Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Çörek otu yağı nefes kokumu geçirdi, sıra ağızda

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Ben iyileştim
Forum Tanımlaması: Ağız kokusundan kurtulup iyileştiyseniz bize anlatınız
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2473
Tarih: 28-Mart-2024 Saat 15:06
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com


Konu: Çörek otu yağı nefes kokumu geçirdi, sıra ağızda
Mesajı Yazan: anonimadam
Konu: Çörek otu yağı nefes kokumu geçirdi, sıra ağızda
Mesaj Tarihi: 20-Temmuz-2018 Saat 23:59
Çörek otu yağı buldum. "Ölümden başka her derde deva" diye bir hadis olduğunu biliyordum. Eski bir burun spreyi aldım ilaç dolabından, içini boşalttım, düzgünce yıkadım. İçine çörek otu yağı koydum. Yatmadan önce birer fıs olacak şekilde burnumun iki deliğine sıktım. Eskiden burnumu elimin arkasına götürüp nefes alıp verdikten 2-3 saniye sonra iğrenç bir koku geliyordu. Artık yok. (Elim temizken geliyordu koku)

Ateist olmama rağmen ve alternatif tıp gibi hurafelere inanmasam da çörek otu yağının sorunu çözdüğünü biliyorum. Sadece bunu yazmak için foruma üye oldum.

Ağız kokum: Dilimde pas her zaman yok. Çay-kahve gibi renkli bir şey içersem dilim o içeceğin rengine boyanıyor. Şekerli bir şey yiyip içtiğimde çoğalıyor. Koku ekşimsi bir koku. Ayrıca tükürüğüm katı şekilde ve beyaz. Sürekli geniz akıntım var ve yutkunuyorum.

Bu semptomlar neden olabilir?



Cevaplar:
Mesajı Yazan: wolfscream
Mesaj Tarihi: 08-Eylül-2018 Saat 16:52
Anonimadam merhabalar. Sizde benim gibi tip 1 ve tip 2 halitosis ile mücadele ediyorsunuz anladığım kadarıyla. Sorunumuza kendimce şöyle bir cevap buldum. Aslında küçüklüğümüzden beri geniz akıntısı ve sinüzitle mücadele ettiğimiz için, genzimizden senelerce akan aşırı mukus geçiş yollarını enfeksiyon ile doldurdu ve hatta bende gastrit bile var. Dolan enfeksiyon akut iken başlarda ağzımız kokmadığı için tedavi ettirmedik. Bunun üzerine kronikleşmeye başladıktan sonra faranjit başlangıcı, gastrit başlangıcı derken işler çoktan geçmiş olsuna geliyor. Çörek otu yağı çok iyi bir hafifletici olabilir. Kesinlikle deneyeceğim. Hepimize geçmiş olsun..


Mesajı Yazan: Nerdengeldim
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2020 Saat 18:37
1 yıl evvel birden konuştugum vakit insanların yüz ifadesinin degistigini gördüm. Doktora gittiğim zaman sorun olmadigini söylediler. Ama üst damagimda yapışkan bi sıvı vardı. Neyse alerji ilacları ve burun spreyleri fayda etmedi. Sinuzit ilaclari fayda ediyordu ama sonrs tekrar basliyordu. 20 gündür orjinal vörek otu yagı kullaniyorum. O üst damaktakı yapışkan sıvı olmuyor. Kokuda azalma. Sırada dil temizleme kaldı. Bu illet oyle bir koku yapıyor ki, maske takiyorum karsidaki de maske takıyor ama fayda etmiyordu. 3 metre ilerdeki kisiye bile koku gidiyordu. Şu an kokudan azalma var. Süt urünleri ve yagli yemekler yiyince geniz akintim baya oluyor. Bunları da kestim. Ayrıca sacım en ufak islak oldugunda akintı oluyor. 1 yildir gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi ama caresi orjinal cörek otu yağı oldu. Önce sinus rinse kit ile burnunu temizliyorum. Sonra da şırınga ile cörek otu yagini sıkıyorum, genizden gecirtiyorum.


Mesajı Yazan: nisaluce
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2020 Saat 17:38
Arkadaşlar burun içinde kuruluk var mı sizde? Çörek otu yağı kuruluğa iyi geliyor mu?


Mesajı Yazan: Murat880
Mesaj Tarihi: 24-Eylül-2020 Saat 19:49
Çörek otu yağını soguk sıkım Hindistan cevizi yağıyla kullanın faydasını 10 kat arttırırsınız çünkü hem anti mikrobik ,antimantar,antipatazittir genzinizden ordan mideye ordan bağırsaga uzun vadede daha fazla faydasını görürsünüz



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat