Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Çürük

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Agiziniz ve disleriniz ile ilgili sorularinizi burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2593
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 14:53
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Çürük
Mesajı Yazan: Simyaci
Konu: Çürük
Mesaj Tarihi: 27-Agustos-2019 Saat 18:22
Murat hocam meslek hayatiniz boyunca bir tane bile çürük disin çok çok yogun bir koku yaptigina sahit oldunuz mu? Hocam kokudan kastim kanal tedavisi yapilirken yayilan koku degil..Hasta daha agzini açar açmaz hissettiginiz ve çürügü tedavi edince geçen bir koku?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 27-Agustos-2019 Saat 20:28
Orjinalini yazan: Simyaci

Murat hocam meslek hayatiniz boyunca bir tane bile çürük disin çok çok yogun bir koku yaptigina sahit oldunuz mu? Hocam kokudan kastim kanal tedavisi yapilirken yayilan koku degil..Hasta daha agzini açar açmaz hissettiginiz ve çürügü tedavi edince geçen bir koku?

Böyle bir vaka animsamiyorum
-M

Mesajı Yazan: Simyaci
Mesaj Tarihi: 28-Agustos-2019 Saat 16:23
Peki hocam sagolun varolun..Bir baska sorum mide kaynakli koku problemli olan bi hastada da agizina bir bisküvi attiginda koku kaybolur mu?

Mesaj Tarihi: 29-Agustos-2019 Saat 07:55
Evet ama bisküviti agiziniza atinca bir çak agiz kokusu kaybolur. Tip 3 e özel bir durum degildir.

Mesajı Yazan: nicksizz4
Mesaj Tarihi: 03-Temmuz-2021 Saat 19:06
Görünürde bir siyahlik vs yoksa disimizin çürük olup olmadigini nasil anlariz?

Mesajı Yazan: nicksizz4
Mesaj Tarihi: 04-Temmuz-2021 Saat 15:41
BENIM DISLERIM BÖYLE LEKELI. ALT ÇENEDE EN ARKA 20LIK ILE ONUN YANINDAKININ DIP KISIMLARI SIYAH DURUYOR SIZCE ÇÜRÜMÜS MÜ. DOKUNUNCA KOKU GELMIYOR ORDAN. ÜST ÇENEDE DE 2 ILE 3. DISIN ARASI O BOSLUK LEKELI DURUYOR ÇÜRÜK MÜ EMIN DEGILIM AGRI SIZIM YOK. ARALARINDA YEMEK BIRIKINCE ARASI KOKUYOR AMA DIS IPIYLE TEMIZLIYORUM O KOKU GITSE DE AGIZ KOKUM GITMIYOR.

https://www.hizliresim.com/ggb252t">

Mesaj Tarihi: 05-Temmuz-2021 Saat 20:57
Orjinalini yazan: nicksizz4

Görünürde bir siyahlik vs yoksa disimizin çürük olup olmadigini nasil anlariz?

Çürük ilk basladiginda beyazlik seklinde ortaya çikar. Mat ve tebesirimsidir. Sonra siyahlanir. Bu sirada isil geçirme özelligi degisir. Arkadan ayna ile aydinlatinda önden bakan aliskin göz iki dis arasindaki çürügü görür. Veya bazi çürükler röntgende görünür. Sahis emdiginde tat koku duyuyorum dedigi noktada veya agri dydugunu söyledigi dislerde bulunuyor olmasi daha kuvvetli bir ihtimaldir.

Mesajı Yazan: çilekligazoz
Mesaj Tarihi: 22-Kasim-2023 Saat 14:25
Merhaba hocam bende disimin içten çürük olabilecegini düsünüyorum. Soguga ve sicaga karsi çok hassas. Kanal tedavisi yapilacak o disimde. Periodontit tedavi de olmam gerekiyor. Kanal tedavisi periodontit tedaviden önce mi yapilmalidir?

-------------
“Allah’in sifasini yaratmadigi hiç bir hastalik yoktur.” (Buhâri, Tib 1)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat