kontrol altinda tutar. Bu durumda yag olarak sadece zeytinyagi kullanmak, sarimsak yutmak ve yemek, yesil sebze yemek, limon suyu, greyfurt suyu, elma suyu ve biberiye çayina devam etmek gerekir.

Arkadaslar artik burdan yaparsiniz. Ve sonuçlari lütfen buraya yazin. Herkes görmüs olur.

Su an okulla ilgili islerim var yazin bu is için müsait olacagim ben deneyecegim eger sorunum hallolursa sizlerle birlikte burdaki arkadaslara yardimci olmaya çalisalim bana denemeye deger geldi.
Baska deneyen var mi sizden baska ?Magdurum ve ZamanaDair ayni kisiler misiniz ?

Mesaj Tarihi: 27-Ocak-2017 Saat 15:23
36 Saatlik açliklari P.tesi ve persembe Tutabilirsiniz. Yani haftada 2 kez.
Yani p.tesi için pazar aksami 7 den sonra
Persembe için çarsamba aksami 7 den sonra niyet edilerek baslaniyor.

-------------

Mesaj Tarihi: 28-Ocak-2017 Saat 00:40
zaman dair kardes Adnan oktar gibi profil resmi bide yan bakmissin Masallah hocam diyorum :)) :D

-------------

Mesaj Tarihi: 28-Ocak-2017 Saat 11:42
Tabikide ayni kisiler degiliz. Ikimiz de bu tedaviyle kurtulduk birdaha foruma girmemek yerine kalan arkadaslarimiza yardim etmek için bir süre daha burda kalmaya karar verdik. Tedavi çok basit hiç yaza birakmayin derim haftasonu evde oldugunuz günler de tutabilirsiniz böylelikle 1 ay sonra kokudan kurtulursunuz karar sizin.

Koku da hala yok her sey gayet güzel gidiyor :)

Mesajı Yazan: adladl
Mesaj Tarihi: 28-Ocak-2017 Saat 15:48
Merhabalar..yeni uye oldum..boyle bir site oldugu icin cok mutlu oldum..herkese gecmis olsun oncelikle..bende ayni konudan sikayetciyim..dilimin uzerinde pas tabakasi var ve gitmiyor..cok rahatsiz oluorum..asosyal olmaya basladim..ve sizlerinde soyledigi gibi doktorlara cok guvenmiorum..yalniz kadikoyde bir dr varmis ozon gazi ile dildeki pasi yok ediormus..bunu duydum..bi kac seanslikmis islem..bunu bilen var mi acaba...duydunuz mu bu yontemi...bilgisi olan paylassin lutfen..tesekkurler...

Mesaj Tarihi: 28-Ocak-2017 Saat 20:34
Oruç sirasinda agzi çok kokan arkadaslar dislerinizi elma sirkesiyle fircalayin varsa eger elma sirkesine deniz tuzu, Himalaya tuzu, kayatuzu da katabilirsiniz bu karisimla isteyen arkadaslar dilini de kaziyip fircalayabilir. Koku hemen kesilecektir :)

Mesajı Yazan: allahkurtarsin
Mesaj Tarihi: 29-Ocak-2017 Saat 00:21
Ben hiçbir sey anlayamadim :)

Mesaj Tarihi: 29-Ocak-2017 Saat 11:11
Orjinalini yazan: allahkurtarsin

Ben hiçbir sey anlayamadim :)

Bence anlasilmayacak hçbirsey yok.

-------------

Mesaj Tarihi: 29-Ocak-2017 Saat 13:44
zamanadair abicim lavmani arastirdimda sikintili biseye benziyor onu yapmasak olmaz mi

Mesaj Tarihi: 29-Ocak-2017 Saat 14:48
Orjinalini yazan: mehmet27

zamanadair abicim lavmani arastirdimda sikintili biseye benziyor onu yapmasak olmaz mi

Herhangi bir zarari yok lavmanin. Bu dertten kurtulmaya deger diye düsünüyorum. Bende ilk basta çekinmistim ama basit bi islem.

-------------

Mesaj Tarihi: 29-Ocak-2017 Saat 15:49
Bir hafta oldu arkadaslar koku hala yok.eskiden kahve içince agiz kokum tavan yapardi az önce kahve içtim ve agzim kokmuyor hala :) sunu belirtmek istiyorum ben eskiden sorunun dil pasindan, dil üstündeki yapiskan sividan kisacasi dilden geniz akintisindan kaynaklandigini düsünüyordum. Simdi bunlar hala var fakat koku yok. Mesela dil pasi ve o yapiskan sivi,yutkunurken hissedilen kütle vs. Bunlar hala var ama koku yok.sorunumun bunlardan kaynaklanmadigini gördüm.kokuyu güncellemek için sürekli yazacagim.
Bu arada lavmana karsi ben de cekinceliydim fakat yaptim iyiki de yapmisim diyorum korkulacak hiç bir sey yok arkadaslar.
Konu altinda hersey detaylica yaziyor bastan sona okumanizi tavsiye ediyorum.sizleri en iyi biz anlariz arkadaslar ben de sizin gibi caresizdim koku hayatimi mahvetmisti. Gerçekten cekemeyen bilemez ben 18 sene çektim bu kokuyu. Nasil bisey oldugunu inanin çok iyi biliyorum. Insallah sizlerde bu yöntemle sifa bulursunuz.

Mesaj Tarihi: 02-Subat-2017 Saat 21:14
Bu tedaviyi uygulayan arkadaslar, birdaha girmemek üzere siteyi birakip gitmeyin. Sonuçlari buraya yazin, insanlara yardimci olun. Iyilesip iyilesmemeniz farketmez. Sonuçlari yazin lütfen...

-------------

Mesajı Yazan: pharmacy
Mesaj Tarihi: 02-Subat-2017 Saat 22:01
Merhabalar.Bende bu temizligi arkadaslar yazdiktan sonra arastirip yapmaya karar verdim sonuçta koku onlarda gittiyse bi ihtimal bende de gider diyerekten yapmaya karar verdim kaybedecek birseyim yoktu nasil olsa.Öncelikle oruçlar niyet edip isi kafada bitirince çok zorlamiyor ara ara çok halsiz hissettigim zamanlar illaki oldu ama dayanilmayacak bir durumu yok hatta vücudun hafifledigini hissediyorsunuz.Oruçlar bittikten sonra tüm günü meyve suyuyla gecirip aksamina karaciger temizligini yazilan sekilde yaptim bende burda önemli olan zeytinyagini yutmak ben çok zorlanmadim herkesin bünyesine göre degisiklik gösterebiliyormus tabi bu..Kokuya etkisine gelince bende koku tamamen gitmedi ama eskiye oranla azalma oldu öncesinde ben kendimde hissediyordum kokuyu ve eski yogunluk kesinlikle yoktu ama tamamen de gitmedi bende, yani sorun kesinlikle sindirim sistemimizdeki bi organla alakali yüksek ihtimalle de bagirsak diye düsünüyorum ben ve bu temizlikle barsaklarda temizlendigi icin bendeki kokuyu azaltti büyük ihtimal.Ben yaparkende sonrasinda herhangi bir zararini görmedim simdiye kadar hatta dedigim gibi vücudumun hafifledigini hissediyorum, arkadaslar her asamada yardimci oldular zaten aklima takilan herseyle sabirla ilgilendiler.

Mesaj Tarihi: 02-Subat-2017 Saat 22:20
Evet arkadaslar lütfen forumda sonuçlarinizi olumlu ya da olumsuz paylasin.Bende koku hala yok sabah ki açlik kokusu da yok. 2. Hafta bitmek üzre kokusuz günlerim harika geçiyor :)

-Güncel.

Mesaj Tarihi: 03-Subat-2017 Saat 11:02
Pharmacy, kokunun gidip gitmedigini 1 kisi belirleyerek anlayabilirsin. Günün belli saatlerinde örnegin 1 kez sabah 1 kez yemekten sonra 1 kerede aksam dis fircalamadan önce kontrol ettirirsen anlayabilirsin. Yoksa kendin kokuyu almiyorsan anlayamazsin. Belkide gitmistir haberin yoktur.
Arkadaslar evet biz bu konuyu insanlarla konusmaktan çekiniyoruz ama inanin ailenize açtiginizda hafifleme hissedeceksiniz.

-------------

Mesaj Tarihi: 03-Subat-2017 Saat 11:07
Bu arada tesekkür ederim yazdigin için. Ben bu tedavide basari orani olarak %95 görüyorum. Geri kalan %5 lim kisim çok fazla burun tikanikligi olanlar, asiri sinuzit rahatsizligi falan olabilir.
Ancak burun tikanikligi, sinuzit, geniz akintisi bendede var. Zaman kaybetmeden deneyin derim.
Önümüzdeki haftalarda birkaç arkadas daha sonuçlari yazacaklar.

-------------

Mesaj Tarihi: 03-Subat-2017 Saat 23:25
Arkadaslar koku hala yok.bugun de kahve çay tatli vs. Tukettim fakat koku kesinlikle gelmedi. Nefesimde agirlik yok. Eskiden agirlik vardi agzimda. Özellikle toplu tasima araçlarinda kalabalikta kapali alanlarda kokuyu daha çok alirdim hatta bazen nefes bile almak istemezdim :) 2 haftadir toplu tasima araçlarinda agzim açik bi sekilde nefes aliyorum koku yok bu muhtesem bir his :) hatta çevredeki insanlarin agizlarinin koktugunu gördüm ki çogu insan farkinda bile degil ama ne tuhaf bisey biz sadece bizim agzimiz kokuyor saniyoruz fakat herkesin agzi kokuyor bunu iyilestikten sonra farkettim,2 haftadir agzimda sabahki açlik kokusu dahi olmadan yasamimi surduruyorum 18 yil sonra ilk defa gerçekten hayati yasadigimi anladim bu 2 haftada :) deneyin arkadaslar ve deneyen arkadaslar da lütfen sonuçlarini bizimle paylassin. Merakla bekliyoruz hepinizi ZamanaDair arkadasima da katiliyorum basari oraninin çok yüksek olacagina inaniyorum :)

Mesaj Tarihi: 04-Subat-2017 Saat 00:00
Yani tabikide kokunun gittigini anlamamizin en kesin yolu birine sormak ama ben ne kadar soracagim desemde soramiyorum,bende tamamen gitmedi kendim hissediyorum zaten ben,yine cevremdekilerin mimiklerinden de anlayabiliyorum, diger arkadaslarin sonucunu da beklemek en dogrusu olacak belki iyilesende olacak ama ben gibi tamamen iyilesmeyenlerde olabilir.

Mesaj Tarihi: 04-Subat-2017 Saat 11:23
Tamam Pharmacy anladim, insaAllah tamamen kurtulursun. Bu tedaviyi birakmayin.

Magdurum'a katiliyorum. Benimde nerdeyse 1 ay dolacak arkadaslar. Bende sarimsagi çok yogun yedigimde sabah kalkinca agzimda kötü tat kaliyor. Disimi firçalayinca gidiyor. Max. koku bu yani.
Ben koku gitmeden önceki gibi beslenmeme ve temizligime dikkat ediyorum. Ancak koku gidince insan disini firçalamayi unutabiliyor bazen :))
Dil temizligi,dis firçalama,dis ipi kullanimina devam ediyorum.

Örnegin önceden muz bile yesem agzimin içi muz kokmaz yine o garip koku olurdu. Simdi muz yesem muz elma yesem elma kokuyor, arkadaslar hayatinizi kabusa çevirmeyin. Acele edin...

-------------

Mesajı Yazan: oneday
Mesaj Tarihi: 05-Subat-2017 Saat 01:06
zamana dair kardesim iyi soyluyosunda bunu yapmak icin tatilde olmak lazm kimimiz uni ogrencisi kimimiz calisan

Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 05-Subat-2017 Saat 17:00
Orjinalini yazan:

Öncelikle bu forumda yorum yapabilmemizin düsüncelerimizi paylasabilmemizin kaynaginin Murat hocamizin emegi ve destegi oldugunu unutmamanizi rica ediyorum arkadaslar. Onun sayesinde, bu arastirmalari sayesinde çok sayida kisi sagligina kavusmustur. Bütün bunlar karsisinda daha saygili ve ölçülü olmamiz gerekir bence.

Aidin Salih'in kitabini ben de almistim 36 saatlik oruçlari çok tehlikeli buldugum için ama esas nedeni ise yaramayacagini düsündügüm için denemedim. Deneyenleri tebrik ediyorum iyi cesaret. Ama geniz akintisi ve burun tikanikligi olmasina ragmen iyilestim diyenler beni gerçekten çok sasirtti. Bende de bu sikintilar + gastrit var ve ömrümün sonuna kadar iyilesemeyecegim fikrine artik alistirdim kendimi. O yüzden foruma da girmiyordum artik. Açikçasi karaciger sorunu benim aklima gelen en son sorundu halitosisde. Karaciger neden koku yapsin ki?

Yine de sunu merak ediyorum lütfen yazin; 36 saat oruç tutanlar ise gitti mi? Normal hayatlarini nasil sürdürebildiler ? gastrit sorunu olanlar nasil yapmali ?

Mesaj Tarihi: 05-Subat-2017 Saat 21:53
Orjinalini yazan: oneday

zamana dair kardesim iyi soyluyosunda bunu yapmak icin tatilde olmak lazm kimimiz uni ogrencisi kimimiz calisan

Ben paylastigimda ögrencilerin tam tatile girdigi zamandi. O yüzden bir an önce yapin demistim. Çalisanlar için söyliyebilecegim birsey yok.
Ben bu oruçlari yaparken hafta sonlarina denk getirdim yarisini. Kalanindada zaten okul tatil olmustu.
Hem çalisan hem bu oruçlari yapanda var. Çalismaktan kastiniz egerki enerji kaybi vs ise o hiç sorun degil.

Koku konusundada mecburen katlanacaksiniz. Eger boslugunuz hiç yoksa aklima bir çare gelmiyor. En son çare olarak kitaptaki 14 günlük hazirlik bölümünü yaparsiniz ancak ondada pek birsey yenmiyor meyve suyu vs ile geçiyor. Açliklari yaparken kokuda azalma olmadi bende. Azalma olanlarda var ama bende olmadi.

Effect aslinda ben bu tedaviyi uygularken sorun karacigerdedir belki diye rastgele yaptim. Iyilestikten sonrada tedavi karacigerin temizlenmesi olarak düsünüyordum. Ancak bi süre daha arastirdim kitabi falan, suanda iyilesmenin bagirsaklarin temizlenmesinden kaynaklandigini düsünüyorum. Benden bildigin kan çikti, hem sivi hem pihti seklinde. Bagirsaklardaki yaralardi bunlar.
Çünkü kitabi okuduysan bilirsin bu temizlemeyle birlikte bagirsaklarda temizleniyor.

Gastrit ile ilgili Magdurum isimli arkadasta vardi galiba ona sorabilirsin. Reflüde vardi onda ama yapti.

Geniz akintisi su sekilde koku yapiyor olabilir. Örnek vereyim. Bendede var geniz akintisi. Bazen jöle kivaminda hatta daha kati parçalar çikariyorum. Ama kokmuyor agzim suanda. Geçenlerde 3 gün boyunca disimi firçalamadim. Bakalim kokacakmi diye. 4. gün dilimin üzerindeki pas genzimde hafif koku yapti. Ama bu metreye yayilan birsey degildi. Tabi ufak bi temizlemeyse gitti hemen.

Geniz akintisiyla ilgili 2 görüs var deniliyordu. Ben geniz akintisinin genzi temizledigi ve koku yapmadigina inaniyorum.

-------------

Mesaj Tarihi: 05-Subat-2017 Saat 22:15
Arkadaslar saygisizlik yapmadik biz ama sunu da belirtmek istiyorum yorumlari ben de okudum ben bu yöntemle iyilestim o yüzden hurafe denmesi beni de üzüyor açikçasi konusmak gerekirse. Ama buna su an takilmiyorum sagligim her seyden önemli. Tabiki böyle bi forum olmasi hepimizi bir araya getirdi bu çok güzel ben de burda tanidigim arkadasim sayesinde iyilestim 18 sene hiç bir doktorun yapamadigini onunla birlikte cabalayarak biz yaptik basardik bundan büyük mutluluk yok :)
Acliklara gelince.arkadaslar 36 saatlik 5 tane açligi hafta sonlari tutarsaniz 1 ayda biter.yani 1 ay sonra sizinde kurtulma sansiniz var bu kadar imkansiz bakmayin biz de yaptik bizim de sosyal hayatimiz vardi arkadaslar :) 2 haftaya yakin vaktiniz varsa 2 gün arayla yapip bitirebilirsiniz. Yani bu Oruçlar tamamen size kalmis bos zamanlarinizda tutun 36 saatlikleri. Toplamda 5 tane olacak sekilde :) çaresiz degilsiniz arkadaslar. Evet geniz akintisi dil pasi vs. Hepsi var hala ama koku bunlardan degilmis tukurugumde kokuyordu benim o da geçti onu da belirtmek isterim arkadaslar. 3. Haftaya girdim hala koku yok sabah uyaninca bile yok arkadaslar.
Murat Hocama sormak istiyorum acliklar ve sonrasinda yaptigimiz karaciger temizlemesi adi altinda ki uygulamayla ictigimiz belirli miktardaki zeytinyagi limon suyu karisimi nasil olur da bizi iyilestirir ? Biz iyilestik sindirim sistemimizden kaynaklandigini gördük. Siz yazdiklarimizi onayliyor görüyorsunuz hocam ben 3 haftadir koku yok diyorum ve 18 sene ben yasamamisim hiç su 3 haftadir insan oldugumu anladim.sizin bu konuda fikirleriniz nedir ?

Mesaj Tarihi: 05-Subat-2017 Saat 22:33
Herseyden önce kesinlikle Murat hocamizin hakkinin ödenmeyecegi kanisindayim.Çalismalari, yorumlari, ilgisi, sabri özellikle de bu forum için ne kadar tesekkür etsek az.

Ben üniversite ögrencisiyim, yariyil tatil dönemimde yaptim oruçlari, yani basta okuyunca bende saçma bulup ilgilenmemistim, sonrasinda arkadaslar iyilestikleri konusunda israrci olduktan sonra tedaviyi iyice arastirdim, yani sahsim adina arastirdiktan sonra bu tedavi de sagligi tehlikeye atacak bir durum olmadigina inandim,hatta yurtdisinda bunun tedavi yöntemi olarak uygulanan kliniklerin oldugunu okudum,zaten mantiken düsününce biz oruç tutan insanlariz bu tedavide de oruç tutuyoruz yani ilaç almaktan daha masum vücudumuza kimyasal, toksik hiçbir madde girmiyor,yani herseyi geçtim tip-bilim bize çare olmuyor, doktorlar bizimle ilgilenmiyorlar çünkü kendileri bile bu konu da bilgili degiller,çözümü çaresizce kendimiz ariyoruz ben bu foruma 2012 de kayit olmusum ve o günden beri hergün umutla yine foruma giriyorum belki birsey bulunmustur diye ve bu tedaviyle iyilestigini söyleyen kisiler olmasi benim için denemeye degerdi, tamamen kendi istegimle denedim bir zararini görmedim.

Mesaj Tarihi: 05-Subat-2017 Saat 23:26
Orjinalini yazan: effect

Orjinalini yazan:

Öncelikle bu forumda yorum yapabilmemizin düsüncelerimizi paylasabilmemizin kaynaginin Murat hocamizin emegi ve destegi oldugunu unutmamanizi rica ediyorum arkadaslar. Onun sayesinde, bu arastirmalari sayesinde çok sayida kisi sagligina kavusmustur. Bütün bunlar karsisinda daha saygili ve ölçülü olmamiz gerekir bence.

Aidin Salih'in kitabini ben de almistim 36 saatlik oruçlari çok tehlikeli buldugum için ama esas nedeni ise yaramayacagini düsündügüm için denemedim. Deneyenleri tebrik ediyorum iyi cesaret. Ama geniz akintisi ve burun tikanikligi olmasina ragmen iyilestim diyenler beni gerçekten çok sasirtti. Bende de bu sikintilar + gastrit var ve ömrümün sonuna kadar iyilesemeyecegim fikrine artik alistirdim kendimi. O yüzden foruma da girmiyordum artik. Açikçasi karaciger sorunu benim aklima gelen en son sorundu halitosisde. Karaciger neden koku yapsin ki?

Yine de sunu merak ediyorum lütfen yazin; 36 saat oruç tutanlar ise gitti mi? Normal hayatlarini nasil sürdürebildiler ? gastrit sorunu olanlar nasil yapmali ?

Abi sen iyilesirsen çok sevinirim çogumuzun ortak belirtisi senin bünyede var ben de yogun bir dönemde olmasam evde 1 hafta kalip deneyecegim.Sen deneyip döner misin bize? :)

Mesaj Tarihi: 06-Subat-2017 Saat 00:18
bana sorarsaniz magdur gör ve zamana dair siz iyilesmediniz arkadaslar aileleriniz sizden sikildi çabaniz ugrasiniz karsisinda hayal kirikligina ugramayin diye iyilestiginizin numarasini yapiyor size en HARBI testi söylüyorum gidin sokakta insnalarin agzina agzina konusun bakalim tepkileri ne evet hala tepkileri aileniz gibi ayni ise OZAMAN HARBIDEN IYILESMISSINIZDIR TEBRIK EDER ALLAHTAN kendime ve diger kardeslerime SIFA DILERIM

-------------

Mesaj Tarihi: 06-Subat-2017 Saat 00:46
Murat Hocaya sorum 36 saatlik açlik oruçlarini siz bu ise kendinizi verdiginiz için soruyorum deniyecekmisiniz etkisi olup olmadigini test etmek için?

-------------

Mesaj Tarihi: 06-Subat-2017 Saat 16:40

Arkadaslar saygisizlik yapmadik biz ama sunu da belirtmek istiyorum yorumlari ben de okudum ben bu yöntemle iyilestim o yüzden hurafe denmesi beni de üzüyor açikçasi konusmak gerekirse. Ama buna su an takilmiyorum sagligim her seyden önemli. Tabiki böyle bi forum olmasi hepimizi bir araya getirdi bu çok güzel ben de burda tanidigim arkadasim sayesinde iyilestim 18 sene hiç bir doktorun yapamadigini onunla birlikte cabalayarak biz yaptik basardik bundan büyük mutluluk yok :)
Acliklara gelince.arkadaslar 36 saatlik 5 tane açligi hafta sonlari tutarsaniz 1 ayda biter.yani 1 ay sonra sizinde kurtulma sansiniz var bu kadar imkansiz bakmayin biz de yaptik bizim de sosyal hayatimiz vardi arkadaslar :) 2 haftaya yakin vaktiniz varsa 2 gün arayla yapip bitirebilirsiniz. Yani bu Oruçlar tamamen size kalmis bos zamanlarinizda tutun 36 saatlikleri. Toplamda 5 tane olacak sekilde :) çaresiz degilsiniz arkadaslar. Evet geniz akintisi dil pasi vs. Hepsi var hala ama koku bunlardan degilmis tukurugumde kokuyordu benim o da geçti onu da belirtmek isterim arkadaslar. 3. Haftaya girdim hala koku yok sabah uyaninca bile yok arkadaslar.
Murat Hocama sormak istiyorum acliklar ve sonrasinda yaptigimiz karaciger temizlemesi adi altinda ki uygulamayla ictigimiz belirli miktardaki zeytinyagi limon suyu karisimi nasil olur da bizi iyilestirir ? Biz iyilestik sindirim sistemimizden kaynaklandigini gördük. Siz yazdiklarimizi onayliyor görüyorsunuz hocam ben 3 haftadir koku yok diyorum ve 18 sene ben yasamamisim hiç su 3 haftadir insan oldugumu anladim.sizin bu konuda fikirleriniz nedir ?

Sn Magdurum:

Siz iyilesmediniz. Hatta belki hasta bile degildiniz. Olmasini istediginiz senaryoyu oynuyorsunuz.

Sizi saygisiz seviyesiz yaziniz sebebi ile forumdan sildigimi zannediyordum? Yanilmiyorsam geri geldiniz. geldiginizi görmemis olayim. Kalmaniza bu kez göz yumayim.

Zannetikleriniz ve temennileriniz üzerine bir hurafe hipotezi dayatmaniz, müsteri bulmak ister gibi "haydi sen de bize katil" seklinde baskalarini oruca davet etmeniz, reklam yapmaniz, topluluk içerisinde pirim yapmak ve prestij elde etmek için olabilir. Ilgiyi üzerinize çekmek, gerçek hayatta olmasini arzu edilen bir lideri oynamak vesaire gibi sebeplerle olabilir.

--------------------------
Degerli arkadaslar

36 saat aç kalmayalim. Bir yerlerimizi kanatmak 1.5 gün oruç tutmak falan gibi hurafelerle sagligimizi tehlikeye atmayalim. Aklimizi kullanalim.

Aç kalarak karacigerdeki nasil bir kirliligi tamizliyoruz? Bu bilgi tanimli degil. Su kirliligi bir de biz bilsek, iyice tanimlasak, ne kiriymis bu? Nasil bir biyokimyasal maddeye kir adi verimis? Aç kalinca bu maddenin kaç mikro grami hangi metabolik yol üzerinden hangi reaksiyon ile uzaklasiyor? Hokus pokuslarla mi ugrasiyoruz bilim mi yapiyoruz?

Uzun açlikta böbrek iflasi görülür. Kan tablosunda iyon delikleri açilir. Tekrar toparlayabilen ve toparlayamayan böbrek hasarlari görülür. Karaciger açigi kapatmak için kendi dokusunda hasar olusturabilir. Kisi uykulu ve budala zihinsel faaliyetler gösterir, akil sagligi bozulur, zihinsel muhakeme yetenegini kaybeder, kalp ritmi bozulur, kas erimeleri ortaya çikar laktat dehidrogenaz yükselir, adet takvimi bozulur, erkeklik faaliyetleri azalir, sperm üretmesi durur, seker düser, pH dengesi bozulur, solunum derinligi artar, solunum hizlanir, dolasim yetmezligi olusur, uzak organlar beslenemez, kan karinda toplanir, daha devam edeyim mi?

Hekim olarak söylüyorum: 36 saat açlik palavrasina gülüp geçiniz. Dost olarak söylüyorum: bu hurafeyi dinlemeyiniz. Agbiniz olarak söylüyorum : aç kalmayiniz. her seyden yeyiniz, az yeyiniz. Güzel ve dengeli besleniniz.

Daha sonra vakit ve firsat olursa bu konuyu degerlendirip ayrica yazacagim. Simdilik topluluga sagligini korumalari anlaminda ivedi bir mesaj vermek istedim

-M

Mesaj Tarihi: 06-Subat-2017 Saat 17:15
Hocam karaciger kisminda size katiliyorum yani karaciger de nasil bir kirlilik olabilir ki onu temizliyoruz kesinlikle haklisiniz bu konuda, ancak bu temizlikle asil bagirsaklar temizleniyor ben yaptim ve gerçekten bagirsaklarimin temizlendigini gördüm ve buna nasil ikna edebilirim sizi ama koku üzerinde kesinlikle azaltma yapti.Ben hemen sonucumu yazmadim bu temizlikten sonraki ilk 2 gün bende de arkadaslarin ki gibi hiç koku yoktu , ama sonrasinda yine agzimda yogunluk olusmaya basladi ama eskisi gibi degildi yani bu kesinlikle bagirsagimin temizlenmesiyle alakaliydi hatta ben bu temizlikten sonra bendeki kokunun kesinlikle bagirsakla alakali oldugu sonucuna vardim.

Yani ben dahil olmak üzere buradaki çogu arkadasimizin sorunu eminim ki bagirsak ve bunun üzerine yogunlasip tedaviyi de bu yönde aramaliyiz.

Ben sahsim adima tamamlayici tip'a inaniyorum, hacamat,sülük,beden temizligi vs. yani burada uzun süreli açliktan bahsedilmiyor bunun kisiye zarar verebilecegini düsünmüyorum yani bagirsak temizligi için aç kalmak gerekiyorsa söylenen süre zarfinda ben sahsim adima kalirim tabi bunu desteklemeyenlere de saygi duyarim.

Hocam benim size belki sizi daha memnun edecek baska bir sorum olacak, ben dedigim gibi sorunun bagirsakla alakali oldugunu düsünüyorum ve kolon temizligi arastirmalarim sonucunda ozon gaziyla kolon temizligi yapildigi gördüm hatta ozon gaziyla agiz temizligi de yapiliyor yani aç kalmak herkesin destekleyecegi bir konu olmayabilir bu ozon gaziyla temizlik hakkinda bilginiz var mi tedaviyi bu sekilde denesek bir de?

Mesaj Tarihi: 06-Subat-2017 Saat 17:45
Orjinalini yazan: aydinmur

Sn Magdurum:

Siz iyilesmediniz. Hatta belki hasta bile degildiniz. Olmasini istediginiz senaryoyu oynuyorsunuz.

Sizi saygisiz seviyesiz yaziniz sebebi ile forumdan sildigimi zannediyordum? Yanilmiyorsam geri geldiniz. geldiginizi görmemis olayim. Kalmaniza bu kez göz yumayim.

Zannetikleriniz ve temennileriniz üzerine bir hurafe hipotezi dayatmaniz, müsteri bulmak ister gibi "haydi sen de bize katil" seklinde baskalarini oruca davet etmeniz, reklam yapmaniz, topluluk içerisinde pirim yapmak ve prestij elde etmek için olabilir. Ilgiyi üzerinize çekmek, gerçek hayatta olmasini arzu edilen bir lideri oynamak vesaire gibi sebeplerle olabilir.

--------------------------
Degerli arkadaslar

36 saat aç kalmayalim. Bir yerlerimizi kanatmak 1.5 gün oruç tutmak falan gibi hurafelerle sagligimizi tehlikeye atmayalim. Aklimizi kullanalim.

Aç kalarak karacigerdeki nasil bir kirliligi tamizliyoruz? Bu bilgi tanimli degil. Su kirliligi bir de biz bilsek, iyice tanimlasak, ne kiriymis bu? Nasil bir biyokimyasal maddeye kir adi verimis? Aç kalinca bu maddenin kaç mikro grami hangi metabolik yol üzerinden hangi reaksiyon ile uzaklasiyor? Hokus pokuslarla mi ugrasiyoruz bilim mi yapiyoruz?

Uzun açlikta böbrek iflasi görülür. Kan tablosunda iyon delikleri açilir. Tekrar toparlayabilen ve toparlayamayan böbrek hasarlari görülür. Karaciger açigi kapatmak için kendi dokusunda hasar olusturabilir. Kisi uykulu ve budala zihinsel faaliyetler gösterir, akil sagligi bozulur, zihinsel muhakeme yetenegini kaybeder, kalp ritmi bozulur, kas erimeleri ortaya çikar laktat dehidrogenaz yükselir, adet takvimi bozulur, erkeklik faaliyetleri azalir, sperm üretmesi durur, seker düser, pH dengesi bozulur, solunum derinligi artar, solunum hizlanir, dolasim yetmezligi olusur, uzak organlar beslenemez, kan karinda toplanir, daha devam edeyim mi?

Hekim olarak söylüyorum: 36 saat açlik palavrasina gülüp geçiniz. Dost olarak söylüyorum: bu hurafeyi dinlemeyiniz. Agbiniz olarak söylüyorum : aç kalmayiniz. her seyden yeyiniz, az yeyiniz. Güzel ve dengeli besleniniz.

Daha sonra vakit ve firsat olursa bu konuyu degerlendirip ayrica yazacagim. Simdilik topluluga sagligini korumalari anlaminda ivedi bir mesaj vermek istedim

-M

görüsünüze katiliyorum bilimden yanayim Bilim herzaman önce Nedenini arastirir sonra Ne yapabiliriz diye çözümünü eger ortada bir agiz kokusu varsa bu bir bulgudur Nedenini bilmemiz gerekir sonrada nedenini ögrendigimizde Çözüme kavusabilir bi yani varsa çözümü uygulariz yoksada Çözümünü aramak için ugrasiriz , bu hayatin her dalinda sporda sanatta müzikte eglencede bilimde tipta insan dogumunda ölümünde hatta metafizik konularinda bile herzaman neden ve sonuç vardir diye düsünüyorum Nedensiz birsey olmaz nedeni olusturdugu gibi bi sonucu veya bi çikisi bitisi yok olusu olmayan birseyde olmaz yapbozda parçalari birlestiremeyen insanlariz sadece bu forumdakiler çogu nedenini bilmiyor nedenlerini bilseler inaniyorumki cani gönülden çogu iyilesebilir

saygilar tüm forum üyelerine ve forum kurucusuna

-------------

Mesaj Tarihi: 06-Subat-2017 Saat 18:01
Ben 2007 yilindan beri bu forumu kullandim bugüne kadar forumda ne bir arkadasima ne de size bir saygisizligim olmamistir. Eger ' hocam lütfen hurafe demeyin ' demek oluyorsa evet saygisizim. 7 yasindan 25 yasima bu hastalik ile yasamak ne demek ben çok iyi biliyorum hocam, biz hiç bir zaman sizler gibi diledigimiz gibi gulemedik, konusamadik, sevdiklerimize sarilamadik. .Inanin su an yasadiklarimi suraya yazmaya çalissam sayfalar sürer..
Evet 7 yasinda arkadasimin ' agzin çok kokuyor dislerini fircalamiyor musun ? ' demesiyle basladi benim maceram. .o günden bugüne denemedigim sey kalmadi. Agiz Dis KBB iç hastaliklari tüm bölümlere gittim. .onlarca tedavi tetkik yapildi yüzlerce ilaç yazildi endoskopiler yapildi bu 18 senelik hayatimda her gece iyilestigim günü hayal ettim, hatta çogu kez umudumu yitirdim.forumu çok aktif kullanan bir kullaniciyim 15 16 yasindan beri sürekli arastiran ve olur olmadik hastaliklarla karsiniza çiktim ' hocam acaba bundan mi , bu hastaliktan olabilir mi ? vs. ' sizinle her zaman çok güzel bir iletisimimiz oldu size özelden ulasip ' hocam bir çözüm yok mu artik dayanamiyorum her sey çok agir geliyor ' dedigim zamanlar da oldu. Yani ben hastaydim hocam.
Egoist bir insan degilim hocam beni sadece burda yazdiklarim kadar tanir fikir yürütür ve ' .... bir insansiniz ' diyip boslugu dilediginiz gibi doldurabilirsiniz. Sosyal medya hesabi bile olmayan bir insanim bu forumda elde edecegim prestij ne olabilir ki ? Cevap hakki dogdugu için söylüyorum kesinlikle kabul etmiyorum.
Tedavi hakkinda sürekli kokuyu guncelliyorum zaten. Evet basta bana da çok tuhaf gelmisti ama iyiki yapmisim. Yapmasaydim su 3 hafta da 18 senedir hayalini kurdugum hiç bir seyi yasayamazdim.36 saatlik açlik basta çok ürkütücü durabilir ama ben hiç bir saglik sorunu yasamadim ayrica dogustan bir böbregim de sorun var ona ragmen hiç bir sey yasamadim hocam.
Evet arkadaslarimla da konustum, toplantiya da girdim, sevdigim yakin arkadaslarima da hohladim koku yok arkadaslar.
Konuya katilimi artirmak istememin sebebi belki o arkadaslarim da iyilesir düsüncesi, forumda kalmamin tek amaci da bu düsünce idi zaten. Birileri daha iyilesebilir ve iyilesen arkadaslarimin bir duasi bana dünyalari verirdi. Forumda bir çok baslik ve konuyu 2007 den bu yana ben açtim ilk karbonat konusunu ben açtim ilk elma sirkesini ben açtim sikayetlerimizi ana basliklar altinda belirleyelim dedim tane tane sikayetlerimi yazdim benden sonra çogu arkadasimiz da yazmisti hepimizde sorunlar % 95 ortakti ' sizde deneyin' dememdeki tek amaç ortak sorunlarimiz ile onlarin da bu yöntem ile iyilesebilecegiydi.
2007 den bu yana ne foruma ne size bir saygisizligim olmadi hocam. Ben kötü bir insan degilim. Keske beni normal hayatta da tanisaniz. Yazdiklariniz çok agrima gitti 25 yasinda genç bir hanimefendi olarak cok kirildigimi belirtmek de isterim. Tedaviyi siz arkadaslarim yaparsiniz ya da yapmazsiniz hiç önemli degil benim için ama bu kadar riskliymis yapmayin o zaman.Insallah bir gün hepiniz iyilesir kurtulursunuz bu hastaliktan tek temennim bu. Saglicakla kalin.
(Lütfen yayinlayin hocam)

Mesaj Tarihi: 06-Subat-2017 Saat 21:56
Arkadaslar bende yaklasik 8 yil bu hastalikla mücadele ettim. Bu hastalik bana çok sey ögretti. Kisaca bahsedecegim ve bu forumdaki son mesajim olacak insaAllah. Artik bende yoruldum açikcasi.

Herkesin kazanimlarindan bazilari ve benim mücadelem;

----
Küçük seylerle mutlu olmayi,sabretmeyi,yalniz kalabilmeyi,kibirsiz ve egosuz bir insan olabilmeyi gibi daha sayamayacagim kadar çok sey. Bu hastaligi çeken insan derin düsünme yetenegine sahip daha sakin insanlar olabiliyorlar. Tabii ki sinirlerimiz yipraniyor ancak çözüm bulunamayacagini anladigimizda çaresiz bir insan olduk. Dis görünüsümüz gayet iyi hatta bazilarimizinki çok iyi oldugu halde kimsenin yanina yakistiramadik kendimizi. Çünkü yeri geldi kendimizden bile soguduk.
Hep düsündüm bu koku bende olmasaydida baskasindan bu kokuyu alsaydim sürekli ne olurdu diye. Ancak koku kendimden bile tiksindirmisti beni. Katlanamazdim ki hiçkimse hiçkimseye katlanmak zorunda degil.
Is hayatina atilamadik,istedigimiz okula dogru düzgün hazirlanamadik. Ben ne zaman ders çalisacak olsam aklima acaba yarin kokuyla nasil basedecegim falan gelirdi.

Günün 24 saati varsa 8 saati uykuyla geçer, geri kalan 16 saat bu kokuyu düsünerek geçirirdim. Acaba ne olacak,ne kadar kokacak,insanlardan nasil kaçarim,havadar alanlari nerede bulurum vs. Bu psikoloji ile insan hiçbir alanda ve konuda yogunlasamiyor.
Zihnim çok duraganlasti. Birseylere sürekli dalip gidiyorum,birseyi düsünürken bazen ne düsündügümü unutuyorum. Dalginlik hat safhada.

Sabah uyaniyorsun koku ile dakika 1 gol 1. Gece uykuya dalarken yine ayni düsüncelerle uyuyoruz.

Otobüslerdeki 20 dakikalik yolculuklar bize zehir oluyor. Oturacak yer varken bilerek oturmuyordum. Birisi yanima otururda kokuyu duyar diye. Çünkü burnumdanda geliyordu koku.

Sinifta insanlarin yanina oturmak eziyetti. Dersi dinlemek için en öne oturmak varken hep en arkalarda oturdum. Derse odaklanmak isterken hep aklimda koku var ve bununla basetmeye çalisiyordum. Haliyle ne ders ne baska birsey dinleyebildim. Yillar çöp oldu gitti.

Allaha sükür fiziksel özelliklerim,dis görünüsümden memnundum. Ancak kimseye yakistiramadim kendimi.Zaten bu hastaligida hiç kendime yakistiramamistim. Kimse bana katlanmak zorundada degildi.

Bazen oturup aglamak geliyordu içimden,her denememde çok umutlaniyordum. Sirkeden,karbonattan,limondan herseyi ilk denememde çok çok hevesle denedim. Ancak her seferinde hüsrandi ve düsüsüm yükseklerden oluyordu.

Ancak hiçbir zaman bu kadar zorlanmama ragmen intihar gibi birseyi yakistirmadim kendime. Heleki kanser olmak daha iyidir gibi düsünceler asla. Bu hastalik onlarin yanindan geçmez diye düsündüm herzaman. Çünkü insanin agzida koksa tek basina saglikli birsekilde aci çekmeden yasayabilir.

Psikolojim son derece bozuldu. Yillar içinde sempatik sinir bozuklugum ortaya çikti. Kalp çarpintisi,kizarma,ani terlemeler,titremeler.
Bunun nedeni çok dogal olarak özgüven eksikligiydi.

O kadar ezik hissettikki kendimizi, hiçbirseye layik göremedik.

Insanin içinden Allaha isyan etmek geçiyor olabilir ancak etmeyin.Isyan etmeyin,Allah her hastaliga çare vermistir diyip sabredin.

Arkadaslar ben çok kötü yillar geçirdim.En güzel dönemlerim köse kapmacayla,kaçmayla geçti. Ancak sonunda kurtuldum Allaha sükür. Artik bu forumdaki son mesajim.

Sunu bilin ki suanda kendinizde bulunan psikolojik hastaliklariniz iyilesirseniz eger % 90 i aninda 1 gün sonra son bulacak. Ancak bazi hasara ugramis seylerin tamiri zor olacaktir. Bende öyle oldu. Hala tam düzelmis degil ruh halim. Hala o günler aklimdan çikmiyor. Bence bu iyilesmekten daha zor olan kisim. ANcak ben üzülmüyorum çünkü çok olgun bir insan oldum artik,pistim.

InsaAllah herkes iyilesir. Ben iyilik yaptim,denize attim. Dileyen alir dilemeyen almaz. Kalbim rahat,içim ferah. Ister bu yöntemle iyilesin ister baska yöntemlerle iyilesin farketmez. Sonuçta hayatta yeniden dogmus gibi olacaksiniz. Bu hissi iyilesmeden asla bilemezsiniz. Insan yasamadigi birseyi tahmin bile edemez.
Foruma sadece ulasmak isteyenler için girecegim. Özel mesaja ulasmak isteyenler yazarsa onlara arada sirada bakarim,onun disinda artik benden bu kadar.

EYVALLAH.

-------------

Mesajı Yazan: BezginBetül
Mesaj Tarihi: 06-Subat-2017 Saat 23:32
Magdurum,
senden ve iyilesen diger arkadaslardan bir tek ricam var:
Lütfen (!!!) bu forumdan uzaklasmayim ve bizi yalniz birakmayin.
Bizim her pozitif sonuc veren bilgiye ihtiyacimiz var.
Sahsen yazdiklarini okuyunca cok duygulandim. Her satirda samimiyetin ve iyi niyetin acikca ortada.
Lüzfen gitme ve gitmeyin..Uzun bir süre ara ara dönüs yapin ve güncellemr yapin lütfen.

Ben de bu teknigi yapmaya kararliyim..lakin haftanin 6 günü calisiyorum. Nisanda tatilim var. Ilk isim bunu denemek olacak.
Bitlikte güncelleyelim durumu. Belki bende etkisi olmaz, belki de tümüyle bitirir..
Deneyecegim. Yeter ki gitmeyin!

Mesaj Tarihi: 06-Subat-2017 Saat 23:33
Magrudum ,
senin adina çok sevindim harika bir his olmali bu.

36 saat açlik yanlis anlasiliyor biraz, aç kalinmiyor aslinda ama kitaptaki bilgilere göre sadece meyve/meyve suyu ve su ile zaman geçiriliyor.
yani hiçbir hayvansal gida , karbonhidrat alinmiyor.

bende tek tarafli burnumdan genzime dogru rahatsiz edici bir mukoza var. koku yapiyor çok fena. ama saglikli beslendigim zamanlarda (fresh, etten, ekmekten uzak) çok daha hafif oluyor nefesim.

Sindirim sisteminin koku yaptigina %100 katiliyorum. Bu konuda ne yaptiysam + sonuç aldim.

3 günlük açlik konusunda çalisan biri olarak çok agir oldugunu düsünüyorum. Bu sadece 3 gün aç kalmak degil. ön hazirligi var. En az 2 hafta sadece salata /meyve ve sebze yemegi ile beslenilecek. baska hiçbir sey yok.
Dün basladim ama bugün o kadar halsiz hissettim ki kendimi. tekrar deneyecegim. ama kusma kismi filan sikintili çok.

Mesaj Tarihi: 07-Subat-2017 Saat 16:16
Effect 3 günlük yapmak zorunda degilsin,36 saatlik oruçlardan 2 gün arayla 5 kez yapman daha kolay olur..

Mesaj Tarihi: 07-Subat-2017 Saat 22:33
Burada anlatilan yöntemin saçma olduguna inansam da uzun süreli aç kalmak aslinda düsünüldügü kadar zararli degil. Tam tersine 2016 Nobel tip ödülü bu konuda çalisma yapan doktora verildi.

"otofaji" adi verilen bu olayda vücut üç gün aç kaldigi zaman enerji ihtiyacini karsilamak için eski, yipranmis hücreleri yemeye basliyor(sindiriyor). Bu sayede vücut yenileniyor, kanser alzheimer gibi hastaliklara çözüm bulunacagi düsünülüyor.

Bunlar benim okuduklarimdan çikardigim sonuçlar. Ayrintili bilgi isteyen "otofaji " veya "2016 Nobel tip ödülü" yazarak genis bilgiye ulasabilir.

Mesaj Tarihi: 07-Subat-2017 Saat 22:45
Orjinalini yazan: asdf

Burada anlatilan yöntemin saçma olduguna inansam da uzun süreli aç kalmak aslinda düsünüldügü kadar zararli degil. Tam tersine 2016 Nobel tip ödülü bu konuda çalisma yapan doktora verildi.

"otofaji" adi verilen bu olayda vücut üç gün aç kaldigi zaman enerji ihtiyacini karsilamak için eski, yipranmis hücreleri yemeye basliyor(sindiriyor). Bu sayede vücut yenileniyor, kanser alzheimer gibi hastaliklara çözüm bulunacagi düsünülüyor.

Bunlar benim okuduklarimdan çikardigim sonuçlar. Ayrintili bilgi isteyen "otofaji " veya "2016 Nobel tip ödülü" yazarak genis bilgiye ulasabilir.

Himm. Gogil tiklyarak doktorculuk oynamaya israrla devam ediyoruz ?

Peki haydi söyleyin bakalim Ohsumi yaptigi çalismada otofaji hakkinda neler söylüyor? Çalismanin basligi nedir? Materyal metot ve conclusion bölümünde ne söylemis.

Defter ktap açik. Size 2 gün müsaade ediyorum.
-M

Mesajı Yazan: gökhan
Mesaj Tarihi: 09-Subat-2017 Saat 00:02
Magdurum oncelikle seni tebrik ediyorum soylediklerin bence cok mantikli en kisa zamanda uygulayip burdan yazacam.

Mesaj Tarihi: 10-Subat-2017 Saat 14:23
Arkadaslar Nobel ödülü alan bilim adami 36 sat aç kalin demedi.

Veya 36 saat aç kalmayi tavsiye ve telkin edecek her hangi bir düsünceye kapi açmadi.

Nobel ödülü verilen bilim adami kendi adini kullanarak böyle garip bir oruç tutuldugunu bilse üzülürdü heralde.

Internet kirliligine kapilip sagliginizi tehdit edecek uygulamalara girmeyin. Gogil tiklayarak doktor olunmaz. Gogil kirli bir ortamdir, Gogil ile hiç bir bilim ögesi tam olarak arastirilamaz.

Burada yayinlanan asilsiz bir uygulamayi yaparken tek bir tanenizin sagligina zarar gelse kendimi de sorumlu tutarim. Yanlis bilginin yayilmasina yardim ettigim için kendimi affetmem. Sagliginizla oynamayin 36 saat oruç tutmayin. Bu forumu bana kapattirmayin.

-M

Mesajı Yazan: denizedogru
Mesaj Tarihi: 10-Subat-2017 Saat 16:26
Allah askina bu faydali olsa bile eminim koku geri dönecektir. Surada birbirimize yardimci olamiyoruz daha. Agiz kokuma neden olan ne bilmeden tedavi mi edecegim? Ve kesin sonuç alacagim. Insan merak eder en azindan sorun ne diye ya. Mesela bademciklerini aldiranlar var koku geçmedi diyor acaba nasildi da geçmedi çok mu yogundu yoksa geçistirilebilen bir koku muydu? Biz de buna göre hareket edelim güzel açiklamalar yapsaniz daha iyi olacak.

Mesajı Yazan: denizedogru
Mesaj Tarihi: 10-Subat-2017 Saat 16:30
Bos bos tartisiyoruz buradan da sogudum artik.

Mesaj Tarihi: 10-Subat-2017 Saat 20:33
Orjinalini yazan: aydinmur

Arkadaslar Nobel ödülü alan bilim adami 36 sat aç kalin demedi.

Veya 36 saat aç kalmayi tavsiye ve telkin edecek her hangi bir düsünceye kapi açmadi.

Nobel ödülü verilen bilim adami kendi adini kullanarak böyle garip bir oruç tutuldugunu bilse üzülürdü heralde.

Internet kirliligine kapilip sagliginizi tehdit edecek uygulamalara girmeyin. Gogil tiklayarak doktor olunmaz. Gogil kirli bir ortamdir, Gogil ile hiç bir bilim ögesi tam olarak arastirilamaz.

Burada yayinlanan asilsiz bir uygulamayi yaparken tek bir tanenizin sagligina zarar gelse kendimi de sorumlu tutarim. Yanlis bilginin yayilmasina yardim ettigim için kendimi affetmem. Sagliginizla oynamayin 36 saat oruç tutmayin. Bu forumu bana kapattirmayin.

-M

Hocam su hayatta bu sorunu konusabildigimiz tek yer burasi, sizin yorumlarinizi dört gözle bekliyoruz. Kapatirsaniz ne yapariz kiminle konusuruz, haklisiniz kabul ediyorum çok saçma egilimler gösteriyoruz bazen, çaresizlikten..

Bu açlik orucunu uygulasak da bu forumdan duydugumuz için olmayacak , en azindan benim için. Kitabini 2 yil önce almistim. Bazi tedavileri uyguladim hatta. Bir kaç tanidigim 36 saatlik uygulamayi zayiflamak için yapti. Bunu uygulayip bir zarar gören duymadim. Çok dayanilamazsa biraz serbestisi var zaten bildigim kadariyla, arada su filan içilebiliyor. Tarifsiz derecede ümitlensem de ben kendi adima iyilesecegimi düsünmüyorum çünkü sorun geniz akintisi. Sadece alerjik durumlar hafifleyecegi için belki bir nebze sorunum hafifler:( o bir nebze bile bana çok ama çok sey ifade ediyor

Mesajı Yazan: delux
Mesaj Tarihi: 12-Subat-2017 Saat 17:29
%90 nimizin agizinin diski gibi kokmasinin sebebi bagirsaklar arkadaslar bunun farkinda bile degil cogumuz malesef :( hepimizin doktora gidip ayri ayri bilgiler elde etmesi gerekiyor,sali gunu randevu aldim tek tek dolasicam doktorlari cozene kadar bu olayi, bugune kadar hep mide veyahut kbb uzerine odaklandim ama deyil hic biri deyil 3 senedir burada uygulamadigimiz yontem kalmadi bircogumuzda yorulduk artik farkindayim ama pes etmek yok!!! bagirsaklara odaklanmamiz gerekiyor,en basitinden birkac gun hayatinizdan sekeri,hamur islerini,gazli icecekleri cikartin gunde 2 litre su icmeye calisin haftada 3 gun gun yuruyus yapin, , kokunun azaldigini goruceksiniz gecmesede,arkadasimiz aclik yontemiyle kurtulmus onun adina cok sevindim saygi duyuyorum,ama bu isin ilimi yontemi tedavisi mutlak olmali,ulkemizdeki doktorlarin bircogunun bilgisiz oldugunu bilsemde pes etmicem,olayi cozersem bu forumdaki bir cok arkdasimizin yuzunu guldurucem insallah pes etmeyin arkadaslar.
bazilarimizin kokusu 1 metreden hissedilir,bazilarimizinki 20 30 cm mesafeden,kokunun 1 2 metreye ulasdigini soyleyen arkadaslar sigara cay,kahve,nescafe kunefe baklava yogun serbetli tatlilar beyaz ekmek,hamur isi seyleri surekli yiyerek var olan kokularini getirebilecekleri en son noktaya ulastiriyor ve malesef bunun farkinda bile deyil bir cogumuz,kafanizi cok yormayin arkadaslar ozellikle !!!!!!!! agizinin diski gibi!!!! koktugunu size soyleyen varsa lutfen bir araya gelelim ve bilgilerimizi paylasalim burada kimsenin masal dinlemeye gucu kalmadi...

Mesaj Tarihi: 12-Subat-2017 Saat 22:45
Azotlu bilesiklerden methylpyrazine, pyridine, pyrol isimli kokulu maddeler içilen kahvede bulunur, veya methionin isimli amino asitten Clostridium’lar tarafindan olusturulur.

Diskida en sik rastlanan gaz , kisa zincirli yag asitleridir. Ikinci sirada sindirilemeyen karbonhidratlardan arta kalan dalli yag asitleridir. Yag asitleri metillenebilir. Bu durumda daha keskin bir koku meydana çikar.

Organik gazlarin içerisinde en sik rastlanan acetone ve 2-butanone 'dur, karbonhidrat metabolizmasindan arta kalir. Diger organik gazlardan baslicalari. Methylphenol, Pentanoic acid, Indole, Methylfuran, Dimethyldisulfide, Carbon disulfide, Butanoic acid, Benzaldehyde, Ethanoic acid, Methyl hepten, Pentanone, Butanone, Butanedione, Acetaldehyde, Acetone, Heptanone, Propanal, Hexanal, Methylbutanal, Butanal, Ethanol, Methylbutanal, Propanoic acid Murat hocam size ait makaleden bir kesit diski kokusuna sebebiyet veren bu gazlardan nasil kurtula biliriz kolondan emilerek karacigere geçmesini engelleme sansimiz varmi? karaciger,bagirsak temizligi yapip iyilesen arkadaslarimizi bu gazlardan kurtulduklari için iyilesme ihtimalleri varmi?

Mesajı Yazan: sefill20
Mesaj Tarihi: 18-Mart-2017 Saat 09:10
tam olarak ne uygulasiniz karaciger icin

Mesaj Tarihi: 18-Mart-2017 Saat 09:19
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Mesaj Tarihi: 18-Mart-2017 Saat 09:29
bende ogrenmek istiyorum yontemi ltf mesaj atin

Mesaj Tarihi: 18-Mart-2017 Saat 09:31
bende denemeliyim zira durumum çok vahim